Оловка за снимање звука - Дигитални скривени шпијунски диктафон + 8ГБ

Код производа: 09-096 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 12 000 дин
Цена са ПДВ-ом 14 400 дин
- +

Опис производа Оловка за снимање звука - Дигитални скривени шпијунски диктафон + 8ГБ

Оловка за снимање звука - Дигитални скривени шпијунски снимач гласа + 8ГБ​ + МП3 плејер. Идеалан диктафон за снимање звукова на већим удаљеностима. Пен диктафон има 8 ГБ меморије са функцијом детекције звука и екраном за тајно снимање звука. Диктафон се напаја или преко приложеног УСБ кабла или преко пуњиве Ли-полимер батерије, која је потпуно напуњена и нуди непрекидно снимање гласа и звукова до 38 сати у ВАВ формату. Приложене слушалице се могу користити за репродукцију аудио датотека. Дискретно аудио снимање било где.

дигитални диктафон у оловци

Дигитални диктафон има ЛЦД екран од 1,2" на коме можете видети ток појединачних команди и функција. Захваљујући његовом преносивом компактном дизајну, увек можете лако да ускладиштите диктафон и сакријете га као шпијунски уређај у џепу , на пример, тако да можете да снимате тајно или дискретно Диктафон је идеалан мобилни диктафон за снимање звукова на великим удаљеностима, а такође нуди функцију МП3 плејера за ваше омиљене песме, које можете да пренесете на уређај преко приложених УСБ података кабл.

диктафон у перу скривени шпијун

Дигитални диктафон у елегантној оловци - 8ГБ интерне меморије. Уређај нуди 5 функција у једној оловци, снимање звука, мп3 плејер, УСБ диск, аутоматско снимање звука - почиње када се детектује повећан ниво буке . То је иновативан уређај који комбинује елегантан дизајн и истовремено пријатан дизајн за коришћење свих његових функција. Дигитални диктафон скривен у привезку за кључеве снима звук у врхунском квалитету захваљујући смањењу буке и стога је одличан додатак обуци, пословним састанцима, пословним и другим сврхама снимања разговора. Интегрисана меморија од 8 ГБ пружа довољно простора за складиштење дуготрајних снимака гласа, такође захваљујући уграђеној литијумској батерији, која ће служити за приближно 38 сати непрекидног снимања.

шпијунска оловка - аудио снимање звука

Функција детекције звука је важна - аутоматско снимање почиње када се сними звук

оловка са скривеним диктафонским шпијунским аудио снимачем

Дигитална оловка садржи класичну оловку, тако да можете писати белешке и истовремено снимати звук са састанака, разговора, телефонских позива, а да то нико не примети. Оловка служи и као МП3 плејер захваљујући интегрисаној меморији на коју можете да користите УСБ кабл да снимите своје омиљене песме или репродукујете снимљене разговоре, а затим их слушате преко слушалица. У интегрисану меморију од 8 ГБ могу се учитати разне друге датотеке, тако да оловка обавља и класичну функцију преносивог УСБ флеш диска. Дигитална оловка је преносива и практична захваљујући димензијама класичне оловке, послужиће у разним животним ситуацијама, када је потребан и неупадљив начин снимања звука.

диктафон у оловци - аутоматско снимање

Карактеристике:

Оловка са свим функцијама
Диктафон
Функција аутоматског снимања у случају детекције звука
МП3, ВМА и ВАВ плејер
УСБ Фласх Дриве
Стерео слушалице

Спецификација:

Формат аудио записа: ВАВ
Материјал: легура цинка
Карактеристике: аудио снимање једним додиром, аутоматско аудио снимање, мп3 плејер, оловка
Интерна меморија: 8ГБ
Напајање: уграђена пуњива литијумска батерија
Тежина: 50г
Време снимања (капацитет меморије): до 20 сати
Време снимања (век трајања батерије): до 38 сати
Време приправности: до 60 сати
Подржани формати за репродукцију: мп3, вав, вма
Екран: ОЛЕД 1,2"
Фреквенција: 48КХЗ
Квалитет: 192КБПС
Боја Црна
Димензије: 142к15мм

Садржај пакета:

1к оловка за снимање
1к слушалице
3к допуна резервне оловке
1к УСБ кабл
1к приручник

Коментари

Остали производи