Сунчане наочаре са ФУЛЛ ХД камером, ВиФи и УВ филтером

Код производа: 10-137 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 15 000 дин
Цена са ПДВ-ом 18 000 дин
- +

Опис производа Сунчане наочаре са ФУЛЛ ХД камером, ВиФи и УВ филтером

Сунчане наочаре са ФУЛЛ ХД камером, ВиФи и УВ филтером су супериорне не само због камере већ и због микрофона, тако да можете снимити одличне снимке и звук не само док гледате, већ и на другим активностима – у спорту, туризму. Није више компликовано постављање, једноставно можете једноставно ставити наочаре и можете снимати директно из вашег погледа. Уграђена ФУЛЛ ХД камера је способна да снима видео у резолуцији 1920к1080 при 30 сличица у секунди заједно са звуком високог квалитета. Снимљене слике се снимају под широким углом од 120° , тако да ћете имати одличан поглед на околину са свим детаљима. Сви снимљени подаци се чувају на Мицро СД картици која подржава до 32 ГБ (није укључено) .

апликација за шпијунске камере

Снимање и покретање наочара се покреће помоћу дугмета на левој страни сунчаних наочара. Поред њега налази се дугме за покретање ВиФи мреже. Унутар наочара налазе се два светлосна индикатора. Црвена индикаторска лампица вас обавештава да ли је камера укључена или тренутно снима (трепери). Плави индикатор вас обавештава о функцији која је омогућена за ВиФи. Уз ВиФи подршку, можете упарити наочаре са паметним телефоном и користити наочаре директно преко апликације или репродуковати снимљене слике. Апликација је подржана за иОС и Андроид , под називом "ФиналЦам", апликација је бесплатно доступна за преузимање на ваш паметни телефон.

наочаре за сунце са вифи камеромнаочаре за сунце са вифи камером

Наочаре се испоручују са УСБ конектором за пуњење наочара или можете да преузмете датотеке са подацима (снимљене видео записе) на свој рачунар. Камера у наочарима за сунце нема само функцију видео камере , већ служе и као потпуно функционалне сунчане наочаре јер су направљене од УВ 400 стакла . Стога ће Ваше очи бити заштићене од штетног УВ зрачења сунца . Ове ексклузивне наочаре за сунце наћи ће се за разне активности као што су спорт или чак за нормално ношење током дана .

Карактеристике:

Снима ФУЛЛ ХД видео са звуком
ВиФи подршка и опција за упаривање са паметним телефонима
УВ филтер 400
Спортски дизајн наочара

Спецификације:

Карактеристике: Видео, ВиФи
Камера: 3 МП ЦМОС + широк угао од 120°
Видео резолуција: ФУЛЛ ХД 1080П 1920*1080 30 фпс
Формат компресије: Х264
Формат видео датотеке: МОВ
Меморија: подршка за микро СД картицу до 32 ГБ
УВ филтер: 400
Димензије: 15,5 цм (Ш) к 5,5 цм (В) к 17 цм (Д)
Тежина: 55 г
Батерија: 770 мАх литијумска батерија
Видео снимање: 1 сат

Пакет садржаја:

1к наочаре за сунце са ХД камером + ВиФи
1к преносива торбица
1к крпа за чишћење
1к УСБ кабл
1к упутство за употребу

Коментари

Остали производи