Шпијунска ХД камера савршено сакривена у наочарима + резервна батерија

Код производа: 10-116 Имам питање
TOP Шпијунска ХД камера савршено сакривена у наочарима + резервна батерија
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 000 дин
Цена са ПДВ-ом 19 200 дин
- +

Опис производа Шпијунска ХД камера савршено сакривена у наочарима + резервна батерија

Шпијунска ХД камера савршено сакривена у наочарима + додатна резервна батерија имају модеран дизајн и практичну употребу. Ако бисте покушали да нађете камеру у наочарима, нећете је наћи, чак и да сте шпијунски стручњак. Наочаре не изгледају као да имају уграђену камеру. Нема видљивог сочива или мини рупе за сочиво.

Камера је интегрисана у оквир и снима кроз једносмерну провидну пластику што је чини неупадљивом. Камера није видљива голим оком нити под било којим углом, нити са позадинским осветљењем. Контрола је прилично једноставна преко једног дугмета, које се налази на унутрашњој страни оквира и такође је дизајнирано да буде неупадљиво. Ове шпијунске наочаре имају савршену камуфлажу. Слика се снима у ХД резолуцији 1280 к 720п при 30 фпс на мицроСД картицу до максимално 32 ГБ.

Шпијунске хд наочаре

Батерија капацитета 260 мАх је уграђена на десној страни рама. Једна батерија има век трајања до 1,5 сати снимања. Снимак се чува након 10 минута и има 1 ГБ. На картици од 32ГБ може се похранити до 5 сати снимања. Када пуните батерију, уклоните десну страну оквира и повежите је преко мини 8-пинског УСБ-а на пуњач. Велика предност је што пакет укључује једну резервну руку са батеријом коју можете спојити на наочаре, док се друга батерија пуни. Ово вам омогућава да непрекидно снимате видео. Ценићете функцију пуњења батерије преко ПОВЕРБАНК која ће вам обезбедити да увек имате напуњену батерију при руци.

Шпијунска ХД камера замењује батерију

Са шпијунским наочарима снимате тачно оно што можете да видите док су вам руке слободне. ХД наочаре су идеалан избор ако треба да ненаметљиво снимите састанак, или у разним другим ситуацијама да надгледате места и останете неупадљиви. Наочаре имају широк спектар употребе јер се могу користити на пример на одмору, концерту или ако желите да снимите друга искуства. Након што повежете ХД наочаре са рачунаром, он ради као читач картица и можете преузети снимљене видео записе и фотографије на свој рачунар или лаптоп.

Карактеристике:

  • Наочаре са савршеном камуфлирањем уграђене ХД шпијунске камере
  • ХД резолуција 1280 к 720п на фреквенцији од 30 фпс
  • Коришћење мицроСД картице до 32ГБ
  • 2к резервна рука са батеријом 260 мАх

Спецификације:

Резолуција видеа: 1280 к 720
Брзина кадрова видео записа: 30 фпс
Видео формат: АВИ
Резолуција сочива: 5 Мпик
Формат 16:9
Батерија: 2 к 260 мАх
Трајање батерије: до 1,5 сати снимања (две батерије до 3 сата снимања)
Напајање: ДЦ-5В
Кабл за напајање: мини 8Пин УСБ
Меморијске картице: мицроСД картица до 32 ГБ
Радна температура: од 0 ° Ц до 60 ° Ц

Садржај:

1к наочаре са ХД камером
1к Мини 8Пин УСБ кабл
2к резервна рука са батеријом
1к смањење за УСБ кабл за пуњење
1к Мануал

Коментари

Остали производи