Гермицидно УВ светло ​2,5В са дезинфекцијом озоном

Код производа: 77-003 Имам питање
Произвођач /
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 10 000 дин
Цена са ПДВ-ом 12 000 дин
- +

Опис производа Гермицидно УВ светло ​2,5В са дезинфекцијом озоном

Гермицидна УВ лампа ​2,5В са дезинфекцијом озоном је сунчева УВ лед лампа са ултраљубичастим светлима идеална за 99,99% стерилизацију бактерија и вируса (Цорона - цовид 19, итд.)​ УВ гермицидна 36 0° лампа за ефикасну стерилизацију и дезинфекцију куће или других области (аутомобила).   Данас се често суочавамо са разним бактеријским и вирусним претњама у ваздуху, од којих је добро да се заштитимо и обезбедимо чистоћу ваздуха у просторима у којима проводимо свакодневни рад или слободно време. Ово ће заиста бити могуће са УВЦ лампом са озоном. Гермицидна лампа активно стерилише са дифузијом од 360° за максималну покривеност дезинфекције и пречишћавања ваздуха од бактерија, вируса и мириса. Гермицидне лампе + УВЦ светла - најбољи дезинфекциони уређај за УВ светло за ефикасну дезинфекцију озона и стерилизацију просторија са ултраљубичастим сунув-ом (сијалице, цеви, лед) на залихама за продају на мрежи - можете купити по доброј цени.

гермицидно УВ светло

Лампа садржи пуњиву Ли-он батерију од 700 мАх, а њена компактна величина је чини практичном и употребљивом било где. Лампа за стерилизацију (сунув лампа) се обично користи у здравству као УВЦ лампа за дезинфекцију операционих сала или операција. У домаћинствима, гермицидне лампе су познатије као ултраљубичаста светла.

Ова лампа за УВ стерилизацију има веома модеран дизајн

УВ гермицидна лампа за кућу

Гермицидна УВЦ лампа + дезинфекција озоном

Бакцидна лампа ради истовремено са УВ светлом и озоном за максималну ефикасност током 30 минута. Лампа за стерилизацију убија до 99% бактерија, 100% гриња и уклања непријатне мирисе у просторији.

гермицидно светло

Отарасити се бактерија не мора бити тешко

Класична метода дезинфекције понекад захтева време и истовремено није толико ефикасна за уклањање свих бактерија и вируса. Испробајте нову и ефикасну методу дезинфекције УВ и озоном у року од 30 минута.

гермицидне УВ сијалице

Широка употреба УВ лампе

Реч је о гермицидној лампи, која је погодна за употребу у мањим просторијама као што су гардероба, тоалет, дечија соба, соба за кућне љубимце, аутомобил итд., где је потребна дезинфекција околине.

дезинфекција увц лампама

Компактне димензије - гермицидна лампа

Ова лампа је заиста веома елегантна и има мале димензије тако да је веома лако преносива, а можете је понети са собом у торбици.

преносиво средство за дезинфекцију УВ светла

Карактеристике производа:

УВ + озон
Стерилизација од 360°
Компактне димензије
Ефикасност против вируса, бактерија, мириса
Пуњива батерија
Разноврсна употреба у различитим областима

Спецификације:

Модел: Профио УВЦ Зион
Тип: УВ гермицидна лампа
Напајање: 5В УСБ
Снага: 2,5В
Материјал: АБС
Батерија: 700 мАх
Напајање - 3,7В
Димензије производа: 140 мм (висина) к 60 мм (ширина)
Тежина: 400 г

Садржај пакета:

1к УВ Мини гермицидна лампа
1к УСБ кабл
1к Мануал

Шта је УВ-Ц зрачење

УВ-Ц зрачење је једна од три врсте УВ светлости , чија таласна дужина узрокује оштећење ћелијске мембране и ремети ДНК вируса и бактерија и уништава их. Ово гермицидно зрачење стога има дезинфекциона својства . Пошто је УВ светло, може да дезинфикује све површине на које удари, а код разних тканина продире директно у њих без оштећења. Овакво гермицидно светло није нова технологија, већ се годинама користи, углавном у здравству. Стерилизационе УВ лампе су се углавном користиле за дезинфекцију операционих сала, али смо их могли видети и у разним ординацијама или чекаоницама. Гермицидни емитер се такође користио у кући и био је познат и као сунчева УВ ЛЕД лампа.

увц зрачење - употреба

Употреба гермицидне светлости, УВЦ дезинфекција и стерилизација:

- У здравству, чекаоници, ординацији, операционој сали
- У прехрамбеној индустрији, складиште хране, складишни простори
- Стерилизација воде за пиће
- У узгоју за дезинфекцију терарија, акваријума, постељине, хране
- У хотелима, ресторанима, канцеларијама, тоалетима
- Стерилизација клима уређаја, алата, инструмената и машина

ОПРЕЗ

Када активирате лампу, људи и животиње треба да напусте просторију!
УВ-Ц светлост може да изазове оштећење очију, па вам препоручујемо да приликом коришћења купите заштитне наочаре из наше понуде.
Животиње или биљке не смеју бити присутне у просторији коју тренутно дезинфикујете.

Коментари

Остали производи