Вехо Пеббле Про КСТ-13200мАх - преносива батерија

Код производа: 11-037 Имам питање
Произвођач /
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 9 900 дин
Цена са ПДВ-ом 11 880 дин
- +

Опис производа Вехо Пеббле Про КСТ-13200мАх - преносива батерија

Вехо Пеббле Про КСТ-13200мА х преносива батерија и пуњач за мобилне телефоне, МП3 плејере, ГПС уређаје, камере и многе друге производе.

ПЕББЛЕ™ Про-КСТ 13200мАх преносиви пуњач батерија за мобилне уређаје и нотебоок рачунаре

ПЕББЛЕ™ Про-КСТ је неопходан додатак за све оне којима недостаје струје када путују или када су далеко од главног напајања на дужи период. ПЕББЛЕ™ Про-КСТ долази са 10 конектора за најпопуларније лаптопе/нотебоок/таблете и 5 конектора за најпопуларније телефоне (Самсунг/Мицро УСБ/Мини УСБ).

ПЕББЛЕ™ Про-КСТ има могућност избора одговарајућег напона за ваш уређај и могућност да истовремено пуни и лаптоп и телефон. ПЕББЛЕ™ Про-КСТ се испоручује са вишерегионалним адаптером за пуњење тако да можете допунити било коју крајњу дестинацију.

Не само да пуни популарне мобилне уређаје попут иПхоне-а (помоћу сопственог кабла), Блацкберри-а, иПад-а, већ пуни и најчешће преносиве рачунаре.

Са својим огромним капацитетом од 13200мах може напунити иПхоне више од 10 пута и са 5 различитих савета за мобилне телефоне и 10 различитих савета за нотебоок рачунаре (16в & 19в на 3,5А излазу) заиста је универзалан.

*Имајте на уму да овај производ не укључује Аппле Лигхтнинг конектор*


Кључне карактеристике: Вехо Пеббле Про КСТ-пуњач и батерија за нотебоок и таблет

- Огроман капацитет од 13200 мАх који може да прошири најпопуларније лаптопове/нетбоокове/таблете до 3,5 амп за минимално 2 до 5 сати коришћења (у зависности од спецификације уређаја)
- 10 конектора за најпопуларније преносне рачунаре/нетбоокове/лаптоп и 5 конектора за преносне уређаје за Блацкберри/паметне телефоне/друге УСБ преносиве уређаје
- Режим аутоматског искључивања за заштиту од кратког споја, прекомерне струје, прекомерног пуњења и прекомерног пражњења
- Двоструко пуњење за лаптоп и телефон у исто време
- Испоручује се са мултирегионалним главним адаптером за пуњење савршеним за пуњење у покрету у којој год земљи да се налазите.

Кутија укључује:

- Пеббле Про
- 10 конектора за лаптопове
- 5 конектора за телефоне
- Мулти регионални адаптер за пуњење
- Торбица
- Упутства за употребу

Имајте на уму да ВЦЦ-А010-ПРО-КСТ тренутно не садржи савет за пуњење било ког Мацбоок-а. Такође имајте на уму да је ПЕББЛЕ™ Про-КСТ дизајниран само за пуњење нотебоок-а и лаптопа преко ДЦ порта и УСБ уређаја који се могу пунити преко УСБ порта. Неће пунити друге електронске уређаје који не спадају ни у једну од ових категорија.


Вехо Пеббле Про-КСТ батерија и пуњач за ваш лаптоп и таблет

Коментари

Остали производи