Преводилац језика у реалном времену - Супреме БТЛТ 160 слушалица

Код производа: 70-015 Имам питање
нова Преводилац језика у реалном времену - Супреме БТЛТ 160 слушалица
Произвођач ВРХОВНИ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 14 000 дин
Цена са ПДВ-ом 16 800 дин
- +

Опис производа Преводилац језика у реалном времену - Супреме БТЛТ 160 слушалица

Бежични преводилац на 33 различита језика у реалном времену Супреме БТЛТ 160 - Блуетоотх веза слушалица (слушалица) са паметним телефоном . Преводилац за слушалице који се може користити на мрежи или ван мреже . Супреме БТЛТ160 преводилац је компактан преводилац који се може применити и користити као слушалице. Интелигентни преводилац говора подржава 33 језика, као што су енглески, кинески и арапски, укључујући словачки и чешки . Можете користити различите функције повезивањем на наменску апликацију за паметне телефоне, а можете користити 8 режима, као што је „РЕЖИМ ЛИЦЕМ У ЛИЦЕ“ , који преводи глас и текст на паметном телефону када разговарате са слушалицом, и „РЕЖИМ САСТАНКА“ , који чува историју ради прегледа конференције.

Супреме БТЛТ160 - слушалице за преводиоце гласа, згодан дигитални тумач, тренутни и лак превод на 33 језика!

Путни џепни преводилац има мини компактне димензије од око 68 мм к 18 мм к 25 мм, а тежина је само 8,6 г. Има батерију капацитета 90 мАх са непрекидним радом до 5 сати , пуњење батерије траје око 2 сата. Наменска апликација је компатибилна са иОС и Андроид уређајима . Говорите све језике користећи овај преводилац језика у реалном времену који може да преведе говорне језике на ваш матерњи језик и обрнуто. Уз Цлоуд, пратећу мобилну апликацију за Андроид и иОС и двоканални Блуетоотх 5.0 телефон , то је заиста одлично технолошко искуство.
блуетоотх преводилац

Да ли волите путовања, рад у иностранству или желите да научите нове језике? Имамо савршено решење за вас - преносни уређај Супреме , једноставан уређај који преводи ваше разговоре у реалном времену! Уметањем слушалице у ухо, можете разумети сваког ко говори готово било који језик. Ако двоје људи користе овај уређај, могу разговарати заједно чак и ако ниједна од њих не зна заједнички језик. Ова платформа ради у Цлоуд-у, али су на располагању Блуетоотх В.4.2 слушалице , које побољшавају искуство и подржавају двосмерну комуникацију са апликацијом за превођење . Можете послати преведени звук на слушалице. Велика предност коришћења ових слушалица је флексибилност коју нуде преводилачке услуге. Можете користити овај систем да започнете дискусију са групом људи. Свака особа може имати превод на другачији језик, са усмеравањем кроз сопствене слушалице.

бежични преводилац

Ако вам је потребан гласовни превод у реалном времену, на располагању су вам 33 језика . Ако желите да пређете на куцање текста, укупан број језика ће се повећати на 59 . Избор језика се стално повећава. Видећете након што испробате овај систем, да ради невероватно добро. Чак иу бучном окружењу, преводилац неће имати проблема са препознавањем, тумачењем и превођењем различитих језика. Изгледа да је будућност већ дошла, и ништа вас не спречава да разговарате са другом особом уживо у реалном времену право на уво.

преводилац језика

Једноставан за коришћење

Овај бежични Блуетоотх преводилац ради са иОС и Андроид компатибилном апликацијом која преводи сваки разговор уместо вас, укључујући вербалне и визуелне елементе, када је повезан. Поред тога, слушалице се могу користити за директно примање позива.

преводилац у слушалици

Практичан дизајн - удобан за ношење

Супреме слушалица није само одлична слушалица за превођење, већ такође пружа јасне и чисте телефонске позиве. Дизајн је мекан и лаган, удобан за ваше ухо. Батерија траје до 5 сати и лако се пуни.

преводилац у реалном времену

33 језика за превођење у реалном времену - 59 језика у текстуалном облику

Гласовни превод у реалном времену, на располагању су вам 33 језика и више ће се постепено додавати. Ако желите да пређете на куцање текста, укупан број језика ће се повећати на 59.

Језици за превод: арапски, кинески (мандарински), кинески (кантонски), чешки , дански, холандски, енглески (Аустралија), енглески (Канада), енглески (Уједињено Краљевство), енглески (Сједињене Америчке Државе), фински, француски, немачки, грчки, хебрејски, хинди, мађарски, индонежански, италијански, јапански, корејски, Пољски, португалски (Бразил), португалски (Португал), румунски, руски, словачки, шпански (Шпанија), шпански (Сједињене Америчке Државе), шведски, тајландски, турски и многи други...


Врхунски Блуетоотх преводилац - 6 главних режима и 2 додатна режима

преводилац 33 језика
бежични преводилац језика

Режим лицем у лице: комуницирајте у реалном времену са људима које сретнете на путу, сви говоре и чују на свом језику.
Режим састанка: комуницирајте у реалном времену са људима на састанку, конференцији или семинару, сви говоре и чују на свом језику.
Режим директног разговора: комуницирајте у реалном времену са другом особом било где, сви говоре и слушају на свом језику.
Режим групног разговора: комуницирајте у реалном времену са групом људи са различитих места, сваки од њих говори и слуша на свом језику.

Режим емитовања: разговарајте са групом људи, домаћин говори на свом језику, свака публика може да чује на свом језику.
Режим учења језика: вежбајте и учите језике са најсавременијим гласовним преводиоцем.
Офлајн режим – текстуалне поруке: да унесете текстове и преведете их на жељени језик.
Офлајн режим – фото камера: снимите фотографију са текстовима и уређај ће је одмах превести на жељени језик.

преводилац за слушалице

Спецификације:
Модел: БТЛТ-160
Блуетоотх верзија: В 5.0, домет 10 метара
Подржани Блуетоотх профил: ХЕП, А2ДП, ХСП, АВРЦП
Тип улаза/излаза: УСБ 2.0 мини, Мицро УСБ * 1, МИЦ * 1
Уграђена батерија: Ли-Полимер батерија 90мАх
Време пуњења: 2 сата, ДЦ 5В
Време приправности: 120 сати
Непрекидно радно време: 5 сати
Микрофон: да, уграђен
Звучник: звучник са покретним намотајем од 8 мм
Ручни тастери: тастер за напајање, тастер за говор, тастери за јачину звука +/-.
Тастер на додир
Компатибилни оперативни систем (за АПП): Андроид 5.0+, ИОС 10.0+
Доступне боје: црна
Површинска обрада: гумени премаз
Димензије производа: 68 к 18 к 25 мм
Тежина производа (без додатака): 8,6 г

Пакет садржи:

1к преводилац за слушалице
1к УСБ кабл за пуњење
3к заменски силиконски поклопац за слушалице
1к Упутство за употребу

Коментари

Остали производи