Наочаре са Вифи ХД камером - стриминг преко апликације на мобилном телефону

Код производа: 10-119 Имам питање
нова Наочаре са Вифи ХД камером - стриминг преко апликације на мобилном телефону
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 13 600 дин
Цена са ПДВ-ом 16 320 дин
- +

Опис производа Наочаре са Вифи ХД камером - стриминг преко апликације на мобилном телефону

Наочаре са Вифи ХД камером - стриминг преко апликације на мобилном телефону. Елегантне ХД наочаре за сунце са сликом високог квалитета - идеалан уређај за видео и аудио снимање где год да се налазите. Вифи ХД камера у наочарима за сунце са подршком за мицроСД картицу до 64 ГБ и стриминг уживо путем интернета. Ако вам је потребно да снимите интервју, састанак или само да снимите свој одмор или разне спортове, ове наочаре за ХД камеру су баш за вас.

Елегантне ХД наочаре за сунце са висококвалитетном сликом и УЖИВО стримингом преко интернета.

Вифи наочаре се могу повезати са рутером или их можете повезати са својим мобилним телефоном и таблетом након креирања приступне тачке . Уз интернет стриминг уживо, четири корисника могу бити повезана са вашим наочарима и гледати ваш пренос било где у свету. Предност сунчаних наочара је у томе што можете да ухватите тачно оно што видите, па чак и слободним рукама, што је корисно посебно за спорт или одмор, а такође сте заштићени од сунца. Наочаре са камером се контролишу преко П2ПЛивеЦам апликације преко локалне вифи мреже након упаривања са вашим мобилним телефоном или таблетом. Апликација подржава и Андроид и иОС, а можете је преузети на Гоогле Плаи-у или иТунес-у. Друга опција је да се повежете преко локалне Ви-Фи мреже на лаптоп или ПЦ. Не постоји ништа лакше и практичније од ове камере уграђене у наочаре. Снимак камере се чува директно на мицроСД картици у сунчаним наочарима до 64 ГБ (нису укључене).

Сунчане наочаре са хд вифи камером

Након упаривања са телефоном или таблетом, можете да промените подешавања камкордера или фото камере. Можете одабрати видео у ХД резолуцији 1080к720П при 25фпс или 640к480П при 25фпс. Снимљени видео снимци се чувају на мицроСД картици у АСФ формату, а у АВИ формату када се снимају преко локалне вифи мреже или преко интернета. Можете да репродукујете снимљене датотеке са картице користећи ВЛЦПлаиер или СМПлаиер који се може бесплатно преузети. Наочаре можете користити и као сигурносну камеру. Само их поставите на начин да сочиво може да надгледа потребну област и подеси детекцију покрета кроз апликацију. Аларм ће вас обавестити о детекцији покрета видео поруком и запис ће бити сачуван на мицроСД картици , а затим можете преузети датотеке на свој мобилни телефон. Детекција покрета је ефикасна до 6м. Видео пренос уживо и видео снимање су са звуком. Микрофон може да сними звук до 4м. Апликација такође има функцију цикличног снимања која ће вам омогућити да аутоматски уклоните најстарије датотеке и снимите нове када је картица пуна.

Вифи хд камера у сунчаним наочарима

Када користите мицроСД картицу од 64 ГБ, можете снимити до 64 сата ХД видеа у резолуцији 1280к720П. Уграђена батерија има капацитет од 250мАх и омогућава вам снимање 25 минута по једном пуњењу. Наочаре се такође могу повезати на повербанк, што вам омогућава да продужите време снимања видео записа у складу са капацитетом повезане екстерне батерије (на пример, снага од 2500 мАх је за време снимања до 4 сата). Камера у наочарима за сунце се такође може повезати на стално напајање преко УСБ адаптера за напајање. Објектив има угао гледања од 120º што вам омогућава да надгледате велике површине.  

На вашим наочарима постоји и једна моћна ЛЕД диода која ће вам омогућити да се оријентишете чак и у мраку. Ово практично осветљење ћете сигурно ценити у многим ситуацијама.


Карактеристике:

Ви-Фи камера скривена у наочарима
Снимање са могућношћу ЛИВЕ стриминга путем интернета
Детекција покрета и слање алармних порука.
Користи мицроСД картице до 64 ГБ
Могућност напајања преко повербанк-а
ВиФи веза преко локалне мреже или везе рутера

Спецификације:

Видео резолуција: 1280к720П при 25фпс, 640к480 при 25фпс
Звук: снимање звука до 5м
Формат видео записа: АФС/АВИ
Меморија: мицроСД картица до 64 ГБ
Објектив: 2 мегапиксела ЦМОС
Угао гледања: 120º
Веза: УСБ
Интернет веза: да
Број преносних веза под напоном: 4 корисника
Радна температура: -20 до +60

Садржај пакета:

1к ВиФи наочаре са камером
1к УСБ кабл
1к инсталациони ЦД
1к Мануал

Коментари

Остали производи