ВиФи паркинг систем са 4 камере + 7" ЛЦД РЕЦ на микро СД

Код производа: 19-076 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 40 000 дин
Цена са ПДВ-ом 48 000 дин 63 480 дин
- +

Опис производа ВиФи паркинг систем са 4 камере + 7" ЛЦД РЕЦ на микро СД

4 камере ВиФи паркинг систем + 7" ЛЦД са микро СД снимањем. ВиФи паркинг систем са снимањем као црна кутија у различитим ситуацијама, не само када се уређај користи као сет за паркирање или вожњу уназад. Пренос сигнала ради на основу ВиФи сигнала са камера које олакшава инсталацију камера, а главна предност је што нисте ограничени повлачењем каблова за повезивање.Монитор служи и као ДВР снимач.

Бежична камера за вожњу уназад са монитором - 4к камера + 7" ЛЦД са снимањем на СД картицу до 128ГБ (видео и аудио) марке ПРОФИО Елецтроницс. Ова технологија је дизајнирана да олакша рад а посебно за безбедно кретање возила при раду. ПРОФИО Елецтроницс фокусира своје системе на најшири могући спектар возила као што су већа аутомобили, комбији, камиони, грађевинске и пољопривредне машине.Овај Вифи систем за надгледање има велики потенцијал за употребу у низу других активности, где је потребно имати потпуни преглед шта се дешава око вас и да надгледате рад.
паркинг камера вифи профио
Снима запис камере и чува га на СДКСЦ меморијској картици до 128 ГБ. Снимак се снима у ВГА резолуцији и на меморијској картици од 128 ГБ можете сачувати више од 200 сати (8 дана) снимања једне камере или 50 сати све 4 камере. Дигитално бежично напајање гарантује пренос сигнала до 100м, а сигнал је такође довољно јак да га не ометају велики метални делови возила или терета. Поред снимања видеа, мицро сд чува и звучни аудио запис.
Овај сет садржи 1к ВиФи ДВР 7" монитор у аутомобилу и 4к ВиФи камеру за вожњу уназад . Монитор са камером је опремљен подесивом конзолом, коју можете поставити на потребно место. ВиФи сет за рикверц има широк спектар употребе, захваљујући високом - Перформансе ВиФи антене је погодна не само за аутомобиле већ и за комбије, минибусе, аутобусе, камионе, приколице, полуприколице, пољопривредну или грађевинску механизацију и друга возила ИП ниво заштите камере је до ИП66 водоотпоран, отпоран на прашину и отпоран на оштећења .

ВиФи сет за рикверц са ДВР рекордером и екстра великим дометом ВиФи везе до 100м.

паркинг камере бежичне за возила

Могуће је повезати до 4 ВиФи камере на ВиФи ДВР монитор у исто време, посебно када се инсталира на већа моторна возила, где вам је потребно више погледа из различитих углова. Са овим системом ћете тачно знати шта се налази иза или око возила. ЛЕД монитор има контраст 300:1 са резолуцијом 800к480. Широкоугаоно сочиво до 150° је такође опремљено ИЦ ноћним видом. ВиФи сигнал има домет до 100м , што вам гарантује квалитетан пријем са камере за вожњу уназад. Монитор има једноставан ОСД мени преко којег можете подесити камеру у складу са својим потребама. На ЛЦД монитору може да прикаже све четири камере у исто време, у више варијанти, да прикаже две камере поред, или да се пребаци између камера. Преко склопног круга, камера се може повезати са светлима за вожњу уназад како би се аутоматски пребацила на изабрану камеру приликом вожње уназад.

ЛЦД монитор са камерама се може повезати на различите начине, да се укључи приликом вожње уназад или након покретања возила. ДВР монитор такође има функцију пресликавања слике која вам омогућава да подесите камере да приказују десну и леву страну из вашег погледа. Такође укључује даљински управљач који ће поједноставити управљање приликом промене камере или брзо подесити слику

Могућност пресликавања камере + могућност да се виде све камере на ЛЦД-у истовремено или свака камера посебно

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да свој монитор причврстите на лако доступно место.

Систем за вожњу уназад са 4 камере за комбајн

  • ВиФи ДВР 7" ТФТ монитор
  • Функција ДВР снимања са до 4 камере
  • Монитор са могућношћу повезивања до 4 ВиФи камере
  • Инсталација без повлачења каблова

Техничке спецификације монитора:

Модел: Профио Цлеар Виев С7
7" ЛЕД монитор
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Однос ширине и висине: 16:9
Резолуција монитора: 800 к 480
Улази: 4 канални 2,4Г ВиФи улаз за видео сигнал
Контраст: 300:1
Подесиво: осветљеност, контраст, боја
Напајање: ДЦ 12В-24В
Потрошња енергије: 5В
Радна температура: -10 до 60° Ц
Температура складиштења: -20 до 70° Ц
Димензије: 180 к 121 к 24 мм

Техничке спецификације камере:

Модел: Профио паркинг камера С7
Сензор слике: СХАРП 1/4 ЦМОС
Резолуција: 420 ТВ линија
ВиФи веза: 2,4Г ВиФи са дометом од 100м
Минимално осветљење: 1 ЛУКС
ИР ноћни вид: да
Угао гледања: 150°
ИП заштита: ИП 66 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -10 до 60° Ц
Температура складиштења: -20 до 70° Ц
Димензије: 86,5 к 77 к 75 мм

Садржај пакета:

1к 7" ТФТ ВиФи ДВР монитор
4к ВиФи камера за вожњу уназад
1к даљински управљач
1к Мануал

садржај пакета комплета паркинг камера

Коментари

Остали производи