Ултра мали диктафон од 3,5 цм 8ГБ као беџ + МП3 плејер

Код производа: 09-104 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 10 000 дин
Цена са ПДВ-ом 12 000 дин
- +

Опис производа Ултра мали диктафон од 3,5 цм 8ГБ као беџ + МП3 плејер

Ултра мали шпијунски диктафон од 3,5цм 8ГБ (аудио снимач) као значка + МП3 плејер + стерео слушалице. Диктафон се лако може причврстити на одећу као беџ. Шпијун (снимач гласа) - ултра мали 3,5цм + ултра лагани 10г са 8 ГБ меморије, Мп3 плејер и стерео слушалице за тајно снимање звука. Снимач звука - преносив, ултра танак дебљине само 1 цм. Диктафон се напаја или преко приложеног УСБ кабла или преко пуњиве Ли-полимер батерије која када је потпуно напуњена нуди непрекидно снимање гласа и звукова до 17 сати у ВАВ формату. Приложене слушалице се могу користити за репродукцију аудио датотека. Дискретно аудио снимање било где.

Мини диктафон - Шпијунски аудио снимач - Ултра лаган

Мини диктафон - шпијунски аудио снимач

Минијатурне димензије и мала тежина гарантују ненаметљиво снимање звука било где. Захваљујући његовом преносивом компактном дизајну, увек можете лако да ускладиштите диктафон или да га сакријете као шпијунски уређај у џепу, на пример, тако да можете да снимите тајне или дискретне разговоре или разне аудио детаље. Диктафон је идеалан мобилни диктафон за снимање звукова на већим удаљеностима. Уређај такође нуди функцију МП3 плејера за ваше омиљене песме, које можете пренети на уређај преко приложеног УСБ кабла за пренос података.

Диктафон - мини аудио снимач

Дигитални диктафон - 8 ГБ интерне меморије . Уређај нуди 3 функције у једном звуку, мп3 плејер, УСБ драјв . То је иновативан уређај који комбинује елегантан дизајн и истовремено пријатан дизајн за коришћење свих његових функција. Дигитални диктафон снима звук у врхунском квалитету захваљујући смањењу амбијенталне буке и стога је одличан додатак за обуку, пословне састанке, пословне и друге сврхе снимања разговора. Интегрисана меморија од 8 ГБ пружа довољно простора за складиштење за дуготрајне гласовне снимке – до 96 сати снимања, такође захваљујући уграђеној литијумској батерији, која се може користити за приближно 17 сати непрекидног снимања.

Дигитални диктафон - 8 ГБ интерне меморије

Диктафон такође служи као МП3 плејер захваљујући интегрисаној меморији на коју можете да користите УСБ кабл за снимање омиљених песама или репродукцију снимљених разговора, а затим их слушате преко слушалица. У интегрисану меморију од 8 ГБ могу се учитати разне друге датотеке, тако да она такође обавља класичну функцију преносивог УСБ флеш диска. Захваљујући својим минијатурним димензијама, мини диктафон је преносив и практичан уређај за снимање који се може користити у разним животним ситуацијама, када је потребан и неупадљив начин снимања звука.

Аутоматско снимање када је батерија празна

аутоматско складиштење података о батеријама

Дебео само 1 цм - неупадљив супер лаган и свестран диктафон - једноставно га причврстите на своју одећу као значку

ненаметљив супер лаган и компактан диктафон

Карактеристике:

Започните снимање једним додиром
Гласовни диктафон - минијатурна величина и тежина само 10 г
МП3, ВМА и ВАВ плејер
УСБ флеш диск са 8ГБ интерне меморије
Стерео слушалице

Спецификација:

Формат аудио записа: ВАВ
Репродукција - формат: ВАВ / ВМА / МП3
Брзина преноса: 192 КБПС
Фреквенција: 48КХз
Карактеристике: аудио снимање једним додиром, мп3 плејер
Интерна меморија: 8ГБ
Подршка за микро СД картицу: не
Напајање: уграђена пуњива литијумска батерија
Време снимања (капацитет меморије): до 96 сати
Време снимања (век трајања батерије): до 17 сати
Боја Црна
Димензије: 3,5к3,5к1 цм
Тежина: 10г

Садржај пакета:

1к дигитални диктафон
1к Стерео слушалице
1к Мицро УСБ кабл
1к Мануал

Коментари

Остали производи