Мини диктафон у привезку за кључеве - Пас + 8ГБ меморије + слушалице

Код производа: 09-098 Имам питање
нова Мини диктафон у привезку за кључеве - Пас + 8ГБ меморије + слушалице
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 11 000 дин
Цена са ПДВ-ом 13 200 дин
- +

Опис производа Мини диктафон у привезку за кључеве - Пас + 8ГБ меморије + слушалице

Мини диктафон у привезку за кључеве - Пас + 8ГБ меморије + слушалице. Аутоматско откривање и снимање звука. Шпијунски диктафон скривен у играчки са 8 ГБ меморије за тајно снимање звука и стерео слушалицама . Снимач звука - преносиви, изгледа као играчка - привезак за пса. Диктафон се напаја или преко приложеног УСБ кабла или преко пуњиве полимерне батерије од 400мАх, која када је потпуно напуњена нуди непрекидно снимање гласа и звукова до 70 сати у ВАВ формату. Приложене слушалице се могу користити за репродукцију аудио датотека. Дискретно аудио снимање било где.

Шпијунски глас (снимач звука) у привезку за кључеве у облику пса (привезак)

диктафон у привеску за пса

Захваљујући његовом преносивом компактном дизајну, увек можете лако да ускладиштите диктафон или га сакријете као шпијунски уређај, на пример у џеп, тако да можете да снимите тајне или дискретне разговоре или разне аудио детаље. Диктафон је идеалан мобилни диктафон за снимање звукова на већим удаљеностима. Уређај такође нуди функцију МП3 плејера за ваше омиљене песме, које можете пренети на уређај преко приложеног УСБ кабла за пренос података.

Аутоматско снимање звука - почиње када се детектује повећан ниво буке

диктафон у псу привезку за кључеве

Дигитални диктафон скривен у привезку за кључеве од 8 ГБ интерне меморије . Уређај нуди 4 функције у једном звуку - снимање звука, мп3 плејер, УСБ драјв, аутоматско снимање звука - почиње када се детектује повећан ниво буке . То је иновативан уређај који комбинује елегантан дизајн и истовремено пријатан дизајн за коришћење свих његових функција. Дигитални диктафон скривен у привезку за кључеве снима звук у врхунском квалитету захваљујући смањењу буке и стога је одличан додатак обуци, пословним састанцима, пословним и другим сврхама снимања разговора. Интегрисана меморија од 8 ГБ пружа довољно простора за складиштење за дуготрајне гласовне снимке, такође захваљујући уграђеној литијумској батерији капацитета 400 мАх, која ће служити за приближно 70 сати непрекидног снимања.

мини шпијунски снимач у привезку за псе

Функција детекције звука је важна - аутоматско снимање почиње када се сними звук

Диктафон такође служи као МП3 плејер захваљујући интегрисаној меморији на коју можете да користите УСБ кабл да снимите своје омиљене песме, или да репродукујете снимљене разговоре, а затим их слушате преко слушалица. У интегрисану меморију од 8 ГБ могу се учитати разне друге датотеке, тако да привезак за кључеве такође обавља класичну функцију преносивог УСБ флеш диска. Захваљујући својим минијатурним димензијама, мини диктафон је преносив и практичан уређај за снимање који се може користити у разним животним ситуацијама, када је потребан и неупадљив начин снимања звука.

скривени диктафон у гласовном запису привезка за кључеве

Карактеристике:

Започните снимање једним додиром
Диктафон
Функција аутоматског снимања у случају детекције звука
МП3, ВМА и ВАВ плејер
УСБ флеш диск са 8ГБ интерне меморије
Стерео слушалице

Спецификација:

Формат аудио записа: ВАВ
Квалитет звука: 192КБПС
Карактеристике: аудио снимање једним додиром, аутоматско аудио снимање, мп3 плејер
Интерна меморија: 8ГБ
Напајање: уграђена пуњива литијумска батерија 400мАх
Време снимања (век трајања батерије): до 70 сати
Подржани формати за репродукцију: мп3, вав, вма
Димензије: 60к43к35мм

Садржај пакета:

1к дигитални диктафон
1к слушалице
1к УСБ кабл
1к чипка
1к приручник

Коментари

Остали производи