Мицро пинхоле камера ХД са 6к ИР ЛЕД

Код производа: 10-104 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа распродато
Жао нам је, али овај производ је распродат. Овај производ више није доступан.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 12 600 дин
Цена са ПДВ-ом 15 120 дин

Опис производа Мицро пинхоле камера ХД са 6к ИР ЛЕД

Мицро пинхоле камера ХД са 6к ИР ЛЕД + сталним напајањем, идеалан је уређај за неупадљиво праћење унутар зграда, канцеларија или у вашем дому. Мала величина камере и могућност сталног напајања , чини камеру идеалним уређајем за неупадљиво постављање у унутрашњости зграда, канцеларија или у вашем дому где се може користити као сигурносна камера.

Камера се може повезати преко УСБ-а на АЦ/ДЦ адаптер или се може напајати преко ПОВЕРБАНК на местима где немате приступ електричној мрежи. Снимак се чува на микро СД картици до максимално 32 ГБ. Када је камера постављена, може се контролисати даљински помоћу даљинског управљача који ће обезбедити најненаметљивије покретање снимања и ради на удаљености до 20 метара на отвореном простору без препрека.

Пинхоле камера

Помоћу даљинског управљача можете укључити и искључити камеру, започети снимање видеа или само звука. Преко даљинског управљача можете направити и фотографију и пребацити се на ИЦ ноћни вид приликом снимања видеа. Када повежете уређај са рачунаром преко УСБ-а и укључите камеру преко даљинског управљача , она ради као читач картица и можете директно да преузимате снимљене видео записе и фотографије. Камера снима у резолуцији 1920к1080п. Камера подржава функцију непрекидног снимања што значи да након пуњења мицроСД картице камера почиње аутоматски да брише најстарије записе. Мале величине, неупадљиве и независност од екстерног напајања преко повербанк-а, чине камеру веома корисним алатом у свету шпијунаже.

Карактеристике:

Шпијунска камера са ИЦ ноћним видом
Омогућава континуирано снимање
Даљински управљач до 20м
Коришћење мицроСД картица до 32ГБ
Стално снабдевање
Веза на ПОВЕРБАНК

Спецификације:

Резолуција: Фулл ХД 1920к1080
Видео формат: АВИ
Резолуција фотографије: 2560к1440
Видео компресија: Х.264, МЈПЕГ
Меморија: мицроСД картице до 32ГБ
ИР ноћни вид: 6к ИР ЛЕД
Напајање: АЦ адаптер са УСБ везом
Секундарни извор: могућа конекција на ПОВЕРБАНК

Садржај:

1к Пинхоле камера са ИР ноћним видом
1к даљински управљач
1к Мицро УСБ кабл
1к Мануал

Коментари

Остали производи