ГПС трацкер Профио С11 - водоотпорни поклопац соларног панела ИПКС7

Код производа: 10-579 Имам питање
нова ГПС трацкер Профио С11 - водоотпорни поклопац соларног панела ИПКС7
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 18 000 дин
Цена са ПДВ-ом 21 600 дин
- +

Опис производа ГПС трацкер Профио С11 - водоотпорни поклопац соларног панела ИПКС7

ГПС трацкер Профио С11 - водоотпорни поклопац соларног панела ИПКС7. ГПС локатор има батерију капацитета 10000 мАх и активно праћење. Овај ГПС трагач је погодан за камионе, комбије, камп приколице или чамце, јахте и чамце. ГПС праћење бродова и возила у реалном времену. Мрежни ГПС трацкер (мобилна апликација) са батеријом од 10000 мАх. Снажан соларни панел аутоматски пуни уграђену батерију, не морате да бринете да ће локатор бити без струје и да ћете изгубити траг о возилу или пловилу који се надгледа. ГПС локатор монтирате на спољашњу страну посматраног објекта и можете пратити кретање и тренутну позицију путем мобилне апликације.

ГПС локатор са соларним панелом и трајањем батерије до 2,5 године

ГПС локација за аутомобиле чамце караване

Управљање возним парком

Ако поседујете флоту возила (бродова, јахти, итд.) у својој компанији, имате прилику да их пратите одједном на једном налогу. Са "Трацксолид" системом можете пратити до 10.000 возила истовремено.

соларни ГПС трацкер

ГПС уређај за праћење налази своју примену за праћење и праћење позајмљених испорука, транспортованих драгоцености, изнајмљивање тешке механизације и праћење одређене робе. ГПС трацкер такође упозорава на неовлашћено ометање инсталације уређаја или приликом уклањања уређаја. У нашој е-продавници можете купити најквалитетније ГПС локаторе. Све што вам треба је СИМ картица (подаци / телефон) и ГПС праћење може бити активно одмах. ГПС + ЛБС + ВиФи позиционирање - до троструке прецизности за позиционирање у реалном времену. Када онлајн трагач има добар ГПС сигнал, он ће га пронаћи преко ГПС-а. Ако нема ГПС сигнал, наћи ће га преко ЛБС-а. Троструко позиционирање омогућава прецизно и брзо обележавање локације. ГПС модул је опремљен ултра јаким магнетом и веома је једноставан и истовремено флексибилан за инсталацију за ГПС праћење возила. Заштита од растављања са светлосним сензором против крађе.

ГПС праћење возила - ГПС трацкер - локатор локације

ГПС уређај омогућава кориснику праћење у виду мобилне апликације под називом „ ТрацкСолид ПРО “ (иОС , Андроид) помоћу које можете у реалном времену сазнати локацију надзираног возила или објекта и разне потребне податке.
Други облик је праћење ГПС уређаја преко веб интерфејса „ ввв.трацксолид.цом “, који можете користити преко рачунара, таблета, лаптопа за практично праћење.

трацксолид за апликацију ГПС локатора

Можете се повезати на ГПС трацкер преко апликације на мобилном телефону, таблету или рачунару

Мапа приказује вашу тренутну позицију са временом, брзином и ГПС координатама.

надзор возила - ГПС трацкер

Активно прислушкивање

Могућност позивања са одабраних СОС бројева на ГПС уређај за праћење како бисте могли чути звукове (разговор) око уређаја на којем се налази. Током овог процеса праћења звука, уређај неће емитовати никакав звук, тако да је посматрање тихо.

активно прислушкивање - гпс локатор

Водоотпорна класа ИПКС7 против воде и прашине

ГПС локатор има изузетно висок степен заштите ИПКС7 (где се може потопити до дубине од 1м воде и потпуну отпорност на прашину) омогућава функционалност уређаја чак иу изузетно захтевним спољашњим окружењима.

Водоотпорни степен ИПКС7 - гпс локатор профио с11

Аларм за неовлашћено уклањање ГПС локатора

Ако ГПС локатор открије неовлашћено повлачење преко дугмета за светло, биће послат аларм у облику поруке упозорења и режим ГПС праћења ће се аутоматски активирати на 20 минута. Након 20 минута, уређај се враћа у режим приправности.

ГПС трацкер - функција против неовлашћеног приступа

Вибрациони аларм

Ако ГПС локатор открије вибрације или неочекивано премештање, или ударце или оштећење боје, активираће се аларм. Уређај шаље алармну поруку упозорења.

вибрациони аларм - онлајн ГПС локатор за праћење

Звучни аларм

Ако ниво децибела пређе 60 децибела (пукло стакло, итд.), ГПС локатор аутоматски шаље аларм на унапред подешени СОС број.

гпс локатор - звучни аларм

ГЕО ФЕНЦЕ функција

Омогућава вам да пошаљете обавештење е-поштом када напустите обележено подручје (ако возач возила случајно скрене са планиране руте)

функција геофенце - ГПС трацкер локатор

Трострука ГПС и ЛБС + ВиФи локализација

Овај трагач подржава ГПС и ЛБС локацију. ГПС је одређивање спољне позиције са тачношћу мањом од 10 метара. ЛБС је одређивање положаја (на местима где нема гпс сигнала) са тачношћу мањом од 500 метара. Локатор се такође може повезати на јавну ВИФИ мрежу и слати податке о локацији преко Вифи-ја.

гпс локатор - трострука локализација гпс лбс вифи

Начини праћења ГПС локатора

Режим праћења

У овом режиму, уређај шаље податке о вашој локацији апликацији, у зависности од тога да ли се уређај креће или мирује. У овом режиму могуће је подесити два интервала за слање позиције , један интервал је када је уређај у покрету. Овај интервал се може подесити од 10 секунди до 3600 секунди . Што је интервал мањи, то ће чешће ажурирати локацију у апликацији. Други интервал се одређује када уређај мирује . Интервал се може подесити од 180 секунди до 65535 секунди . Ако је уређај на једном месту, није неопходно да се позиција ажурира у краћим интервалима. Наравно, све зависи од употребе уређаја.

Режим уштеде енергије

У овом режиму можете подесити тачно време када уређај треба да се пробуди и ажурира своју локацију , а затим можете да унесете време колико често треба да се буди. Пошто уређај није у потпуности активан у овом режиму и активира се само у одабраним временима, батерија се штеди , што омогућава уређају да траје веома дуго. У пракси, овај режим функционише тако што подешава време активације, на пример, у 13:45, и подешава интервал понављања од, на пример, 2 сата. Дакле, уређај ажурира своју локацију по први пут у 13:45, а следеће ажурирање локације биће у 15:45, а следећа локација се ажурира свака 2 сата.

У овом режиму, уређај може да ради са једним пуњењем батерије приближно 1-2 године. Према томе, ако се локација ажурира једном сваких 1 дан.

соларни
напајање
ГПС
ип67


Пуњење батерије соларног панела


Управљање напајањем - Интелигентно напајање


ГПС + ЛБС + ВиФи позиционирање - позиционирање у реалном времену
ИП67 водоотпоран - водоотпорност ГПС уређаја обезбеђује стабилан рад чак иу захтевном спољашњем окружењу
батерија 10000 мах
алармни
Пуњива батерија од 10000 мАх - литијумска батерија великог капацитета обезбеђује довољно дуго напајање уређаја

Аларм за уклањање поклопца   - аларм се активира када се СИМ картица промени или када се покуша раставити уређај.

Спецификације:

Комуникациона мрежа: ГСМ
Фреквенција комуникације: Куад-банд 850/900/1800/1900 МХз
Систем позиционирања: ГПС + ВИФИ + ЛБС
Фреквенција: Л1
Тачност локације: <2,5м
Осетљивост праћења: -162дБм
Осетљивост сензора: -148дБм
Стартна брзина: просечна. врући старт у року од 1 секунде; просек. хладан старт у року од 32 сек.
Батерија: 10000 мАх / 3,7 В литијум полимер батерија
Соларни панел: 5.5В / 400мА
Режими рада: Режим праћења, Економични режим
Режим приправности: у режиму штедње до 2,5 године
ЛЕД индикатор: уређај је укључен (црвени), уређај ради (зелено)
СИМ картица: стандардна СИМ
Меморија: 32 + 32Мб
Сензор светлости: да - упозорава приликом демонтаже уређаја
Функције: гео-ограда, упозорење о ниској батерији
Радна температура: -20 ℃ ~ 70 ℃
Радна влажност: 5-95%
ИП заштита: ИП67
Тежина: 637 г
Димензије: 355к110к33 мм


Садржај пакета:

1к ГПС локатор са соларним панелом Профио ГПС С11
1к Сет шрафова са одвијачем
1к Мануал

!!! Да би локатор радио потребно је купити лиценцу од 1-10 година за праћење преко ТРАЦКСОЛИД система !!!

Коментари

Остали производи