Цлоуд Дуал ауто камера ГПС систем за праћење у реалном времену ПРОФИО Кс5

Код производа: 55-208 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 40 000 дин
Цена са ПДВ-ом 48 000 дин
- +

Опис производа Цлоуд Дуал ауто камера ГПС систем за праћење у реалном времену ПРОФИО Кс5

Цлоуд Дуал ауто камера ГПС систем за праћење у реалном времену ПРОФИО Кс5​ - Андроид кутија са 4Г/ЛТЕ/ВиФи подршком за Ливе апликацију/веб за праћење. Најновији систем камера компаније ПРОФИО Елецтроницс Кс5 нуди функције као што су ГПС Трацкер , ГПС праћење возила уживо путем апликације на телефону или рачунару, као и приказивање слике уживо са камере у реалном времену. Реч је о снимачу са могућношћу повезивања 2 камере (предња, задња), што омогућава снимање видеа са обе камере истовремено (подршка за мицро сд до 128ГБ ). Предња камера има резолуцију ФУЛЛ ХД 1920к1080п . Камере су минималних димензија и не ограничавају простор у возилу. Уређај андроид кутије се може сакрити , тако да не мора да се поставља на командну таблу и не омета поглед из возила.

Такође ћете ценити подршку за креирање ВиФи 4Г приступне тачке преко уметнуте 4Г СИМ картице . Слике се чувају на подржаној мицро СД меморијској картици до 128 ГБ . Овај систем камера нема дугмад директно на уређају, тако да спречава сваку могућу манипулацију и покушаје уређивања/брисања снимака. Систем напајања се инсталира директно у кутију са осигурачима у возилу. Локација Андроид кутије је могућа било где у возилу, на месту где кутија неће бити видљива. Нуди могућност закључавања уметнуте СИМ картице као и Мицро СД картице од неовлашћеног уређивања записа. Камера такође може да снима звук преко микрофона који се налази у СОС дугмету на спољном каблу.

Цлоуд/Андроид двострука камера на ваше возило за даљинско праћење у реалном времену

систем ауто камера профио к5 позиционирање аутомобила уживо

систем са двоструком камером профио к5 за праћење уживо

Такође имате екстерно СОС дугме на каблу и у случају нужде можете га притиснути 3 секунде да активирате СОС аларм. Анализа понашања возача – уграђени 9-осни Г сензор вам омогућава да боље извршите анализу понашања возача. У случају неприкладног понашања возача као што је брзо убрзање, снажно кочење или велика брзина мотора , камкордер ће вас упозорити на ову чињеницу помоћу апликације и истовремено сачувати запис вожње на СД картици као и на Цлоуд серверу . Профио Кс5 је идеалан и софистициран начин да повећате безбедност вашег аутомобила сталним праћењем, или свеобухватно решење за компаније у смислу праћења кретања њиховог возног парка.

Поређење појединачних модела ПРОФИО Цлоуд система камера

пофио модели ауто камера

поређење професионалних камера

Систем за надзор са функцијама за заштиту возила и даљински надзор у реалном времену

Можете да гледате видео уживо са камере преко бесплатно доступне мобилне апликације (подршка за Андроид/иОС ) под називом „ Трацксолид “, или преко веб платформе на рачунару. Помоћу ове апликације такође је могуће пратити онлине ГПС положај возила на мапи у реалном времену. Комплет каблова је дизајниран за директну везу са кутијом са осигурачима од 12/24В , што омогућава трајно напајање камере у аутомобилу. Предност је систем са двоструком камером која обезбеђује записе са предње или задње камере. Можете се повезати са возилом путем апликације за мобилни телефон, као и ПЦ платформе или таблета. Мапа приказује вашу тренутну позицију са временом, брзином и ГПС координатама. Апликација такође подржава функцију приказа уживо у реалном времену.

систем за надзор аутомобила

Можете се повезати са возилом путем апликације у мобилном телефону, као и ВЕБ платформе , на рачунару или таблету.

Мапа приказује вашу тренутну позицију са временом, брзином и ГПС координатама. Апликација такође подржава функцију приказа уживо у реалном времену.

трацксолид систем за праћење

Уживајте у ГПС праћењу директно преко веб интерфејса ввв.трацксолид.цом

Нема потребе за инсталирањем било каквог софтвера. Све је доступно преко интернета из веб претраживача на вашем десктопу, лаптопу, таблету или мобилном телефону. Основна функција је праћење моторног возила, било аутомобила или камиона. Ако је возило онлајн, видећете његову тренутну локацију на мапи и можете наставити да пратите његову руту. Ако је ван мреже, биће приказана његова последња позната локација. Свако возило има свој јединствени ИД број након регистрације, а коришћењем овог ИД-а можете пронаћи евиденцију вожње у својој историји вожње (7-дневна историја). Након што покренете архивирану вожњу, можете видети кретање на мапи. У детаљном распореду можете видети у које време и на којој адреси се тачно возило налазило у том тренутку. Функција ГЕО ФЕНЦЕ вам омогућава да пошаљете обавештење е-поштом када напустите обележени простор (ако возач возила случајно напусти планирану руту). Да бисте користили функције, потребно је да купите лиценцу за праћење.

профио к5 гпс праћење возила
двострука ауто камера профио к5 трацксолид

Видео догађаји у облаку

У случају озбиљне несреће, судара или ненормалног понашања, видео се аутоматски отпрема у облак . Захваљујући 4Г вези, можете постићи веће брзине преноса података и већу покривеност, што вам омогућава да одмах реагујете или реагујете.

профио к5 облак и андроид камера


Различити сценарији употребе

Андроид БОКС Профио Кс5 је уређај који омогућава широк спектар употреба. Камере се могу поставити било где у возилу.

систем ауто камера профио сценаре употребе профио к5

ДБА – Анализа понашања у вожњи

Праћење података о понашању возача, укључујући снажно убрзање, јако кочење и екстремне кривине, помоћи ће да се смањи број незгода у возном парку и побољша економичност горива.

ДБА анализа понашања у вожњи профио к5

Даљинско управљање

Овај јединствени систем омогућава даљинско управљање репродукцијом снимака са камере. Вибрациони аларм вас упозорава на нежељене ударе (упад у аутомобил, удар или судар).

профио к5 даљински управљач преко апликације

ВиФи ХОТСПОТ и 4Г брзи пренос података

Само убаците 4Г СИМ картицу и лако ћете се повезати на интернет. Након уметања СИМ картице у уређај, за вас ће бити креирана 4Г ВиФи приступна тачка (неопходно је да на СИМ картици имате активиране услуге преноса података) која ће вам омогућити да се повежете на систем камера. Профио Кс5 подржава 2Г ГСМ, 3Г ВЦДМА и 4Г (ЛТЕ) пренос података. Тако да се можете повезати на брзи интернет скоро свуда. Када се мотор покрене, ВиФи Хотспот ће се аутоматски укључити. Назив приступне тачке је „ИМЕИ“, док је лозинка последњих осам цифара ИМЕИ. Све што треба да урадите је да отворите апликацију Цар-Матрик, повежете се на одговарајући ВиФи, а затим лако пустите своје снимке или уредите подешавања.

профио к5 Ви-Фи хотспот и 4Г пренос

Праћење уживо у реалном времену

Гледајте слике са обе камере било када и било где користећи веб или мобилну апликацију Трацксолид директно на паметном телефону.

Профи праћења уживо у реалном времену к5

Уграђен Г-сензор

У случају наглог кочења, при судару или удару, Г-сензор оцењује ситуацију као озбиљну и аутоматски почиње да снима. Затим закључава видео датотеку током несреће. Овај видео може послужити као доказ у случају несреће.

профио к5 камера уграђени г-сензор

СОС хитни позив

У хитним случајевима, можете притиснути СОС дугме на 3 секунде да бисте активирали СОС аларм. Затим камера шаље СОС смс на унапред подешене телефонске бројеве и покреће циклус поновног бирања унапред подешених бројева док не одговори на позив.

ауто камера профио к5 - сос дугме за хитне случајеве

Управљање возним парком

Ако поседујете возни парк у својој компанији, можете их пратити у исто време на једном налогу. Користећи нашу Трацксолид платформу, можете пратити велики број уређаја на једном налогу. Згодно је да стално надгледате своју флоту. Систем камера Профио Кс5 ће вам помоћи да останете у контакту са возачима у вашој флоти тако што ће прецизно пратити њихов учинак. Овај јединствени систем може помоћи возачима да побољшају своје вештине и донесу боље одлуке, као и да заштити вас, као власника возног парка, од лажних тврдњи и необјашњиве штете на вашој имовини.

двострука камера за аутомобиле - профио управљања возним парком к5

ФУЛЛ ХД 1080 видео квалитет

Предња камера Профио Трацкинг Кс5 система пружа савршене могућности слике. Снимци ће бити снимљени са великом јасноћом. Све што сними овај камкордер биће пренето у глатке и невероватне видео записе. Дошло је време да уживате у оштрим и лепим снимцима..

камера профио к5 - фулл хд видео

Лооп рецординг

Видео снимци ће се чувати на микро СД картици свака 3 минута (у зависности од подешавања) Ако је СД картица пуна, старији снимци ће се аутоматски избрисати и заменити новим.

професионалне ауто камере - снимање у петљи

Спецификације:

Модел: ПРОФИО Кс5
Процесор: АРМ Цортек А53 Куад-Цоре 1,4ГХз
Оперативни систем: Андроид 8.1 ГО
ГПС + БДС, ГСМ & ВЦДМА, 4Г ЛТЕ,
Предња камера видео резолуције: Фулл ХД 1080п, угао гледања од 120°, Х.264 кодирање
Дужина кабла предње камере: 2 метра
Задња камера видео резолуције: 720п, угао снимања 100°, Х.264 кодирање
Дужина кабла задње камере: 2,45 метара
Ви-Фи: 802.11 б/г/н, фреквенција 2,4 ГХз, приступна тачка
Даљинско праћење: ПЦ и апликација - ПЦ софтвер: ввв.трацксолид.цом, АПП за мобилне уређаје: Трацксолид
Г-сензор: БМИ160 (6-смерни)
Подршка за микро СД: до 128 ГБ
Мрежна подршка: ГСМ, ВЦДМА, ЛТЕ
Интерфејс за податке: Мицро УСБ 2.0, микро СИМ
Екстерна батерија: 600мАх
Напајање: 9В - 30В
Радна температура -20° Ц ~ 70° Ц
ДВР кутија: Ш / В / Д 12 к 2,7 к 9,5 цм
Предња камера: Ш / В / Д 5,3 к 3,1 к 3,1 цм
Задња камера: Ш / В / Д 7,2 к 3,2 к 2,5 цм

Садржај пакета:

1. ПРОФИО Кс5 диктафон + адаптер за СИМ картицу
2. Екстерна камера 1
3. Екстерна камера 2
4. ГПС/ЛТЕ/ВИФИ антена
5. Кабл за напајање + батерија
6. СОС дугме
7. Трака за причвршћивање и повезивање
8. Самолепљиве 3М траке
9. Инсталациони сет и поклопци

садржај пакета за ауто двр профио к5

профио елецтроницс Профио Кс5 систем камера је врхунски производ новог бренда ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС , специјализованог за развој и производњу иновативних камера које доносе нову димензију њиховој употреби у свакодневној пракси.

Коментари

Остали производи