Камера са будилником ФУЛЛ ХД ВиФи + ИР ЛЕД + трајање батерије 1 година

Код производа: 10-530 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 000 дин
Цена са ПДВ-ом 19 200 дин
- +

Опис производа Камера са будилником ФУЛЛ ХД ВиФи + ИР ЛЕД + трајање батерије 1 година

Камера у будилнику ФУЛЛ ХД ВиФи + ИР ЛЕД + батерија од 5200 мАх са трајањем до 1 године. Уз детекцију покрета и ЛЕД светло, снимате савршену слику чак и у потпуном мраку. Својим елегантним дизајном у сјајној црној боји уклапа се у сваки тип ентеријера , а да нико не зна да је то уређај са скривеном камером. Висококвалитетни дисплеј на будилнику обезбеђује несметану читљивост датих података чак и при интензивном дневном светлу. Дисплеј будилника приказује тренутно време и датум, такође можете подесити аларм. Уређај је опремљен уграђеном пуњивом батеријом до 5200 мАх , која, када је потпуно напуњена, обезбеђује режим мировања до 1 године . Може се користити у сваком домаћинству као потпуно функционалан дигитални будилник. Несумњиво најважнија и најкориснија функција је неопажено праћење животне средине.

Будилник са камером - ФУЛЛ ХД ВиФи камера у будилнику

камера у будилнику

Уграђена скривена камера снима видео записе у Фулл ХД резолуцији од 1920к1080 са звуком , односно довољном за детаљне снимке. Захваљујући ИР ЛЕД ноћном виду на удаљености до 5 метара, имаћете квалитетну слику чак и ноћу. Дигитални будилник подржава ВиФи везу и бежични је, што омогућава да се постави директно било где у унутрашњости. Све функције скривене камере можете даљински контролисати преко бесплатно доступне апликације „ЦамСЦ“ за паметне телефоне (иОС, Андроид) преко које можете гледати слике у реалном времену и мењати подешавања камере. Будилник са камером се може повезати са кућним рутером преко ВИФИ, што вам омогућава да пратите слику било када и било где путем мобилног телефона.

вифи камера у будилнику

Дигитални будилник такође укључује функцију детекције покрета , која се користи за почетак снимања када се снима кретање у простору. Сензор има домет од 5 метара. Одлична карактеристика захваљујући којој нећете пропустити ниједан важан снимак, јер ће снимци бити снимљени само током активности. Снимљени снимци се подвргавају Х.264 компресији да би се смањила величина датотеке и затим се чувају на подржаној микро СД картици до 64 ГБ . Двосмерни аудио омогућава двосмерну комуникацију на даљину - можете умирити кућног љубимца, разговарати са дететом итд.

будилник са камером

Ноћни вид - захваљујући уграђеном ИР ЛЕД светлу, снимићете савршену слику чак и у потпуном мраку на удаљености до 5 метара

скривена камера са детекцијом покрета и ноћним видом

Карактеристике:

ПЛУС Скривена камера у дигиталном будилнику
плус ВиФи пренос слике у реалном времену
плус Трајање батерије у стању приправности 365 дана
плус Функција детекције покрета
плус Ноћни ИР ЛЕД вид до 5 метара

Спецификације:

Сензор слике: ФУЛЛ ХД 1920к1080п
Објектив: ЦМОС 2МП
Резолуција фотографије: 1920к1080 пиксела
Видео резолуција: 1920к1080 пиксела
Слика: 15 фпс
Формат компресије: Х.264
Видео петља: да
Угао скенирања: 145°
Домет ноћног вида: 5 метара
Детекција покрета: да, ПИР сензор са дометом од 5 метара
Меморијска картица: подржава Мицро СД картицу до макс. 64 ГБ (није укључено)
Напајање: пуњива литијумска батерија од 5200мАх
ВиФи: Ви-Фи 802.11 б / г / н
Време пуњења: 12 сати
Пуњење: микро УСБ кабл
Димензије: 11к5,2к5,2 цм

Садржај пакета:

1к дигитални будилник са ФУЛЛ ХД камером
1к УСБ кабл
1к УСБ читач за микро СД картицу
1к Мануал

Коментари

Остали производи