Електронски гласовни преводилац ЛАНГИЕ С2 - са подршком за СИМ картицу

Код производа: 70-004 Имам питање
Произвођач ЛАНГИЕ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 37 000 дин
Цена са ПДВ-ом 44 400 дин
- +

Опис производа Електронски гласовни преводилац ЛАНГИЕ С2 - са подршком за СИМ картицу

Електронски гласовни преводилац Цомет ЛАНГИЕ С2 - са подршком за СИМ картицу ( 53 језика ). Јединствени дигитални гласовни тумач ће вам отворити нове могућности свуда у свету!

ЛАНГИЕ долази у новој верзији С2 , која има низ побољшања у односу на свог претходника, ЛТ-52. Прво и најважније, то више није само компајлер, већ потпуно опремљен туристички водич . Најважнија разлика је подршка 3Г СИМ картице - ЛАНГИЕ ГЛОБАЛ СИМ, са којом можете комуницирати у 160 земаља света.

Двосмерно гласовно превођење са директним гласовним преводом, захваљујући коме вам више неће бити проблем да разумете људе док путујете широм света. Волите путовања и откривате нова места? Да ли треба да преведете језик? Сигурно се сећате непријатних ситуација које су се дешавале због језичке баријере. Не више! Дигитални гласовни тумач ЛАНГИЕ, који садржи до 53 невероватна језика укључујући словачки или чешки , олакшаће вам комуникацију у иностранству. Интересантно ће свакако бити и трајање батерије, које је до 5 дана у режиму мировања .

Користите превод у 160 земаља широм света преко ЛАНГИЕ ГЛОБАЛ СИМ

гласовни преводилац ЛАНГИЕ С2 160 земаља 3Г СИМ
Ако немате доступну ВиФи мрежу, можете користити 3Г н мрежу за повезивање на интернет. Коришћење Лангие Глобал СИМ картице, која након куповине укључује почетни кредит од 10 УСД (око 50МБ , који можете користити за више од 500 превода – у просеку 7 секунди по фрази) у више од 160 земаља света. Комплетна листа земаља ОВДЕ .
Важење СИМ картице ЛАНГИЕ ГЛОБАЛ није временски ограничено и истиче само ако се СИМ картица не користи дуже од 2 године. Када се препаид подаци искористе, СИМ картицу можете допунити директно преко веб странице ввв.лангиеглобалсим.цом након што унесете број телефона и изаберете начин пуњења.

ЛАНГИЕ С2 преводилац такође нуди могућност креирања приступне тачке ЛАНГИЕ ГЛОБАЛ СИМ картице - 3Г ХОТ СОТ. Ако желите да креирате и делите приступну тачку Хотспот Лангие са другим уређајима (као што су мобилни или таблет) и користите интернет податке широм света, пожељно је да изаберете временски ограничен пакет података на Интернету са већом количином података (на пример 1ГБ - 5ГБ). Ако користите СИМ картицу само за онлајн превођење преко ЛАНГИЕ, која троши само малу количину података, довољно је да допуните кредит за (10 УСД - 100 УСД, што је око 50МБ - 500МБ података) и ови подаци су нису временски ограничени, тако да их можете користити 1-2 године (без ограниченог рока).

Сада можете да убаците било коју СИМ картицу у ЛАНГИЕ, али не морате да убацујете СИМ картицу ако то не желите. Само се повежите на доступну ВиФи мрежу и ЛАНГИЕ превод ради како треба.

ЛАНГИЕ С2 ПРОМО ВИДЕО

Лангие такође налази своју употребу када ради у иностранству.

Ако не говорите течно страним језиком земље у којој ћете радити, ЛАНГИЕ је одлично решење за вас. Било за жене на пословима медицинских сестара у иностранству, било за мушкарце на разним грађевинским пословима.

ЛАНГИЕ преводилац употреба у иностранству

Нема додатних трошкова за ажурирања или друге скривене трошкове. Нема потребе да региструјете личне податке или инсталирате апликацију на мобилни телефон.

електронски гласовни преводилац лангие

ЛАНГИЕ електронски гласовни преводилац ће вам отворити нове могућности свуда у свету! Намењен је свима , било деци или старијим особама , који ће ценити једноставно коришћење преводиоца. Преводилац гласа , који ће бити са вама где год да кренете. Може лако да преводи дугачке реченице (не само кратке фразе). ЛАНГИЕ онлајн и офлајн преводилац је на нашим залихама директно за продају - цена која је више него адекватна за његову употребу.

Видео како то функционише

Више видео записа можете погледати директно на ЛАНГИЕ Иоутубе каналу ОВДЕ : иоу тубе лангие канал

Преводилац изговорене речи ће такође служити као мултимедијални плејер за видео записе, слике или као групни преводилац (можете упарити више ЛАНГИЕ преводилаца) - посебно погодно за више страних делегација. Друга опција за вас биће могућност учења страног језика – софистицирани софтвер за учење. Тако да имате на располагању и преводилачки речник на 53 језика (не само енглески речник) и можете преводити реченице или друге текстове онлајн/офлајн.

Ово је РЕВОЛУЦИЈА У КОМУНИКАЦИЈИ !!!

НАЈБОЉИ СВЕТСКИ ПРЕВОДИЛАЦ ГЛАСОВА

Лангие С2 Транслатор подржава 53 језика и све то у аудио форми и заиста са невероватном ТАЧНОшћу ПРЕВОДА!

превод ЛАНГИЕ С2

Како то заправо функционише?

Ради на веома једноставном и интуитивном принципу . Само држите додирни тастер на уређају док изговарате речи, а затим отпустите и уређај ће одмах превести потребне реченице.

Лангие је опремљен са уграђеним ЛЦД екраном осетљивим на додир од 1" и двоструким системом висококвалитетних звучника и микрофона. Лангие има микрофон и звучник се налази на предњој страни уређаја, преко којег можете да изговорите поруку на свом језику , а особа поред вас (страна особа) ће одмах чути превод на свој језик. А заузврат, страна особа може да каже одговор на свом језику, преко микрофона и звучника на задњој страни уређаја, а ви одмах ће чути превод на вашем језику.


Примери превода лангие С2
Ако желите да преведете неки текст или речи на други језик, једноставно притисните и држите плаво дугме микрофона и пустите га након што се изговорена порука (текст) заврши. У року од 1-2 секунде, преводилац ће превести вашу поруку у облику текста који се види на екрану, а ова порука ће бити доступна иу аудио облику (овај језик мора бити подржан). Ако желите да преведете оно што вам друга особа каже, једноставно притисните и држите жуто дугме микрофона и поново га пустите када се порука заврши. Цео процес је невероватно једноставан.

ЛАНГИЕ С2 како ради преводилац

Веома практична је и функција ГРОУП преводиоца и сигурно ће наћи своју примену у разним страним делегацијама.

Довољно је да упарите свој уређај са 2 или више ЛАНГИЕ корисника на мрежи преко ВиФи мреже, тако да водич или преводилац може истовремено разговарати са више људи широм света. Ова функција такође подржава стварање групе, где више људи који говоре различите језике могу да комуницирају једни са другима и свако од њих може бити у другој земљи. На једном уређају може се креирати неколико независних група.

Овај преводилац текстова и реченица лако ће се снаћи. Џепни преводилац може препознати ваш глас и затим га превести у реалном времену на велики број језика, што га чини одличним језичким алатом за путовања, самообразовање, куповину или посао. Он одмах преводи ваше речи и због тога се осећате као да директно комуницирате са другом особом. Захваљујући практичном мини дизајну, веома је лак за ношење , можете га ставити у џеп, ташну и тако даље.

џепни језик преводилац 53 језика лангие С2

Овде можете видети табелу подржаних ЛАНГИЕ језика преводилаца.

Немају сви језици доступни говорни превод, али већина језика укључује и говорни превод текста
(сви језици преводе фразе у текстуалном облику на ЛЦД екрану).

ЛАНГИЕ С2 подржани језици

Комплетна листа језика:

афрички, арапски, бенгалски, бугарски, камбоџански, кантонски, кинески, хрватски, чешки, дански, холандски, енглески, филипински, фински, француски, немачки, грчки, хебрејски, хинди, мађарски, индонежански, исландски, италијански, јапански, јавански, корејски, лаоски, летонски, литвански, малајски, малајски, непалски, норвешки, перзијски, пољски, португалски, румунски, руски, српски, синхалски, словачки, словеначки, шпански, сундански, свахили, шведски, тамилски, телугу, тајландски, турски, вијетнамски, украјински, урду

Џепни преводилац у офлајн режиму без интернет везе нуди:

Мултимедијална подршка - галерија слика, дигитални диктафон, видео и музички плејер.
Образовна функција – садржи гласовно и сликовно образовање за основне језике. Тако да можете научити језик где год да идете.
Аудио појачало - снима и потом појачава ваше изговорене речи, у великој мери помаже у комуникацији са људима који имају лошији слух.

Карактеристике преводиоца ЛАНГИЕ С2

Ако упарите џепни преводилац са интернетским Ви-Фи-јем, добићете неке занимљиве карактеристике:

Гласовна претрага слика - Препознаје ваш глас и затим тражи жељену ствар у облику слике.
Групни тумач – придружите се групном разговору са људима на различитим језицима.
Превод са домаћег на друге светске језике, захтева онлајн везу.

Преглед превода ЛАНГИЕ С2 Преводилац гласа на 53 језика
Препознаје ваш глас и затим га преводи на велики број језика. За боље препознавање речи потребна је ВиФи интернет веза.
ЛАНГИЕ С2 гласовна претрага слика Гласовна претрага слика
Препознаје ваш глас, а затим тражи слику коју желите. Потребна је ВиФи интернет веза.
ЛАНГИЕ С2 групни тумач Групни тумач
Повезивање на мрежи омогућава групне разговоре са људима на различитим језицима. Потребна је ВиФи интернет веза.
ЛАНГИЕ С2 офлајн превод Преводилац речи без интернет везе
Препознаје ваш глас и може да преводи кратке фразе или једноставне речи на основу уграђеног алгоритма који се користи за разумљиве преводе. Подржава само 13 светских језика.
ЛАНГИЕ С2 учење језика Опција за самостално учење без интернетске везе
Са уграђеним софтвером, можете научити одабрани светски језик веома брзо и ефикасно.

Карактеристике:

Тренутни превод на 53 језика
Осетљиви микрофон са препознавањем гласа
Дигитални диктафон
Музички и видео плејер
Онлине/Оффлине превод
Трајање батерије: 5 дана у стању приправности/5-8 сати непрекидног рада

преводилац ЛАНГИЕ С2

Које су предности ЛАНГИЕ ручног преводиоца у односу на класични преводилац преко апликације на вашем телефону?

  1. ЛАНГИЕ преводилац је професионални уређај за превођење, хардверски и софтверски систем је дизајниран и произведен директно за превођење говора. То није телефон дизајниран за више намена.
  2. Има технологију за коришћење у бучном окружењу ( смањење говорне буке при превођењу ), класична апликација за превођење има проблем са тим.
  3. Веома једноставан и лак за употребу . Чак и за нестручне људе.
  4. Користећи највиши квалитет преводилачких услуга и интегришући главне системе за препознавање превода у свету, ЛАНГИЕ-јев механизам учења је скоро на истом нивоу као и људи. Његов систем за препознавање језика је хибридни , заснован на акустичком моделирању неуронске мреже и моделирању језика.
  5. Користи напредну услугу превођења, тачност превода је много већа од класичних бесплатних апликација за превођење на телефону.
  6. ЛАНГИЕ користи сопствене преводилачке сервере на многим местима у свету, услуга превођења је стабилна и брзина превода је велика.
  7. То је самосталан производ који није везан за коришћење са мобилним телефоном или апликацијом у телефону, не складишти и не захтева никакве личне податке у поређењу са коришћењем мобилне апликације преко телефона.
  8. ЛАНГИЕ такође има многе друге функције , као што су учење, групни тумач и тако даље .
  9. У многим случајевима, употреба мобилног телефона је прилично лична . Особа са којом покушавате да комуницирате није упозната са вашим телефоном и после одређеног времена ћете вероватно морати да вратите телефон да бисте откључали екран. Мобилни уређај је за једног корисника , а не за више корисника. Коришћење мобилног телефона за ове двосмерне преводе чини прилично непријатним.
  10. ЛАНГИЕ не захтева никакве скривене накнаде за коришћење преводилачких услуга.

Зашто је боље имати ОНЛИНЕ везу него ОФФЛИНЕ превод када користите ЛАНГИЕ?​

Свакако, морате да схватите да било који начин ОФФЛИНЕ превода на свим преводиоцима садржи само ограничен речник (само основни) и да је превод често нетачан или неразумљив. ОНЛИНЕ режим након повезивања на ВиФи мрежу обезбеђује стално ажурирање и исправљање превода , база података је неколико пута већа од офлајн превода тако да имате гаранцију да ће превод бити што тачнији и да ћете моћи да комуницирате без икаквих тешкоћа. За ВиФи везу, препоручујемо да креирате ХОТ СПОТ мобилну ВиФи приступну тачку директно са свог мобилног телефона (који ћете увек имати при руци) или користите ЛАНГИЕ ГЛОБАЛ 3Г СИМ картицу.

Може ли Ленги да преводи заиста поуздано?

ЛАНГИЕ је напредни ИТ производ најновије генерације . У циљу постизања најбољих резултата превођења, ради са 7 онлајн претраживача. Произвођач ЦОМЕТ има чак више од 20 година искуства на тржишту едукације и превођења на различите светске језике. ЛАНГИЕ стално проширује и ажурира своју базу преводилачких података (преко ОТА) директно на ваш уређај како би пружио најефикаснији џепни алат за превођење на друге језике данашњице.

Спецификације:

Тип: ЛАНГИЕ С2
Процесор: АРМ Цортек 1,3 ГХз КУАД-цоре
Меморија: 16 ГБ
ЛЦД: 1,08" екран осетљив на додир (27,5 мм)
3Г: ВЦДМА
Батерија: 3,7В/2000мАХ
ВиФи 802.11б/г/н
Блуетоотх: 4.0
Мицро СД картица: Подржава до 32 ГБ
УСБ: Мицро УСБ 2.0
Улаз за слушалице - Јацк конектор 3,5 мм
УСБ адаптер: Улаз 100В - 240В
УСБ адаптер: Излаз 5В ДЦ 1500мА
Димензије: 48мм к 148мм к 17мм
Тежина: 125 г

ЛАНГИЕ пакет садржи:

1к ЛАНГИЕ С2 гласовни преводилац
1к УСБ пуњач
1к УСБ кабл
1к слушалице
1к Заштитна торбица
1к игла за брање СИМ картице
1к гумена оловка
1к Ланиард

Садржај пакета преводиоца ЛАНГИЕ С2

Коментари

Остали производи