Реверзни ЛЦД монитор од 7" са 2 ВиФи камере и ДВР функцијом

Код производа: 19-074 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 32 000 дин
Цена са ПДВ-ом 38 400 дин 45 480 дин
- +

Опис производа Реверзни ЛЦД монитор од 7" са 2 ВиФи камере и ДВР функцијом

Реверзни ЛЦД монитор од 7" са 2 ВиФи камере и ДВР функцијом . Снима видео запис и чува га на СДКСЦ меморијској картици до 128ГБ. Снимак се снима у ВГА резолуцији и на меморијској картици од 128ГБ можете сачувати више од 200 сати (8 дана) снимања једне камере или 50 сати све 4 камере Дигитално бежично напајање гарантује пренос сигнала до 100м, а сигнал је и довољно јак да га не ометају велики метални делови возила или терета. Поред снимања видеа, мицро сд чува и звучни аудио запис.

Профио систем за надзор за аутомобиле, камионе и пољопривредне машине са ИП66 заштитом. Ову иновативну технологију испоручује ПРОФИО Елецтроницс. Пренос сигнала функционише на основу Вифи сигнала са камера, што олакшава инсталацију камера, а главна предност је што нисте ограничени повлачењем каблова за повезивање. А ту је и још једно побољшање овог система за кретање уназад, јер монитор служи и као ДВР снимач.

систем за паркирање са две камере

Овај сет садржи 1к бежични ДВР 7" монитор у аутомобилу и 1к бежичну камеру за вожњу уназад (можете повезати још 2 ВиФи камере за вожњу уназад). Монитор са камером је опремљен подесивом конзолом коју можете поставити на потребно место. ВиФи сет за вожњу уназад има широк спектар употребе, захваљујући високим перформансама ВиФи антена је погодна не само за аутомобиле, већ и комбије, минибусе, аутобусе, камионе, приколице и друга возила ИП ниво заштите камере је до ИП66 водоотпоран, отпоран на прашину и отпоран на оштећења.

ВиФи сет за рикверц са ДВР рекордером и изузетно великим дометом вифи везе до 100 м.

паркинг камере Ви-Фи са ЛЦД монитором

Могуће је повезати до 4 ВиФи камере на ВиФи ДВР монитор у исто време, посебно када се инсталира на већа моторна возила, где вам је потребно више погледа из различитих углова. Са овим системом ћете тачно знати шта се налази иза или око возила. ЛЕД монитор има контраст 300:1 са резолуцијом 800к480. Широкоугаоно сочиво до 150° је такође опремљено ИЦ ноћним видом. ВиФи сигнал има домет до 100м , што вам гарантује квалитетан пријем са камере за вожњу уназад. Монитор има једноставан ОСД мени преко којег можете подесити камеру у складу са својим потребама. На ЛЦД монитору може да прикаже све четири камере у исто време, у више варијанти, да прикаже две камере поред, или да се пребаци између камера. Преко склопног круга, камера се може повезати са светлима за вожњу уназад како би се аутоматски пребацила на изабрану камеру приликом вожње уназад.

ЛЦД монитор са камерама се може повезати на различите начине, да се укључи приликом вожње уназад или након покретања возила. ДВР монитор такође има функцију пресликавања слике која вам омогућава да подесите камере да приказују десну и леву страну из вашег погледа. Такође укључује даљински управљач који ће поједноставити управљање приликом промене камере или брзо подесити слику.

Могућност пресликавања камере + могућност да се виде све камере на ЛЦД-у истовремено или свака камера посебно

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да свој монитор причврстите на лако доступно место.

сет бежичне камере за вожњу уназад

  • ВиФи ДВР 7" ТФТ монитор
  • Функција ДВР снимања са до 4 камере
  • Монитор са могућношћу повезивања до 4 ВиФи камере
  • Инсталација без повлачења каблова

Техничке спецификације монитора:

Модел: Профио Цлеар Виев С7
7" ТФТ монитор
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Аспецт сатио: 16:9
Резолуција монитора: 800 к 480
Улази: 4 канални 2,4Г ВиФи улаз за видео сигнал
Контраст: 300:1
Подесиво: осветљеност, контраст, боја
Напајање: ДЦ 12В-24В
Потрошња енергије: 5В
Радна температура: -10 до 60 ° Ц
Температура складиштења: -20 до 70 ° Ц
Димензије: 180 к 121 к 24 мм

Техничке спецификације камере:

Модел: Профио паркинг камера С7
Сензор слике: СХАРП 1/4 ЦМОС
Резолуција: 420 ТВ линија
ВиФи веза: 2,4Г ВиФи са дометом од 100м
Минимално осветљење: 1 ЛУКС
ИР ноћни вид: да
Угао гледања: 150°
ИП заштита: ИП 66 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -10 до 60 ° Ц
Температура складиштења: -20 до 70 ° Ц
Димензије: 86,5 к 77 к 75 мм

Садржај пакета:

1к 7" ТФТ ВиФи ДВР монитор
2к ВиФи камера за вожњу уназад
1к даљински управљач
1к Мануал

паркинг камере сет прибор

Коментари

Остали производи