ВиФи ХД камера за праћење + детекција покрета

Код производа: 10-136 Имам питање
нова ВиФи ХД камера за праћење + детекција покрета
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 12 000 дин
Цена са ПДВ-ом 14 400 дин
- +

Опис производа ВиФи ХД камера за праћење + детекција покрета

ВиФи ХД камера за надзор + детекција покрета је дизајнирана да заштити ваше најмилије и вашу имовину током вашег одсуства. Не препуштајте све случајно и будите увек и свуда обавештени о својој ситуацији код куће . Мини камера захваљујући ВиФи подршци нуди опцију за повезивање са паметним телефоном било када и било где. Само преузмите мобилну апликацију „ Цлевер Дог “ доступну за иОС и Андроид , упарите оба уређаја преко кућног ВиФи-а и гледајте у реалном времену праћење простора у који сте поставили камеру, на пример код куће, канцеларије, продавнице или складишта.

вифи сигурносна камера

Мини ХД камера има уграђени сензор за детекцију покрета који побољшава њену употребу и стога не морате стално да проверавате свој дом. У случају да снимите кретање у простору камере, одмах ћете добити поруку на паметном телефону уз снимљену слику, тако да ћете бити добро обавештени о разлогу покретања аларма. Такође можете подесити звучни аларм (лајање пса, бип) да упозорите потенцијалног преступника да је ухваћен. Камера такође нуди ноћно снимање захваљујући четири моћна инфрацрвена ЛЕД- а која вам омогућавају да видите простор у пуном мраку до 5 метара. Стога се можете ослонити на 24-часовну заштиту вашег дома.

вифи монитор камера

Камера такође пружа двосмерну комуникацију , слушање и реаговање на оно што се дешава током надгледања. Уграђени звучник и микрофон вам омогућавају да брзо контактирате без потребе за везом за мобилни телефон или рачунар ако имате две мини ХД паметне камере. Имате велику или двоспратну кућу и не желите да вичете деци да је време за ручак? Само користите мобилну апликацију и разговарајте са децом помоћу камере. П2П комуникациона технологија ће се побринути за безбедност података, пошто се подаци не чувају ни на једном спољном серверу. Фотографије и записи се чувају на микро СД картици од 32 ГБ (није укључена). Са висококвалитетном видео компресијом, можете да ускладиштите до 7 дана видео записа на микро СД картици од 32 ГБ .

паметна камера са детекцијом покрета

Карактеристике:

Видео у реалном времену
Двосмерна комуникација
Детекција покрета
Интелигентни видео
П2П веза
Инфрацрвени ноћни вид

Спецификације:

Објектив: ЦМОС оптика у боји
Видео компресија: Х.264, 720п ХД
Видео резолуција: 720 к 576 @ 15 фпс
Аудио: Уграђени микрофон и звучник
Меморија: Подржава микро СД картице до 32ГБ
Радна температура: -10 ~ 60° Ц у затвореном простору
Системска подршка: иОС 6.0 или новији, Андроид 4.0 или новији
Димензије: (Ш) 43 мм к (В) 100 мм к (Д) 33 мм
Тежина: 80 г

Садржај пакета:

1к Мини интелигентна камера
1к УСБ кабл
1к Сталак за монтажу
1к кесица са 3 завртња
1к Упутство за употребу

Коментари

Остали производи