4Г ВиФи и двојна СИМ камера за аутомобил са апликацијом Ливе + ГПС - ПРОФИО Кс4

Код производа: 55-209 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 36 900 дин
Цена са ПДВ-ом 44 280 дин
- +

Опис производа 4Г ВиФи и двојна СИМ камера за аутомобил са апликацијом Ливе + ГПС - ПРОФИО Кс4

4Г ХОТСПОТ ВиФи и СИМ двострука камера за аутомобил са апликацијом Ливе + ГПС - ПРОФИО Кс4. Аутомобил са две камере у облаку за даљинско праћење у реалном времену. ГПС уређаји за праћење до возила са ВиФи и 4Г СИМ подршком за савршен преглед вожње. Двострука камера за аутомобил са даљинским ГПС надзором - ПРОФИО Кс4 1080п и 720п + 4Г + апликација за праћење уживо . Ова камера за аутомобил компаније ПРОФИО Елецтроницс Трацкинг Цам Кс4 нуди функције као што су ГПС Трацкер , уживо ГПС праћење возила путем апликације на телефону или рачунару, као и приказивање слике уживо са камере у реалном времену. Ово је двострука камера за аутомобил (предња и спољна), која омогућава снимање са обе камере , предња камера има резолуцију ФУЛЛ ХД 1920к1080п са углом од 120°. Такође ћете ценити подршку за креирање ВиФи 4Г приступне тачке преко уметнуте 4Г СИМ картице . Камера такође може да снима звук преко микрофона који се налази директно у телу главне камере.

Слике се чувају на подржаној мицро СД меморијској картици до 128 ГБ . Тело камере је направљено од квалитетних материјала, што га чини отпорним на високе температуре или екстремну хладноћу . Нуди могућност закључавања СИМ и Мицро СД картице од неовлашћеног уређивања записа. Веома интересантна функција је и могућност даљинског гашења мотора возила (помоћу релеја) у случају крађе возила. По потреби (СОС, искључење напајања, ауто-батерија) камера ради и на приложену екстерну батерију на каблу капацитета 450 мАх. Ова камера нема дугмад директно на уређају, тако да спречава сваку могућу манипулацију и покушаје уређивања/брисања снимака.

Двоструке аутомобилске камере у облаку за даљинско праћење + праћење у реалном времену

Дуал цлоуд ауто камера систем профио к4 са ГПС

Такође имате екстерно СОС дугме на каблу и у случају нужде можете га притиснути 3 секунде да активирате СОС аларм. Затим камера шаље СОС СМС на унапред подешене бројеве телефона и почиње да бира тел. бројеве док не примите позив. Такође ћете ценити функцију Вибрациони аларм - Вибрациони аларм се активира када се мотор заустави након 5 минута. Ако се детектује било каква вибрација у паркираном возилу, Трацксолид АПП ће вас обавестити обавештењем. Анализа понашања возача – Уграђени Г сензор са 9 оса омогућава камкордеру да боље изврши анализу понашања возача. У случају неприкладног понашања возача као што је брзо убрзање, снажно кочење или велика брзина мотора, камера аутомобила ће вас упозорити уз помоћ апликације и истовремено сачувати запис вожње на СД картици као и у облаку сервер. Профио Трацкинг ЦАМ Кс4 је идеалан и софистициран начин да повећате безбедност вашег аутомобила сталним праћењем, или свеобухватно решење за компаније у смислу праћења кретања њиховог возног парка.

Поређење појединачних модела ПРОФИО Цлоуд система камера

професионални системи камера за возила у облаку

професионалне ауто камере профио - поређење

ПРОФИО Кс4 ауто камера са функцијама заштите возила и даљинским надзором у реалном времену

Можете да гледате видео уживо са камере преко бесплатно доступне мобилне апликације (подршка за Андроид/иОС ) под називом „ Трацксолид “, или преко веб платформе на рачунару. Помоћу ове апликације такође је могуће пратити онлине ГПС положај возила на мапи у реалном времену. Комплет каблова је дизајниран за директну везу са кутијом са осигурачима од 12/24В , што омогућава трајно напајање камере у аутомобилу. Предност је систем са двоструком камером која обезбеђује записе са предње или задње камере. Можете се повезати са возилом путем апликације за мобилни телефон, као и ПЦ платформе или таблета. Мапа приказује вашу тренутну позицију са временом, брзином и ГПС координатама. Апликација такође подржава функцију приказа уживо у реалном времену.

функција заштите возила - камера профио к4

Можете се повезати са возилом путем апликације у мобилном телефону, као и ВЕБ платформе , на рачунару или таблету.

Мапа приказује вашу тренутну позицију са временом, брзином и ГПС координатама. Апликација такође подржава функцију приказа уживо у реалном времену.

мобилна апликација трацксолид - профио к4

Уживајте у ГПС праћењу директно преко веб интерфејса ввв.трацксолид.цом

Нема потребе за инсталирањем било каквог софтвера. Све је доступно преко интернета из веб претраживача на вашем десктопу, лаптопу, таблету или мобилном телефону. Основна функција је праћење моторног возила, било аутомобила или камиона. Ако је возило онлајн, видећете његову тренутну локацију на мапи и можете наставити да пратите његову руту. Ако је ван мреже, биће приказана његова последња позната локација. Свако возило има свој јединствени ИД број након регистрације, а коришћењем овог ИД-а можете пронаћи евиденцију о вожњи у својој историји вожње (7-дневна историја). Након што покренете архивирану вожњу, можете видети кретање на мапи. У детаљном распореду можете видети у које време и на којој адреси се тачно возило налазило у том тренутку. Функција ГЕО ФЕНЦЕ вам омогућава да пошаљете обавештење е-поштом када напустите обележени простор (ако возач возила случајно напусти планирану руту). Да бисте користили функције, потребно је да купите лиценцу за праћење.

ГПС праћење аутомобила - профио к4
мобилна апликација трацксолид профио к4

Видео догађаји у облаку

У случају озбиљне несреће, судара или ненормалног понашања, видео се аутоматски отпрема у облак . Захваљујући 4Г вези, можете постићи веће брзине преноса података и већу покривеност, што вам омогућава да одмах реагујете или реагујете.

виедо пренос у облаку - профио к4 камера

ДБА – Анализа понашања у вожњи

Праћење података о понашању возача, укључујући снажно убрзање, јако кочење и екстремне кривине, помоћи ће у смањењу несрећа у вашем возном парку и побољшању потрошње горива.

анализа понашања возача - профио к4

Даљинско управљање

Овај јединствени систем омогућава даљинско управљање репродукцијом снимака са камере. Такође могућност снимања фотографије или видео снимка на даљину директно са камере. Функција даљинског гашења мотора чини га одличним алатом за заштиту од крађе. Вибрациони аларм вас упозорава на нежељене ударе (упад у аутомобил, удар или судар).

даљинско управљање возилом - профио цам к4

ВиФи хотспот

Када се мотор покрене, ВиФи Хотспот ће се аутоматски укључити. Назив приступне тачке је „ИМЕИ“, док је лозинка последњих осам цифара ИМЕИ. Све што треба да урадите је да отворите апликацију Цар-Матрик, повежете се на одговарајући ВиФи, а затим лако пустите своје снимке или уредите подешавања.
вифи хотспот 4Г - ауто камера профио к4

4Г брзи пренос података

Само убаците 4Г СИМ картицу и лако ћете се повезати на интернет. Профио камера за праћење Кс4 подржава 2Г ГСМ, 3Г ВЦДМА и 4Г пренос података. Тако да се можете повезати на брзи интернет скоро свуда.

4Г велика брзина преноса података камера профио к4

Вибрациони аларм против крађе

Када је АЦЦ укључен, аларм и индикатори се одмах заустављају. Уређај се пребацује у режим заштите возила 5 минута након што се мотор возила заустави. Ако сензори у камери детектују вибрације у возилу, аларм ће се огласити и обавестити вас у виду обавештења путем апликације у паметном телефону у року од 10 секунди.

Вибрациони аларм против крађе - ауто камера профио к4

Искључење горива/снаге

Када телефон прими аларм против уљеза путем обавештења, могуће је послати команду за гашење мотора. То је могуће учинити само из безбедносних разлога и то само у случају да уређај има идентификовану ГПС позицију и да је брзина возила мања од 20 км/х.

Искључивање довода горива - ауто камере профио к4

Праћење уживо у реалном времену

Гледајте слике са камере у аутомобилу било када и било где користећи мобилну апликацију ЦарМатрик директно на свом паметном телефону.

Надзор уживо у реалном времену - профио к4 камера

Уграђен Г-сензор

У случају наглог кочења, при судару или удару, Г-сензор оцењује ситуацију као озбиљну и аутоматски почиње да снима. Затим закључава видео датотеку током несреће. Овај видео може послужити као доказ у случају несреће.

функција г-сензора профио к4 ауто камера

СОС хитни позив

У хитним случајевима, можете притиснути СОС дугме на 3 секунде да бисте активирали СОС аларм. Затим камера шаље СОС смс на унапред подешене телефонске бројеве и започиње циклус поновног бирања унапред подешених бројева док не одговори на позив.

сос дугме за хитне случајеве - професионални аутомобил са камером к4

Управљање возним парком

Ако поседујете возни парк у својој компанији, можете их пратити у исто време на једном налогу. Користећи нашу Трацксолид платформу, можете пратити велики број уређаја на једном налогу. Згодно је да стално надгледате своју флоту.

управљање возним парком - професионална камера к4

ФУЛЛ ХД 1080 видео квалитет

Профио камера за праћење Кс4 пружа савршене могућности слике. Снимци ће бити снимљени са великом јасноћом. Све што сними овај камкордер биће пренето у глатке и невероватне видео записе. Дошло је време да уживате у оштрим и лепим снимцима.

ФУЛЛ ХД 1080 видео квалитет - камера профио к4 цам

Лооп рецординг

Видео снимци ће се чувати на микро СД картици свака 3 минута (у зависности од подешавања) Ако је СД картица пуна, старији снимци ће се аутоматски избрисати и заменити новим.

Лооп снимање на СД картицу - профио к4

Подршка за ВДР (Виде Динамиц Ранге).

Овај камкордер подржава функцију ВДР. ВДР је најсавременија технологија која се примењује у камкордеру, без обзира да ли је окружење превише светло или мрачно. Слика камере је увек јасна и светла.

Подршка за ВДР функцију - профио к4 ауто камера

Потпуна покривеност са 3 траке

У циљу смањења мртвих углова, Профио камера за праћење Кс4 користи широкоугаоно стаклено сочиво од 120° које погодно снима 3 траке на путевима. Камера је веома осетљива и омогућава прецизно и детаљно снимање слике.

120 степени широкоугаоног сочива од потпуног стакла профио к4

Спецификације:

Модел: ПРОФИО камера за праћење Кс4
Процесор: АРМ Цортек А53 четворојезгарни 1,4 ГХз
Оперативни систем: Андроид 8,1 ГО
Фласх меморија: еММЦ 16Г
РАМ меморија: ЛПДДР3 1ГБ
ГПС + БДС, ГСМ & ВЦДМА, 4Г,
Предња камера видео резолуције: Фулл ХД 1080п са 30 фпс, Х.264 кодирање, угао снимања 120°
Екстерна камера резолуције видео записа: 720п, угао снимања 100°
Ви-Фи: 802.11 б/г/н, фреквенција 2,4 ГХз, приступна тачка
Даљинско праћење: ПЦ и апликација - ПЦ интерфејс: ввв.трацксолид.цом, АПП за мобилне уређаје: Трацксолид
Праћење уживо: Обе двоструке веб камере или путем АПП-а
Г-сензор: Да (6-смерни)
Микрофон: Да
Уграђени звучници: Да
Подршка за микро СД: до 128 ГБ
УСБ интерфејс за податке: Мицро УСБ 5 Пин
Екстерна батерија: 450мАх
Напајање: 12В - 24В
Радна температура -20°Ц ~ 65°Ц, (-4°Ф ~ 149°Ф)
Димензије главне камере: Ш / В / Д 6,8 к 4,8 к 10,9 цм
Спољне димензије камере: Ш/В/Д 5,3 к 3,1 к 3,1 цм
Тежина камере: 225 г

садржај пакета - цам профио к4

профио елецтроницс Профио камера за праћење Кс4 је врхунски производ новог бренда ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС , који је специјализован за развој и производњу иновативних камера које доносе нову димензију њиховој употреби у свакодневној пракси.

Коментари

Остали производи