ВТ2 Плус дигитални тумач - превод преко слушалица

Код производа: 70-001 Имам питање
Произвођач ТИМЕКЕТТЛЕ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 27 000 дин
Цена са ПДВ-ом 32 400 дин
- +

Опис производа ВТ2 Плус дигитални тумач - превод преко слушалица

ВТ2 Плус дигитални тумач - онлајн превод преко блуетоотх слушалица је ТОП преводилац на тржишту и најочекиванији гласовни преводилац будућности. Бежичне слушалице са интелигентним преводиоцем које доносе еволуцију у комуникацији, без обзира на језичке баријере. Преводилац говора са вештачком интелигенцијом за практично превођење у реалном времену директно преко слушалица, што значи да не морате да преводите директно преко паметног телефона .

Овај професионални он-лине преводилац доноси комбинацију врхунског гласовног алгоритма и технологије машинског превођења. ВТ2 Плус је редефинисао преводиоце на значајан и иновативан начин, доносећи нове могућности својим корисницима и компанијама на тржишту. Електронски преводилац текстова и реченица који ће вам променити поглед на комуникацију и путовања по свету ако вам треба било шта да преведете. Више неће бити потребније коришћење Гоогле преводиоца или Линго тумача Пеико.

ВТ2 преводилац је апсолутна новина и један од најбољих производа у 2019

вт2 плус преводилац

Преводилац подржава превод до 36 језика (укључујући 84 различита акцента)

Овде можете пронаћи листу свих тренутно подржаних језика за превод:

арапски, енглески, бугарски, кинески, чешки, дански, фински, француски, грчки, хебрејски, хинди, холандски, хрватски, мађарски, индонежански, јапански, кантонски, каталонски, корејски, малајски, немачки, норвешки, пољски, португалски, румунски, руски, шпански, словачки, словеначки, шведски, италијански, тамилски, телугу (Индија), тајландски, турски, вијетнамски

Можете одабрати до 13 различитих акцената на енглеском (САД, Аустралија, Канада, УК итд.). Такође на шпанском, имате до 20 различитих акцената (Шпанија, САД, Доминиканска Република, Мексико, Венецуела, итд.) Можете одабрати до 15 различитих акцената на арапском (Уједињени Арапски Емирати, Египат, Израел, Мароко, итд.) .

језичка подршка в2т преводилац

Промо ВИДЕО за ВТ2 преводилац

Доступна су 3 начина превода

вт2 плус апликација мобилни преводилац преко слушалица

Ауто Моде

Овај режим ради на принципу тренутног превођења помоћу 2 блуетоотх слушалице ( идеално у мирнијем окружењу без буке у окружењу ). Све што кажете аутоматски се преводи директно на подешени језик, а добијате звучни превод преко уметнуте слушалице. Тако да можете удобно да комуницирате без потребе за директним преводом преко паметног телефона . Сва ваша комуникација се, наравно, приказује и архивира у апликацији путем мобилног телефона, где можете проверити и исправно препознавање вашег гласа. Погодно за дуже разговоре, пословне састанке.

Ручни начин рада

Овај режим ради на принципу тренутног превођења са 2 блуетоотх слушалице ( за комуникацију са особом у бучном окружењу ). За превод, само додирните директно блуетоотх слушалице (које активирају превод) и онда се све што кажете аутоматски преводи директно на подешени језик и добијате звучни превод преко уметнуте слушалице. Тако да можете удобно да комуницирате без потребе за директним преводом преко паметног телефона . Сва ваша комуникација се, наравно, приказује и архивира у апликацији путем мобилног телефона, где можете проверити и исправно препознавање вашег гласа.

Режим говора

Овај режим функционише на принципу тренутног превођења помоћу 1 блуетоотх слушалице и телефона ( идеално за кратак разговор лицем у лице са другом особом ). Друга особа са којом комуницирате ће разговарати директно са вашим паметним телефоном и он ће бити аутоматски преведен директно на ваш одабрани језик, а ви ћете добити аудио превод преко уметнуте слушалице. Дакле, можете комуницирати без потребе да користите слушалицу од стране особе коју не познајете (што вероватно није прикладно и љубазно), довољно је да имате само једну слушалицу. Сва ваша комуникација се, наравно, приказује и архивира у апликацији путем мобилног телефона, где можете проверити и исправно препознавање вашег гласа.

Коришћење преводиоца ВТ2 Плус је прилично једноставно, само преузмите бесплатно доступну апликацију „ВТ2 Плус“ (иОС, Андроид) на свој мобилни телефон, да бисте се упарили са слушалицом преко Блуетоотх везе (мин. Блуетоотх верзија 4.2 и новија), а затим две особе ће ставити једну слушалицу у ухо и одмах ће моћи да комуницирају. Принцип комуникације је да ви говорите на свом језику, а друга особа ће у слушалици чути превод на свој језик. Стога, права комуникација лицем у лице више неће бити проблем. Револуционарни преводилац ће наћи своју употребу на путовању, пословном, приликом посете међународним продавницама или хотелима, иу многим другим приликама где комуникација на страном језику представља препреку.

ВТ2 Плус је освојио престижну награду за дизајн 2018. за свој одличан дизајн

вт2 награде

 

Представите се свету!

Када путујете у иностранство, нема ништа горе од тога да заглавите на непознатој локацији без могућности ефикасне комуникације. Са ВТ2 Плус никада нећете бити у таквој ситуацији јер обезбеђује природну комуникацију у реалном времену без употребе руку. Уроните у локалну културу док путујете, отворено се изразите и створите значајније везе са људима које срећете.

вт2 плус гласовни преводилац

Тренутна активација - преводилац спреман за употребу у било ком тренутку

ВТ2 Плус је јединствен по својој технологији обраде сигнала, која се разликује од осталих конкурената на тржишту. За комуникацију није потребно активирати телефон или друга особа не мора да преузима паметну апликацију. Све што вам је потребно за комуникацију је да обоје ставите бежичну слушалицу у ухо, а ВТ2 ће се побринути за удобан превод.

дигитални тумач вт2 плус слушалице

Интелигентни ОН-ТХЕ-ГО алгоритам

Главни алгоритам омогућава комуникацију чак иу најбучнијем спољашњем окружењу. Са аутоматском детекцијом гласа и преузимањем сигнала, ВТ2 пружа апсолутну хандс-фрее комуникацију на разним језицима .
Комуникација у иностранству ће вам бити лака, без обзира на језичке баријере.

онлајн гласовни превод вт2 плус

Двоструко смањење шума - свака реч се рачуна!

Заснован на алгоритмима и редукцији шума омогућава ВТ2 Плус да има до 95% тачности у преводу , чинећи ваш разговор са странцем потпуно природним.

вт2 плус гласовне слушалице

Подршка за више језика уз глобализацију

ВТ2 Плус тренутно подржава 36 језика и 84 дијалекта , који ће бити додати и ажурирани у будућности.

ВТ2 Плус језичка подршка

Дуг век трајања батерије - дуже него што вам је потребно!

ВТ2 обезбеђује до 5 сати трајања батерије по једном пуњењу, преко 12 сати трајања батерије са пуњивом футролом - Доцк станицом и до 30 дана у режиму мировања.

Пуњива ВТ2 плус торбица

Будите запањени са ВТ2 Плус!

Режими интеракције уграђени у ВТ2 Плус испуњавају све захтеве за остварење снова. Пружа јединствено и беспрекорно искуство комуникације.

вт2 плус електронски преводилац за слушалице

Једнократна инвестиција!

Коришћењем ОТА технологије (без везе), ВТА2 Плус подржава он-лине надоградње, за које ажурирање траје само до 3 минута и за софтвер и за хардвер.
Развој се неће завршити, а преводилац ће наставити да пружа најбољу технологију за кориснике, па чак и да усавршава превод.

најбољи вт2 онлајн преводилац

Дизајниран за дељење!

Дизајн ВТ2 Плус је заснован на идеји „дељења“. Било да путујете на одмору или пословном путу, када дође прилика да започнете комуникацију са странцем, понудите му једну од слушалица и започните комуникацију природно на један од најлакших начина.

вт2 плус преводилац у уво

Карактеристике: како се користи вт2 преводилац

Одличан дизајн
Трајање батерије до 12 сати
Аутоматско повезивање
Више од 36 језика и акценти на сваком језику
Компатибилан за иОС и Андроид
95% тачности превода

Спецификације:

Производ: ВТ2 Плус преводилац
Бела боја
Језичка подршка: 36
Подршка: Блуетоотх 4.2 и новији (веза за мобилне апликације)
Пуњење батерије: литијум полимер/90 минута
Трајање батерије до 15 сати/за 3 пуњења са прикључне станице
Системска подршка: иОС 11.0 / Андроид 7.0 и новији
Напон: ДЦ 5 +/0,25 В
Напајање: 110 мА (слушалице) 320 мА (прикључна станица)
Димензије производа: Дужина: 20 мм/Ширина: 10 мм/Висина: 35 мм
Димензије паковања: Дужина: 75 мм/Ширина: 75 мм/Висина: 36 мм
Нето тежина производа: 93,5г
Бруто тежина производа: 404г
Радна температура: 0 - 35° Ц

Пакет садржи:

1к Мастер блуетоотх слушалица
1к Блуетоотх слушалица за госте
1к пуњива прикључна станица
1к УСБ кабл за напајање
1к торба за складиштење
2к кука за уши
6к штитници за уши
1к Упутство за употребу

вт2 преводилац у ухо садржај пакета

Коментари

Остали производи