ДОД ЛС460В - Најбољи ауто ДВР са СОНИ ЕКСМОР сензором

Код производа: 55-017 Имам питање
попуст ДОД ЛС460В - Најбољи ауто ДВР са СОНИ ЕКСМОР сензором
Произвођач ДОД
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 19 900 дин
Цена са ПДВ-ом 23 880 дин 33 480 дин
- +

Опис производа ДОД ЛС460В - Најбољи ауто ДВР са СОНИ ЕКСМОР сензором

ДОД ЛС460В - Најбољи ДВР у аутомобилу са СОНИ ЕКСМОР сензором који удвостручује осетљивост на светлост до ИСО 3200. ВДР технологија, 3Д смањење шума, велики отвор бленде Ф/1.6 . Сензор изузетно високе осетљивости у комбинацији са великим отвором бленде од Ф/1,6. , напредна ВДР видео обрада и 3Д редукција шума сврставају ЛС460В у камере светске класе и пружају невероватне перформансе при слабом осветљењу. Ослободите се свих страхова од грозних видео снимака снимљених при слабој видљивости без уличне расвете. ДОД ЛС460В је чак бољи од претходног модела ДОД ЛС430В са побољшаним компонентама.

ДОД ЛС460В располаже са првим Сони сензором посебно дизајнираним за ауто ДВР, који удвостручује осетљивост на светлост до ИСО 3200 . Одличан сензор има 20% већу величину слике и 60% већу величину пиксела него икада раније, што омогућава камери да ефикасније хвата светлост чак и у мраку. Сензор изузетно високе осетљивости у комбинацији са великим отвором бленде од Ф/1.6, напредном ВДР технологијом и 3Д редукцијом шума сврстава ЛС460В међу камере светске класе и пружа невероватне перформансе при слабом осветљењу. Плус ГПС процесор са 5Кс брзином, најбржа ГПС технологија у ДВР-у за аутомобиле за прецизно праћење, сада заслужујете кристално чисте видео записе на свим светлим и ултрабрзим ГПС позицијама за своје путовање.

дод ЛС460В ауто камера

Највећа ИСО осетљивост икада – Што већи ИСО број има камера, имаће још бољу осетљивост. Најновији сензор нуди широк опсег осетљивости до ИСО3200 , највећу осетљивост примењену на ДВР за аутомобиле, значајно побољшава способност хватања светлости чак и при слабом осветљењу . Сада, са изузетном осетљивошћу на светло, нема страха од ужасно мрачних видео записа снимљених на путевима без уличног светла.

дод камера исо3200

Ф1.6 велики отвор бленде сочива - Што је већи отвор бленде, то су боље перформансе при слабом осветљењу!
Оштра сочива Ф/1.6 повећавају способност преноса светлости у условима слабог осветљења, што омогућава снимање задивљујуће дубине оштрине и супериорног ноћног погледа.

дод ЛС460В отвор бленде

Најновији модел ДОД ЛС460В представља најбољу ауто камеру на тржишту.

Предности и иновативне функције ДОД ЛС460В камере:
лс460в већи сензор Одличан сензор има 20% већу величину слике и 60% већу величину пиксела него икада раније, што значи да је у стању да прикупи и произведе 60% више светле слике како би пружио најбоље резултате са одличним перформансама при слабом осветљењу и прецизним бојама. Велики сензор и велики пиксел стварају бриљантну слику са изузетним детаљима, живим бојама и оштрином као жилет.
дод вдр технологија ВДР је моћна технологија слике дизајнирана да снима јасне видео записе чак и при високом контрасту, јаком позадинском осветљењу, одсјају и рефлексијама светлости коришћењем различитих нивоа експозиције како би се обезбедила јасна слика, било у светлим или тамним областима. Захваљујући напредној ВДР технологији, ноћне снимке чини светлијим и смањује јаку експозицију светлости како би се постигла најлепша слика.
дод ауто камера са шест елемената Објектив камере са шест елемената ефикасније хвата светлост. Захваљујући прецизном дизајну путање светлости, осетљиво сочиво може да произведе оштрију и кристално јаснију слику.
лс460в панорамски угао Панорамска слика ултра широког угла до 140°. Потпуно ново дизајнирано оптичко сочиво снима слике са ултра широким углом гледања, до 140 степени, без икаквих изобличења, што је у стању да ухвати све испред вашег аутомобила.
камера за аутомобиле пуне хд резолуције Фулл ХД ЦМОС сензор пружа најјасније детаље и јасноћу у ХД резолуцији 1080п видеа како би се осигурали најбољи резултати са одличним перформансама при слабом осветљењу и прецизним бојама.
аутоматска калибрација времена двр Аутоматска калибрација времена. Независно од подешавања времена. Са уграђеним ГПС процесором од 5Кс брзине , прецизно локално време се калибрише и аутоматски чува у ЛС460В аутомобилском ДВР-у.
ауто двр худ компас ХУД брзина и приказ компаса. Са уграђеним ГПС процесором брзине 5Кс , електронски компас у реалном времену се приказује на екрану и може да укаже у ком правцу идете. Штавише, 5Кс брже ажурирање омогућава прецизно праћење брзине аутомобила.
упозорење о прекорачењу брзине двр-а Паметно упозорење о прекорачењу брзине. Са уграђеним ГПС процесором од 5Кс брзине, када брзина аутомобила премаши унапред постављено ограничење брзине, приказује се сигнал упозорења за возаче да успоре брзину вожње.
.
лс460в процесорски чип 2Кс брзи ЦПУ чип. Уграђени нови обрађени чип побољшава перформансе видео записа до 2 пута брже у поређењу са осталима на тржишту. Омогућава боље снимање видео записа и високоефикасну обраду видеа.

3Д редукција шума - Смањује шум и мрље са слика, филтрирање обезбеђује још ефикасније смањење шума са слике, посебно у условима слабог осветљења. Време је да се решите досадне буке и да уживате у јасним видео снимцима

дод камера 3Д смањење шумаТиме-лапсе снимање ради безбедности служи када желите да снимите слику са брзином која је много нижа од оне која је коришћена за гледање секвенце. Ова функција се може укључити приликом паркирања, што ЛС460В сврстава у безбедносни гаџет.

дод камера тиме-лапсе

ДОД ЛС460В ПЦ софтвер - ДОД плејер

ДОД ЛС460В ПЦ софтвер

Спецификације:

Видео резолуција : 1920к1080@30фпс, 1280к720@60фпс
Сензор: Сони Екмор
ИСО осетљивост: до ИСО 3200
Објектив: Шест елемената широкоугаоних 140°
ГПС процесор: 5к
Дисплеј: 2,7“ 16:9 ТФТ ЛЦД
Видео формат: МОВ (Х.264)
Г-сензор: 3 Ацис, 4Г
Интерфејс за снимање: Мицро СД до 32ГБ
Батерија: 3,7В 140мАх литијум-јонска батерија
Димензије: 112,5 (Д) к 59,5 (Ш) к 37,4 (В) мм
Тежина: 100 г

Карактеристике производа:

Г-сензор аутоматски окидач за заштиту датотеке
Опција за чување регистарске таблице или корисничког имена као доказ
Заштита лозинком
Детекција покрета
Дугме за брзо искључење звука
Функција закључавања СОС датотеке
ХДМИ излаз

Укључени додаци:

1к Ауто ДВР ДОД ЛС460В
1к ауто пуњач
1к Брацкет
1к усисна чаша
1к Упутство за употребу

Преглед е-продавнице

98 %

ДОД ЛС460В је чак и бољи од претходног награђиваног модела ДВР-а за аутомобиле ДОД ЛС430В са побољшаном оптиком Сони Екмор сензор удвостручује осетљивост на светлост до ИСО 3200 . 20% већа величина слике и 60% већа величина пиксела него икада раније. НАЈБОЉИ ДВР за аутомобиле на свету је спреман за вас..

Коментари

Остали производи