Професионални ДВР за 32 камере - Хибрид, ХД, Интернет, ВГА

Код производа: 41-009 Имам питање
Произвођач Кс Висион
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 149 900 дин
Цена са ПДВ-ом 179 880 дин
- +

Опис производа Професионални ДВР за 32 камере - Хибрид, ХД, Интернет, ВГА

Професионални ДВР за 32 камере - јединствени производи за радњу за надзор по најбољој цени. ИСО ЕН 9001:2008 сертификовани онлајн продавац. ДВР за 32 камере по конкурентној цени и висококвалитетној слици у Фулл ХД резолуцији. Високе перформансе обезбеђују 2 процесора. Рекордер има унутрашњи капацитет до 24ТБ. Овај моћни хибридни ДВР је способан да снима до 32 камере - 16 аналогних и 16 ИП, са резолуцијом до 1080п фулл ХД. ДВР је опремљен са два моћна процесора који обезбеђују високе перформансе и супер брз даљински надзор. Има на располагању до 24 ТБ интерног капацитета , а такође и 4 екстерна еСАТА драјва се могу повезати на диктафон, са укупним капацитетом складиштења до 36 ТБ.

Има ВГА, БНЦ и ХДМИ излаз високе резолуције и сви излази могу да раде истовремено (за више монитора). Излаз је до 1080п.

Аналогне камере се снимају у пуној Д1 (704к576) резолуцији иу реалном времену, заједно са аудио записом за сваку камеру. ИП камере се снимају у резолуцијама до 1080п што је фулл ХД. 16 камера може да снима у резолуцији Д1 у реалном времену, 8 камера на 720п, или 4 на 1080п.

Резервна копија је брза и лака захваљујући уграђеном УСБ порту за повезивање на УСБ чврсти диск или УСБ кључ.

Дуал Стреам интернет и мрежно повезивање су стандардне, као што је гледање уживо преко Андроид-а, иОС-а (иПхоне / иПад) и мобилних телефона са Виндовс-ом.

ИПхоне / иПад и Андроид апликације омогућавају напредне функције које вам омогућавају да видите камеру, играте, ДВР конфигурацију и примате ПУСХ ВИДЕО, то значи да ће вас ДВР упозорити када се детектује покрет. Када добијете обавештење на телефону, само притисните једно дугме и апликација почиње да репродукује запис који је изазвао аларм.

На ДВР рекордер се можете повезати са свог Виндовс рачунара, омогућавајући више прегледа и ДВР репродукције и прављења резервних копија снимака.

За лакши рад и подешавање ДВР има ГУИ на екрану и може се контролисати на предњој плочи, даљинском управљачу или мишем (опционо).

ДВР за 32 камере, Хибрид, ХД, Интернет, ВГА, ХДМИ

Техничке спецификације:

Видео / аудио улази: 16 аналогних улаза за камеру, 16 аудио улаза
Алармни улази/излази: 16/1
Рекорд компресије: Х264
Снимање / Резолуција: 400 фпс/704к576, 200 фпс/1280к720, 100фпс/1920к1080
Режими снимања: Аларм / Детекција покрета, континуирано, планирано
Максимални капацитет снимања: 24 ТБ

ДВР за 32 камере, Хибрид, ХД, Интернет, ВГА, ХДМИ
Мулти плаи 16 камера
Методе резервне копије: УСБ флеш диск, ДВД (опционо), еСАТА, мрежа / Интернет
Монитор - Излази: ВГА, ХДМИ
Спот Монитор излази: БНЦ
Контроле: предњи панел, ИР даљински управљач, УСБ миш (опционо)
Мрежа / Интернет: да
Мрежа/Интернет: Са рачунара који користи Виндовс или Мац: Ливе Виев, ПТЗ контрола више локација/ДВР, аудио, репродукција, резервна копија, слике, конфигурација, двосмерни аудио, видео пусх.
За Андроид: приказ уживо, аудио, репродукција, слике, ПТЗ, двосмерни аудио, резервна копија, контрола на више локација/ДВР, Пусх видео.
За иПхоне / иПад: обавештење путем е-поште, приказ уживо, аудио, репродукција, слике, ПТЗ, двосмерни звук, подешавања резервних копија.
Од Блацкберри обавештења е-поштом, слика у приказу уживо, ПТЗ контроле више локација/ДВР-а.
Са Виндовс Мобиле-а: Ливе Виев, ПТЗ контрола на више локација/ДВР, е-маил упозорења, аудио, репродукција, резервна копија, подешавања.
Напомена Е-маил: Да (са сликама)
Карактеристике ЦМС софтвера: гледање уживо, репродукција, резервна копија, конфигурација, детекција покрета аларма / упозорења, ПТЗ контрола, Емап компатибилан са: КСПР6А, КСПР12А и КСПР20А
Остале карактеристике: ПТЗ (Спеед Доме) контрола - макс. 8 корисника, ПОС, Е-САТА
Димензије производа (Ш - вх у мм): 440к89к460
Тежина (кг): 6 без ХХД
Димензије испоруке (Ш - вх у мм): 540к240к545
Тежина испоруке (кг): 9,4
Радни напон: 100-240 В АЦ

Коментари

Остали производи