ГСМ детектор у оловци за откривање шпијунских грешака

Код производа: 09-002 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 4 500 дин
Цена са ПДВ-ом 5 400 дин
- +

Опис производа ГСМ детектор у оловци за откривање шпијунских грешака

ГСМ детектор у оловци за откривање шпијунских грешака . То је оловка, која служи као ГСМ детектор, било да су грешке или било који бежични сигнал у вашем дому, канцеларији или на другим местима. Ова специјално дизајнирана оловка такође открива да ли ваш мобилни телефон није прислушкиван. Ако оловка ухвати сигнал за пренос, жути ЛЕД ће почети да трепери (светли).

Овај уређај ради на свим ГСМ фреквенцијама укључујући и бежичне камере. Лако можете сазнати да ли неко у вашем подручју разговара телефоном или је ваш телефон под нечијом манипулацијом. Треперење мора бити непрекидно најмање око 1 минут или више, а мање је сигурно да се преко вашег телефона шаљу подаци или аудио сигнал.

детектор буба у оловци

ГСМ Пен детектор , бежични уређај детектује фреквенције од 900/1200/1300 и 2400/2600/3000МХз. Детектује бежичне сигнале у домету од 10 метара. Ваша приватност је већ заштићена, ништа вас неће изненадити. Оловка такође има УВ светло за проверу новчаница. Што се више приближавате ВФ сигналу, обојено светло ће бити јаче. ГСМ Пен детектор буба на продају, можете купити онлине у нашој е-продавници по прихватљивој цени. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.
Спецификација ГСМ Пен детектор грешака:

1. Батерија: 4.5В, користећи ЛР-44 к 3 ком (укључено)
2. Детективски излаз: ЛЕД трепери (ЛЕД у боји лампе)
3. Назив детективске индукције: 100МХз ~ 3ГХз (уређај такође хвата фреквенцију испод 900МХз, али предајник мора имати најмање 200 мА зрачење)
4. Радна потрошња: 30уА
5. Трепћућа ЛЕД струја: 1мА
6. Упутство за употребу
7. Димензије детектора: 146к 10 мм Φ. компактне величине

Коментари

Остали производи