Екстерна батерија великог капацитета 20000 мАх

Код производа: 11-229 Имам питање
нова Екстерна батерија великог капацитета 20000 мАх
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 5 900 дин
Цена са ПДВ-ом 7 080 дин 10 800 дин
- +

Опис производа Екстерна батерија великог капацитета 20000 мАх

Екстерна батерија великог капацитета 20000мАх - преносиви пуњач је модерног и елегантног изгледа и пресвучен је полираним алуминијумом, што обезбеђује заштиту од механичких оштећења. Пуњач супер перформанси је дизајниран да пуни ваш иПод, иПхоне, мобилне телефоне, таблете, МП3 плејере, ГПС уређаје и још много тога. Такође може да пуни ваше камере и фото-апарате, што је погодно за одмор или излете у природу, где немате приступ електричној утичници. Захваљујући капацитету батерије од 20000мАх, он пуни батерију класичног паметног телефона више од 10 пута.

Повер Банк укључује Ли-полимер батерију новог типа, која гарантује малу тежину, велики капацитет, минимално самопражњење и одличне перформансе. Батерија има два УСБ излаза који ће вам омогућити пуњење два уређаја одједном. Један од излаза је УСБ 3 са излазним перформансама до 2,4 А захваљујући чему се ваш уређај пуни брже од конвенционалних повербанк-ова. Други УСБ излаз има 1.6А перформансе. Време потпуног пуњења Повербанк-а је 10 сати. Ниво напуњености батерије је означен са четири ЛЕД диоде, тако да се никада не деси да се ваш ПОВЕРБАНК испразни и да нећете знати за то.

Пуњач великог капацитета

Спољна батерија је опремљена паметним чиповима како би се обезбедила њена заштита од пренапона, прегревања, препуњавања и потпуног пражњења. Употреба је врло једноставна. Само повежите свој уређај преко УСБ кабла са спољном батеријом и укључите. Након пуњења, искључите УСБ кабл уређаја и екстерна батерија ће се након неколико секунди аутоматски искључити. Повербанк је идеалан за фестивале, камповање, путовања, путовања у иностранство или као извор напајања за хитне случајеве за ужурбане дане када конвенционалне батерије у вашем уређају једноставно не могу да прате ваше захтеве. Батерија ће напунити скоро сваки преносиви уређај са прикључком УСБ мини/мицро УСБ. Уређај се лако пуни помоћу УСБ кабла, било преко рачунара или из електричне утичнице.

Карактеристике:

Заштита од пренапона, прегревања, прекомерног пуњења и дубоког пражњења
Два УСБ излаза са перформансама 2.4А и 1.6А
ЛЕД индикатор пражњења екстерне батерије
Пуни батерију 10 пута више од тренутног мобилног телефона
Капацитет батерије до 20000 мАх
Ли-полимер батерија

Спецификације:

Тип батерије: Ли-Пол
Излаз: 5В / 2.4А, 5В / 1.6А
Улаз: 5В / 2.5А
Капацитет: 20000 мАх
Потпуно време пуњења: 10 сати
Животни век: 500 циклуса пуњења
Радна температура: -20 ° Ц до + 50 ° Ц
Заштита од пренапона: да
Заштита од прегревања: да
Заштита од прекомерног пуњења: да
Потпуна заштита од пражњења: да
Димензије: 156 * 72 * 18 мм
Тежина: 340 г

Садржај:

1к екстерна батерија 20000мАх
1к УСБ кабл

Коментари

Остали производи

нова
нова
нова