ПОВЕРБАНК - Преносни пуњач 10000мАх

Код производа: 11-227 Имам питање
нова ПОВЕРБАНК - Преносни пуњач 10000мАх
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 4 600 дин
Цена са ПДВ-ом 5 520 дин 8 400 дин
- +

Опис производа ПОВЕРБАНК - Преносни пуњач 10000мАх

ПОВЕРБАНК - Преносни пуњач 10000мАх - моћан пуњач и екстерна батерија за пуњење вашег иПод-а, иПхоне-а, мобилних телефона, таблета, МП3 плејера, ГПС уређаја и још много тога. Захваљујући својој минималној величини и тежини, стане скоро свуда, што га чини идеалним за преношење и руковање. Батерија је дизајнирана да пуни ваш иПод, иПхоне, мобилне телефоне, таблете, МП3 плејере, ГПС уређаје и још много тога. Снажан пуњач и екстерна батерија модерног и елегантног дизајна. Такође може да пуни ваше камере и фото-апарате, што је погодно за одмор или излете у природу, где немате приступ електричној утичници. Захваљујући капацитету батерије од 10000мАх, напуниће батерију класичног паметног телефона више од 5 пута.

Повер Банк укључује Ли-полимер батерију новог типа, која гарантује малу тежину, велики капацитет, минимално самопражњење и одличне перформансе. Батерија има два УСБ излаза који ће вам омогућити пуњење два уређаја одједном. Излазне перформансе УСБ портова су 1А и 2.1А. Време потпуног пуњења Повербанк-а је 7-8 сати. Ниво напуњености батерије је означен са четири ЛЕД диоде, тако да се никада не деси да се ваш ПОВЕРБАНК испразни и да нећете знати за то. екстерни пуњач

Спољна батерија је опремљена паметним чиповима како би се обезбедила њена заштита од пренапона, прегревања, препуњавања и потпуног пражњења. Употреба је врло једноставна. Само повежите свој уређај преко УСБ кабла са спољном батеријом и укључите. Након пуњења, искључите УСБ кабл уређаја и екстерна батерија ће се након неколико секунди аутоматски искључити. Уређај укључује ЛЕД диоду која се може користити као батеријска лампа када се уређај не пуни. Када је батерија потпуно напуњена, ова ЛЕД лампица може трајно да светли неколико недеља. Повербанк је идеалан за фестивале, камповање, путовања, путовања у иностранство или као извор напајања за хитне случајеве за ужурбане дане када конвенционалне батерије у вашем уређају једноставно не могу да прате ваше захтеве. Батерија ће напунити скоро сваки преносиви уређај са прикључком УСБ мини/мицро УСБ. Уређај се лако пуни помоћу УСБ кабла, било преко рачунара или из електричне утичнице.

Карактеристике:

Заштита од пренапона, прегревања, прекомерног пуњења и потпуног пражњења
Два УСБ излаза са перформансама 1А и 2.1А
ЛЕД индикатор пражњења екстерне батерије
Пуни батерију 5 пута више од тренутног мобилног телефона
Капацитет батерије до 10000 мАх
ЛЕД диода за хитно осветљење

Спецификације:

Тип батерије: Ли-ион
Излаз: 5В / 1А, 5В / 2.1А
Улаз: 5В / 1А
Капацитет: 10000 мАх
Потпуно време пуњења: 7-8 сати
Живот мин. 500 циклуса пуњења
Радна температура: -20 ° Ц до + 50 ° Ц
Заштита од пренапона: да
Заштита од прегревања: да
Заштита од прекомерног пуњења: да
Потпуна заштита од пражњења: да
Димензије: 120 * 41,5 * 25 мм
Тежина: 170 г

Садржај:

1к екстерна батерија 10000мАх
1к УСБ кабл

Коментари

Остали производи