Вехо Пеббле Екплорер 8400мАх - преносива батерија

Код производа: 11-134 Имам питање
Произвођач /
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 9 000 дин
Цена са ПДВ-ом 10 800 дин
- +

Опис производа Вехо Пеббле Екплорер 8400мАх - преносива батерија

Вехо Пеббле Екплорер 8400мАх преносива батерија и пуњач за мобилне телефоне, МП3 плејере, ГПС уређаје, камере и многе друге производе.

ПЕББЛЕ™ Екплорер има велики капацитет од 8400 мАх и двоструки УСБ порт дизајниран да омогући пуњење 2 уређаја у било ком тренутку .

Са излазом од 2,1 А, ПЕББЛЕ™ Екплорер је дизајниран да пуни таблете на најефикаснији начин. То значи да се напајање таблета замењује што је брже могуће када вам је при крају и када сте далеко од извора напајања. Не брините ако је и ваш паметни телефон слабо напуњен јер Екплорер-ов дизајн са двоструким портом значи да је способан да пуни 2 уређаја истовремено. Снажна батерија од 8400 мАх може већини таблета да се потпуно напуне, а већини паметних телефона до 5 пуњења.

Елегантан плави ЛЕД индикатор напајања значи да можете пажљиво пратити тачан капацитет Екплорер-а када пуните своје уређаје, као и када пуните свој Екплорер. 8-часовно напајање Екплорер-а омогућиће вашим преносивим уређајима сате додатне употребе док сте далеко од електричне мреже, што га чини савршеним сапутником за камповање, треккинг, фестивале, као и пословне кориснике који лако троше своје преносиве уређаје током дугог времена. напоран дан.

Вехо Пеббле преносива батерија Екплорер за таблете
Кључне карактеристике: Вехо Пеббле преносива батерија Екплорер
- Снажна преносива и пуњива батерија од 8400мАх за таблете, паметне телефоне и УСБ пуњиве уређаје
- Дуал УСБ излаз од 2,1 А дизајниран за брзо и ефикасно пуњење таблета и паметних телефона
- Дигитални ЛЕД индикатор који даје тачан проценат напуњености доступан
- Режим аутоматског искључивања за заштиту од кратког споја, прекомерне струје, прекомерног пуњења и прекомерног пражњења
- Време пуњења од 8 сати обезбедиће недеље трајања преносиве батерије за више уређаја (иПад, иПод, Киндле, Самсунг Галаки, иПхоне, паметни телефони итд.)

У кутији:

- ПЕББЛЕ™ Екплорер пуњива батерија
- Торбица за ношење конектора и каблова
- Кабл за пуњење
- Конектори Мини УСБ, Мицро УСБ, Дуал 30 Пин/Самсунг Галаки Таблет
- Водич за брзи почетак

Коментари

Остали производи