Камера за звучнике – Шпијуниски Блуетоотх звучник са ФУЛЛ ХД Вифи П2П камером + детекција покрета

Код производа: 10-633 Имам питање
нова Камера за звучнике – Шпијуниски Блуетоотх звучник са ФУЛЛ ХД Вифи П2П камером + детекција покрета
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 16 000 дин
Цена са ПДВ-ом 19 200 дин
- +

Опис производа Камера за звучнике – Шпијуниски Блуетоотх звучник са ФУЛЛ ХД Вифи П2П камером + детекција покрета

Камера за звучнике - Блуетоотх звучник са ФУЛЛ ХД ротирајућом Вифи П2П камером + детекција покрета + музички плејер. ФУЛЛ ХД1080П скривена камера са широким углом гледања, могућност контроле даљинске ротације камера за 180° . Ова УСБ вифи шпијунска скривена камера са ФУЛЛ ХД 1080п аудио/видео резолуцијом . Можете даљински да контролишете сочиво скривене кућне камере помоћу апликације на свом паметном телефону (иОС/Андроид). Сигурносна камера такође има детекцију покрета.

Блуетоотх звучник са ФУЛЛ ХД Вифи П2П ротирајућом камером


Звучник са скривеном камером . Ова шпијунска камера изгледа као блуетоотх звучник и потпуно је ненаметљива. Скривена ВиФи камера са ЛИВЕ П2П интернет преносом има интелигентну детекцију покрета и пусх обавештења директно на ваш паметни телефон. Када се активира детекција покрета, ова мала скривена камера ће послати алармну поруку вашем уређају. Када нисте у свом дому, ова шпијунска камера ће бити одлична скривена сигурносна камера, или као дадиља за активности ваше деце и за њихову безбедност, или као пас чувар за праћење лопова, старијих људи, кућних љубимаца у реалном времену.

скривена камера звучника интелигентна детекција покрета


ВиФи шпијунска камера са аудио звучницима може емитовати уживо, снимати видео записе и снимати фотографије на даљину. Скривена камера са звуком аутоматски чува видео запис на микро СД картици (није укључена у пакет), уз подршку за макс. до 128 ГБ и снимање у петљи. Шпијунске камере са аудио и видео записима подржавају онлајн гледање више уређаја у исто време, можете поделити своје дивне тренутке и искуства са породицом и пријатељима.

ротирајућа камера у звучнику за 240 степени


Након што повежете мобилни телефон са звучником преко блуетоотх-а, можете да пуштате музику . Камера може да снима видео записе и док пушта музику и током пуњења. Уређај има функцију снимања у петљи, што значи да ако је меморијска картица пуна, аутоматски преписује најстарији фајл. Када је покрет активиран, скривена камера ће слати обавештења на ваш мобилни и аутоматски снимати фотографије и видео записе сачуване на СД картици како не бисте пропустили ниједну важну информацију. Мини камера ће аутоматски изаћи из режима детекције покрета и ући у режим уштеде енергије када никога нема у близини. Уграђена батерија од 3000 мАх обезбеђује до 2 сата рада, али се може повезати на стално напајање из мреже преко УСБ 5В адаптера и самим тим век трајања батерије није ограничен.

Такође ради као класични блуетоотх звучник

вифи камера у звучнику + музички плејер

Спецификације:

Резолуција камере 1080п
Време пуњења прибл. 5 сати
Подршка за микро СД картицу до 128ГБ (није укључено у пакет)
Ноћни вид: не
Блуетоотх подршка: да
Снимање у петљи: да
Х.264 компресија
Видео формат: мп4
3,5 мм прикључак за слушалице
Батерија 3000 мАх
Системска подршка: иОС/Андроид
Димензије: 8,12 к 8,12 к 10,16 цм,

Садржај пакета:

1к Блуетоотх звучник са вифи камером
1к УСБ кабл
1к 3,5 мм аудио кабл
1к упутство за употребу

Коментари

Остали производи