Шпијунске наочаре са ФУЛЛ ХД камером са даљинским управљачем

Код производа: 10-170 Имам питање
нова Шпијунске наочаре са ФУЛЛ ХД камером са даљинским управљачем
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 17 000 дин
Цена са ПДВ-ом 20 400 дин
- +

Опис производа Шпијунске наочаре са ФУЛЛ ХД камером са даљинским управљачем

Елегантне шпијунске наочаре са даљинским управљачем и ФУЛЛ ХД камером 1920к1080П при 30 фпс , за савршено ненаметљиво снимање видеа са звуком. Фулл ХД камера је савршено сакривена у оквиру наочара , тако да не изазива никакву сумњу у околину, нема видљивог сочива . Камера скенира кроз једносмерну провидну пластику која гарантује њену тајност и није видљива голим оком под било којим углом или позадинским осветљењем. Слика коју снима камера снима се у Фулл ХД резолуцији 1920к1080 при 30 фпс са звуком . Руковање је једноставно, са додирном таблом на оквиру наочара или са укљученим даљинским управљачем , тако да уопште не морате да додирујете стакло када их користите. Шпијунске наочаре са ФУЛЛ ХД камером и даљинским управљачем + 16 ГБ меморије , имају елегантан дизајн који их чини одличним ненаметљивим шпијунским додатком вашој одећи.

Наочаре са камером имају тамна сунчана сочива.

Фулл ХД камера у наочарима

Батерија од 280 мАх је уграђена у десну страну оквира. Једна батерија има век трајања батерије од приближно 75 минута снимања. Снимци се чувају на интерној меморији од 16 ГБ са меморијом до 2 сата снимања. Када пуните батерију, откачите леву страну оквира и повежите је на мрежни пуњач преко мини 8-пинског УСБ-а. Велика предност је што се у паковању налази још једна резервна рука са батеријом коју причвршћујете за наочаре док пуните другу батерију. Ово вам омогућава да непрекидно снимате видео. Такође ћете ценити функцију пуњења батерије преко Повербанк-а, што ће вам омогућити да увек имате напуњену батерију при руци. Након што повежете Фулл ХД наочаре са рачунаром, можете да репродукујете снимљене видео записе или да користите интерну меморију као складиште података.

шпијунске наочаре са скривеном ХД камером

Са шпијунским наочарима снимате тачно оно што видите са слободним рукама. Фулл ХД наочаре су савршен избор за вас ако треба да ненаметљиво снимите састанак или у разним другим ситуацијама када треба да снимите видео без откривања. Наочаре имају широк спектар употребе, јер их можете користити, на пример, на одмору, концерту или приликом снимања разних животних искустава.

шпијунска камера у наочарима за ненаметљиво снимање аудио-видеа

Карактеристике:

Шпијунске наочаре са камером
Фулл ХД резолуција 1920к1080П при 30фпс
Даљинско управљање
2к резервна рука са батеријом од 280 мАх

Спецификације:

Оптика: Цмос 2.0 Мега
Резолуција видеа: 1920к1080
Однос кадрова: 30 кадрова у секунди
Видео формат: АВИ
Угао скенирања: 70°
Интерна меморија: 16 ГБ
Величина видеа: 16 ГБ је довољно за 2 сата видео снимања
Батерија: 280 мАх
Трајање батерије: прибл. 75 мин

Садржај пакета:

1к шпијунске наочаре са ХД камером
1к даљински управљач
2к резервна рука са батеријом
1к смањење за пуњење преко УСБ кабла
1к УСБ кабл
1к крпа за чишћење
1к футрола за наочаре
1к Мануал

Коментари

Остали производи