Гарнитура за паркинг - АХД 7" ЛЦД монитор + 2к камера са 18 ИР ЛЕД

Код производа: 19-046 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 24 600 дин
Цена са ПДВ-ом 29 520 дин 34 560 дин
- +

Опис производа Гарнитура за паркинг - АХД 7" ЛЦД монитор + 2к камера са 18 ИР ЛЕД

АХД 7" ЛЦД монитор + 2к 18 ИР ЛЕД камера има широк спектар употребе због монитора са 3к АХД улаза. Захваљујући АХД 1024к600п резолуцији монитора и камере, видећете све детаље јасно и оштро. АХД камера ће се побринути за квалитет слике не само током дана, већ ћете са 18 ИР ЛЕД диода добро видети при вожњи уназад чак и ноћу.Величина ЛЦД екрана одређује овај сет као идеалног помоћника при вожњи уназад.

Имате могућност да повежете до 3 камере за вожњу уназад, што ћете ценити посебно када се инсталирате на већа моторна возила где вам је потребно више погледа из различитих углова. Захваљујући овом систему, тачно ћете знати шта се дешава иза или око возила. Овај сет укључује 7" ЛЦД монитор + 2к ИР камеру за ноћно гледање + 2к 20м кабл за повезивање камере са монитором (може се повезати још једна камера). Овај сет има широку употребу. Погодан је за комби, минибус , камп приколице, аутобусе, камионе, полуприколице, пољопривредну или грађевинску механизацију и друга возила Степен ИП заштите камере је до ИП 66 што значи да је водоотпоран, отпоран на прашину и оштећења.

Први сет за вожњу уназад на тржишту са 1024к600п АХД резолуцијом и 7" ЛЦД монитором са могућношћу повезивања до 3 АХД камере са ИР ноћним видом.

Захваљујући АХД резолуцији монитора и камере видећете све детаље јасно и оштро.

Ахд сет за смеће за камере за аутобусе

Монитор укључује ОСД мени који вам омогућава да подесите оштрину, осветљеност, контраст, а такође вам омогућава да ротирате и одразите слику да бисте реално приказали десну и леву страну. Даљински управљач олакшава управљање функцијама. Такође укључује пар уграђених звучника и резолуцију екрана 1024к600пк 16:9. Свака камера има свој канал, а појединачне камере се пребацују одређеним тастерима директно на монитору или преко даљинског управљача. ЛЦД монитор вам омогућава да повежете потребну камеру са светлима за вожњу уназад помоћу склопног кола, омогућавајући вам да аутоматски пређете на изабрану камеру која се појављује на монитору приликом вожње уназад. ЛЦД монитор можете повезати са камерама на различите начине, на пример да се укључи при вожњи уназад или када се возило покрене. Угао камере је подесив. Монитор са камером је опремљен подесивим носачем који можете причврстити на потребно место. Укључен је и визир за сунце, који гарантује јасну слику и без одсјаја.

Ахд ЛЦД монитор и ворд камера

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да причврстите свој монитор на пример на ветробран или где је потребна. У случају да треба да поставите камеру на приколицу која се може скинути са аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити прикључни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово обезбеђује лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

Карактеристике:

АХД 7" ЛЦД монитор
Могу се повезати до 3 камере
Ноћни вид у кругу од 10м
Угао гледања камере 150°
ОСД мени са даљинским управљачем
Резолуција екрана 1024к600пк

Техничке спецификације монитора:

7" ЛЦД монитор
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Однос ширине и висине: 16:9
Резолуција монитора: 1024 к 600
Улази: 3к АВ
Контраст: 300:1
Подесиво: осветљеност, контраст, боја
Напајање: ДЦ 12В-24В
Потрошња енергије: 5В
Радна температура: -10ºЦ до 60ºЦ
Температура складиштења: -20ºЦ до 70ºЦ

Спецификације камере:

Сензор слике: МИКС СОНИ225 ЦМОС 1/3 "
Резолуција: ХД 1024к600
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Минимално осветљење: 0,1 ЛУКС
ИР ноћни вид: да 18 ИР ЛЕД диода
Удаљеност ноћног вида: 10 м
Угао гледања: 150 °
Степен ИП заштите: ИП 66 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -20 до 70 ° Ц
ДЦ напајање: 12В-24В

Садржај пакета:

1к 7" АХД ЛЦД монитор
2к АХД камера за вожњу уназад
2к прикључни кабл 20м
1к даљински управљач
1к визир за сунце
1к носач за монтажу монитора
2к носач за монтажу камере
3к кабл за напајање
1к Мануал

Коментари

Остали производи