Кбит ГПС локатор са активним слушањем у реалном времену преко паметног телефона

Код производа: 09-048 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 10 000 дин
Цена са ПДВ-ом 12 000 дин
- +

Опис производа Кбит ГПС локатор са активним слушањем у реалном времену преко паметног телефона

Кбит ГПС локатор са активним слушањем у реалном времену преко паметног телефона. Компактан, лаган дизајн уређаја за праћење за супериорну мобилност и поузданост. То ће вам дати потпуно нови ниво свести и погодности у гледању. ГПС уређај за праћење - Минијатурни ГПС локатор са активним слушањем - Кбит. Идеалан је за праћење локације ваше деце, старијих особа или имовине. Уређај за праћење је опремљен ГПС -ом и омогућава вам да видите локацију у реалном времену са рачунара, таблета или паметног телефона. Истовремено је у стању да издржи екстремно окружење и водонепропусна (задовољава ИПКС5). Интегрисана батерија траје до 3 дана. Захваљујући малом дизајну уређаја, лако се може сакрити на посматраној особи или имању. Праћење функционише на једноставан начин , само пошаљите текстуалну поруку, а добићете одговор са везом до Гугл мапа на којима се налази праћени објекат.

ГПС праћење преко ГПС трацкера

Кбит ГПС локатор омогућава праћење путем СМС-а директно на ваш мобилни телефон , где ће бити линк ка Гоогле мапама и након клика на ту везу биће приказана тренутна локација праћеног возила. Други образац је путем мобилне апликације подржане за иОС и Андроид, која вам помаже да пронађете локацију возила које пратите и разне потребне податке. Најновији облик је ГПС праћење преко интернет претраживача.

Облици ГПС праћења

Кбит трацкер помоћу рачунара или мобилног телефона


Вибрациони и звучни аларм

ГПС уређај Кбит, у случају хватања вибрације или гласног звука изнад 70 децибела, шаље СМС поруку на подразумеване СОС бројеве телефона. Корисна функција за старије особе у ситуацијама када им је мука или се онесвести, а чланови њихових породица биће обавештени о потенцијалној опасности.

Кбит вибрација и СОС аларм

Праћење гласа

Корисна функција је активно слушање око Кбит уређаја на даљину преко мобилног телефона, или је могућа и двосмерна телефонска комуникација. Међутим, могу се користити само унапред подешени бројеви мобилних телефона, тако да не постоји ризик од пресретања од стране непознатих особа.

Кбит трацкер праћење гласа

Спецификације:

Модел: ГПС уређај - Кбит
ГПС: ГСМ & ВЦДМА, ГСМ 1800/1900, ХСПА + (21Мбпс) ЕДГЕ ГПРС
ГПРС: Класа 12
Тачност локализације: мање од 10М
Водоотпоран: ИПКС5
Димензије: 43,2 мм (Д) к 43,2 мм (Ш) к 15,7 мм (В)
Тежина: 31г

Садржај пакета:

1к ГПС уређај за праћење - Кбит
1к УСБ кабл за пуњење
1к Мануал

Коментари

Остали производи