Екстерна батерија капацитета 10000мАх

Код производа: 11-228 Имам питање
нова Екстерна батерија капацитета 10000мАх
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 5 200 дин
Цена са ПДВ-ом 6 240 дин 9 120 дин
- +

Опис производа Екстерна батерија капацитета 10000мАх

Екстерна батерија капацитета 10000мАх - батерија је дизајнирана за пуњење вашег иПод-а, иПхоне-а, мобилних телефона, таблета, МП3 плејера, ГПС уређаја и још много тога. Има димензије нешто веће од кредитне картице, па захваљујући томе стаје у џеп. Снажан пуњач и екстерна батерија модерног и елегантног дизајна. Такође може да пуни ваше камере и фото-апарате, што је погодно за одмор или излете у природу, где немате приступ електричној утичници. Захваљујући капацитету батерије од 10000мАх, он пуни батерију класичног паметног телефона више од 5 пута.

Батерија има два УСБ излаза који ће вам омогућити пуњење два уређаја одједном. Излазне перформансе УСБ портова су до 2,1 А и 2,5 А, захваљујући чему се ваш уређај пуни брже од конвенционалних повербанк-ова. Време потпуног пуњења Повербанк-а је 8 сати. Ниво напуњености батерије је означен са четири ЛЕД диоде, тако да се никада не деси да се ваш ПОВЕРБАНК испразни и да нећете знати за то.

Преносна батерија

Спољна батерија је опремљена паметним чиповима како би се обезбедила њена заштита од пренапона, прегревања, препуњавања и потпуног пражњења. Употреба је врло једноставна. Само повежите свој уређај преко УСБ кабла са спољном батеријом и укључите. Након пуњења, искључите УСБ кабл уређаја и екстерна батерија ће се након неколико секунди аутоматски искључити. Повербанк је идеалан за фестивале, камповање, путовања, путовања у иностранство или као извор напајања за хитне случајеве за ужурбане дане када конвенционалне батерије у вашем уређају једноставно не могу да прате ваше захтеве. Батерија ће напунити скоро сваки преносиви уређај са прикључком УСБ мини/мицро УСБ. Уређај се лако пуни помоћу УСБ кабла, било преко рачунара или из електричне утичнице.

Карактеристике:

Заштита од пренапона, прегревања, прекомерног пуњења и потпуног пражњења
Два УСБ излаза са перформансама 2.1А и 2.5А
ЛЕД индикатор пражњења екстерне батерије
Пуни батерију 5 пута више од тренутног мобилног телефона
Капацитет батерије до 10000 мАх
Батерија великог капацитета и мале величине

Спецификације:

Тип батерије: Ли-ион
Излаз: 5В / 2.1А, 5В / 2.5А
Улаз: 5В / 2А
Капацитет: 10000 мАх
Потпуно време пуњења: 8 сати
Живот мин. 500 циклуса пуњења
Радна температура: -20 ° Ц до + 50 ° Ц
Заштита од пренапона: да
Заштита од прегревања: да
Заштита од прекомерног пуњења: да
Потпуна заштита од пражњења: да
Димензије: 97 * 60 * 31 мм
Тежина: 235 г

Садржај:

1к екстерна батерија 10000мАх
1к УСБ кабл

Коментари

Остали производи