ФУЛЛ ХД камера у водоотпорним наочарима за сунце са 16 ГБ меморије

Код производа: 10-138 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 14 000 дин
Цена са ПДВ-ом 16 800 дин
- +

Опис производа ФУЛЛ ХД камера у водоотпорним наочарима за сунце са 16 ГБ меморије

ФУЛЛ ХД камера у водоотпорним наочарима за сунце са 16 ГБ меморије​ практичне су и једноставне за употребу, тако да могу да пронађу употребу у различитим ситуацијама за снимање најбољих слика. Снимите незаборавне тренутке са одмора директно из свог погледа, потпуно непримећено и без икаквих компликација. Уграђена ХД камера од 5 МП са висококвалитетним ЦМОС сензором снима видео записе од 1920к1080 при 30 сличица у секунди заједно са звуком високог квалитета . Такође можете користити наочаре за фотографисање да бисте снимили занимљиве слике или ситуације.

наочаре са ФУЛЛ ХД водоотпорном камером

Сви снимљени подаци, као што су видео снимци и фотографије, чувају се на интерној уграђеној меморији од 16 ГБ, што омогућава наочарима да служе као преносиви складишни простор. Укључите наочаре и почните да снимате помоћу дугмета на десној страни сунчаних наочара на дну оквира. На унутрашњој страни наочара налази се црвени индикатор који вас трептањем уз вибрацију оквира обавештава о тренутном статусу наочара. Наочаре се испоручују са УСБ конектором за пуњење наочара или можете да преузмете датотеке са подацима (снимљене видео записе) на рачунар. Потпуно напуњене наочаре могу снимати видео непрекидно око 1 сат.

Елегантне наочаре, немају само функцију видео камере, већ служе и као потпуно функционалне сунчане наочаре јер су направљене од стакла са УВ 400 филтером . Дакле, ваше очи ће бити заштићене од штетног УВ зрачења од сунца док носите наочаре . Наочаре су такође водоотпорне и стога за њих није проблем да снимају чак и у неповољним условима као што су киша, снег и тако даље. Ове ексклузивне сунчане наочаре проналазе своју примену у разним спортским активностима као што су трчање, једрење на дасци, пецање, вожња бицикла или чак класично ношење током сунчаног дана.

Карактеристике:

Снима Фулл ХД видео са звуком
Фотографија
УВ филтер 400
Модеран и модеран дизајн наочара
Водоотпоран дизајн

Спецификације:

Функције: видео, фотографија
Камера: 5Мпк ЦМОС + 63° широки угао
Видео резолуција: ФУЛЛ ХД 1080П 1920*1080 30 фпс
Резолуција фотографије: 1980*1080
Формат компресије: Х264
Формат видео датотеке: МОВ
Формат фотографије: ЈПЕГ
Меморија: 16 ГБ интерне меморије
УВ филтер: 400
Водоотпорна класа: ИП66
Димензије: 15,5 цм (Ш) к 4,8 цм (В) к 17,5 цм (Д)
Тежина: 55 г
Батерија: 480 мАх литијумска батерија
Видео снимање: у року од 2 сата

Пакет садржаја:

1к Елегантне наочаре са ХД камером
1к преносива торбица
1к крпа за чишћење
1к УСБ кабл
1к упутство за употребу

Коментари

Остали производи