Двострука камера за аутомобил са ГПС-ом - ДОД ЛС500В+

Код производа: 55-056 Имам питање
нова Двострука камера за аутомобил са ГПС-ом - ДОД ЛС500В+
Произвођач ДОД
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 40 000 дин
Цена са ПДВ-ом 48 000 дин
- +

Опис производа Двострука камера за аутомобил са ГПС-ом - ДОД ЛС500В+

Командна табла Фулл ХД двострука камера за аутомобил ДОД ЛС500В+ . Лидер на тржишту у области безбедности и надзора аутомобила - професионална камера за аутомобиле. Камера са СОНИ СТАРВИС сензором слике, 10Хз ГПС снимањем, режимом паркирања и ИСО вредношћу до 12800 . ДОД ЛС500В+ је једна од првих ДОД-ових камера на контролној табли са ФУЛЛ ХД 1080п видеом пуног квалитета у квалитету без премца на оба видео канала са фреквенцијом снимања од 30 фпс.

Снима пун ХД видео од 1080п кроз велико стаклено сочиво од 6Г са отвором бленде ф/1.6 за јасну и чисту слику. Х.264 компресија слике. МОВ датотека, проток података прибл. 15 Мбпс за сваки канал. Један минут при резолуцији 1080п 30фпс видеа са једног канала је приближно. 110 МБ. Подржава микро СД до 128 ГБ.

двострука камера за аутомобил - дод лс500в +

У поређењу са моделом ДОД ЛС500В , модел камере ДОД ЛС500В+ опремљен је ЛЦД екраном од 3" (ДОД ЛС500В има 2,7") , литијумском батеријом капацитета 900мАх (ДОД ЛС500В има 180мАх) и поларизујућим ЦПЛ филтером против сунчеве рефлексије. Остали параметри и карактеристике ДОД ЛС500В+ и ЛС500В камера су идентични.

Камкордер такође има ИСО осетљивост до 12800 за одлично снимање у условима слабог осветљења и ноћних видео записа. Уграђен ГПС процесор од 10 Хз омогућава возачима да сниме тачну брзину и позицију. Модел ДОД ЛС500В+ се једноставно контролише преко дугмади и јасног ЛЦД екрана од 3,0" .

Комплет камера има широкоугаоно сочиво од предње камере до 145° и задње камере од 140° које вам омогућавају да имате заиста широкоугаони поглед око вашег аутомобила, приближавајући се параметрима рибљег ока. Употреба задње камере је опциона, предња камера се такође може користити засебно . У погледу чисто оптичких параметара, ДОД ЛС500В+ је еквивалентан ДОД РЦ500С (и обрнуто). Такође постоји опција ротирања слике за 180 степени за предњу и задњу камеру (камера се може поставити „наопачке“). Уграђена литијумска батерија капацитета 900мАх.

Режим паркирања 3. генерације - дод камера

Лидер на тржишту у безбедности и надзору аутомобила

Потпуно нови РЕЖИМ ПАРКИНГА 3. ГЕНЕРАЦИЈЕ

Велика предност је побољшана функција режима паркирања нове генерације надоградње 3.0. Добра камера снима током вожње, али боља камера ће држати ваше возило под надзором 24 сата дневно, 7 дана у недељи . Имате избор између 1 од 3 режима побољшаног режима паркирања који вам највише одговара: 1. АУТОМАТСКА ДЕТЕКЦИЈА ПОКРЕТАЊА или 2. ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА у режиму мале величине - висока резолуција у мини величини (подразумевана поставка), или 3. ТИМЕ ЛАПСЕ - временско снимање. Осигурајте мир и тишину сталним снимањем чак и када сте паркирали и оставили аутомобил.


* Услов је да имате ажуриран најновији фирмвер за камеру *

3 режима надзора - дод лс500в +

Можете видети како нови побољшани режим паркирања 3.0 ради директно у овом видеу:

1. Аутоматска детекција покрета или удара

Покретни објекти испред камере, или драматична промена осветљења или било који утицај, биће аутоматски процењени и снимање ће почети ако кретање/промена достигне подешени параметар. Када се детектује покрет или удар, почиње снимање видео датотеке са обе камере у исто време и закључава датотеку.

детекција аутомобила - додајте камеру за аутомобил

2. Режим високе резолуције - висока резолуција у мини величини

Уз заиста минималну промену квалитета снимљеног видеа, ДОД Тецх технологија је прва и једина која у режиму паркирања успева да сними цео снимак током вашег одсуства у возилу уз само минимално смањење квалитета видеа. Цела ноћ на видеу ће заузети око 10 ГБ . Мање од 1/5 класичне величине датотеке.

висока резолуција - дод лс500в +

3. Тиме лапсе

Паркирате ли више дана? Временско кашњење вам омогућава да проверите садржај дана за неколико минута. Тиме-лапсе камера снима слике (према подешеној брзини кадрова). Функција ће аутоматски групирати снимљене фотографије у континуирани видео. Захваљујући чему ћете моћи да видите запис од нпр. 24 сата у року од неколико минута . Погодно за праћење возила током дугог одсуства. Због тога је предвиђено за снимање статичних слика, тако да возило не сме да се креће.

тиме лапсе - дод камера


Побољшан режим паркирања , који се аутоматски покреће 10 минута након напуштања возила. Када наставите да возите, камера се враћа у режим снимања у петљи. Са СОНИ СТАРВИС сензором, такође можете уживати у револуционарном ноћном виду за предњу камеру, па чак и у потпуном мраку. Услов је да се камера напаја преко акумулатора аутомобила помоћу комплета каблова за трајну уградњу у возило ДОД ДП4.

*Услов је ажурирање најновијег фирмвера за камеру.*

надзор паркинга - дод лс500в +


Сертификовани камкордер за употребу широм ЕУ (тј. у Аустрији, Немачкој и другим земљама чланицама). Задовољавају критеријуме техничких стандарда и могу се користити у возилу.

Предња камера је опремљена потпуно новим СОНИ СТАРВИС (Видљивост звезде или видљивост у светлости звезда) сензором ИМКС291, који нуди револуционарни ноћни режим чак и у потпуном мраку!

дод ауто камера - сони старвис сензор

Технолошки, ово је камера за аутомобиле „следеће генерације“ – са најновијим технологијама (оптика, микрочипови, функције) које нуди тржиште аутомобила.


ДОД ЛС500В+ је један од најбољих система камера са двоструком предњом и задњом камером.

То је ваш аутоматски систем за чување током дана и ноћи 24/7.

Можете да причврстите предњу камеру према потреби за усисну чашу или држач лепка. Задња камера компактне величине од само 7,5 цм причвршћена је 3М држачем са самолепљивом траком. Кабловска веза између камера је дуга око 5,5 м. ДОД ЛС500В+ се може прикључити на напајање од 12/24В, тако да га је могуће користити осим у аутомобилу и за друга возила, камионе или аутобусе. Предња камера се такође лако причвршћује на шофершајбну аутомобила помоћу 3М лепљивог држача који се лако причвршћује на камеру.

Подршка за микро СД картицу до 128 ГБ (приближно 18 сати снимања са обе камере - 9 сати за један канал)

двострука камера за аутомобиле дод лс500в +

Снимак се снима са обе камере и у комбинацији са високом ИСО осетљивошћу до 12800 омогућава вам да надгледате околину аутомобила чак и у условима лошег осветљења, ова функција је значајан безбедносни бонус када надгледате свој аутомобил током вашег одсуства.

Камера за аутомобил подржава микро СД картице до 128 ГБ (обичне камере само до 32 ГБ). У случају незгоде, јаког кочења или нагињања аутомобила, комплет камера има функцију Г-сензора који штити датотеке у случају судара. Такође, у хитним случајевима, омогућава корисницима да ручно заштите постојећу датотеку притиском на дугме „СОС“. ФУЛЛ ХД ауто камера са напредном ВДР 2.0 технологијом је ваш поуздан сапутник на путевима.

Карактеристике производа:
  • Двоструко 1080п ХД видео снимање
  • Проширен ИСО опсег до ИСО 12800
  • Заштита датотека Г-сензора
  • СОС функција - функција закључавања
  • Надзор паркинга
  • Напредна ВДР 2.0 технологија
  • Ултра лаган објектив са отвором бленде ф/1.6
  • Подржава Мицро СД картицу од 128 ГБ

Дуал ФУЛЛ ХД 1080п видео снимање
Предњи и задњи погледи вашег возила су снимљени у 1080п квалитету у високој ФУЛЛ ХД резолуцији. Поред тога, слика се снима у ултра-широком углу гледања од 145° предње камере, 140° задње камере за потпуну заштиту.
фулл хд резолуција - лс500в +
Проширен ИСО опсег до 12800

ДОД ЛС500В+ има нови Сони СТАРВИС ЦМОС сензор са побољшаном осетљивошћу не само при нормалном осветљењу, већ иу условима лошег осветљења. Побољшани домет повећава осветљеност објеката који се брзо крећу ноћу. Камера сада може да сними још више детаља у условима ултра слабог осветљења.
ИСО 12800 опсег - дод ауто камера
Напредна ВДР 2.0 технологија

Запањујући видео при сваком светлу и уравнотеженој експозицији у свим условима. Чини ноћне снимке светлијим и смањује експозицију светлости да би се постигла најлепша слика.
вдр технологија - дод лс500в +
Велики отвор бленде ф/1,6, високе перформансе при слабом осветљењу
Велики отвор бленде одражава количину светлости која пада на сензор приликом снимања. Што је већи отвор бленде (мањи број ф), то ће више светлости бити ухваћено у сензору камере. Са најширим отвором бленде, који је 66% већи од конкуренције на тржишту, ДОД камере дају најоштрију слику.
Отвор сочива - лс500в +
6Г оштра стаклена сочива

Оштра сочива са 6 елемената, која су направљена од шест слојева стакла, пружају задивљујућу, чисту и неискривљену слику
6г стаклено сочиво лс500в +
Широки угао гледања 145°

Снимање слике под широким углом гледања од 145° за оптималну покривеност и јасноћу. Предња камера је опремљена изузетно широкоугаоним сочивом, које побољшава домет снимања, јер панорамски поглед на предњи део возила снима све стране без изобличења (дакле, нема изобличене слике).
Широк угао од 145 степени - лс500в +
Подесиви поларизациони филтер - значајно смањује одсјај. Омогућава боље снимке, бољи контраст и што је најважније, значајно смањује рефлексију светлости на шофершајбну, па су снимци јаснији и без одсјаја.
поларизациони филтер - лс500в +
Широки екран од 3 инча 16:9. Камера има велики широки екран који пружа јасну и довољно велику слику, погодну за приказивање подешавања и репродукцију видео записа директно на екрану камере.
Екран од 3 инча - дод лс500в +
ГПС процесор са брзином од 10 Хз

Интегрисан са најбржим ГПС-ом брзине 10Хз, бележећи прецизније податке о локацији и брзини возила. Омогућава вам да снимите своју руту на мапи док гледате видео записе у ДОД плејеру. Тренутно најбрже ажурирање ГПС-а које се користи у камкордерима.

ГПС процесор - дод лс500в +
ДОД ГПС Плаиер В2.0
Нова верзија ДОД ГПС Плаиер-а 2.0 са побољшаним корисничким интерфејсом је чак и са бољом јасноћом. Приказује ФУЛЛ ХД видео снимке са подацима у реалном времену као што су брзина возила, ГПС координате, преоптерећење. Интернет веза приказује тренутну локацију возила на Гоогле мапама.
дод плаиер - дод лс500в +
Детекција радара брзине
Систем вас подсећа да сте у близини локације са ограничењем брзине и где се може поставити радар, тако да можете успорити. Избегавајте замке и увек имајте своју вожњу под контролом.
* Тренутно систем подржава следеће земље: УСА, ЦА, УК, НО, ПЛ, НЛ, БЕ, АУ.
радар брзине - дод лс500в +
Синхронизација времена и датума

Аутоматска калибрација времена, независно од ручног подешавања времена. Са уграђеним ГПС процесором брзине 10к, може прецизно калибрисати локално време и аутоматски га ускладиштити у меморији камере.

синхронизација времена и датума - лс500в +
Анализа пута
То је нова функција за израчунавање удаљености, времена и просечне брзине ваше руте од тачке А до тачке Б. На пример, можете пронаћи најкраћи или најбржи начин да радите од куће, на основу података из анализе пута. То је веома економичан и практичан начин за уштеду времена и потрошње горива.
анализа путање - лс500в +
Заштита података Г-сензора у случају удара.

У случају несреће, наглог кочења или нагињања аутомобила, аутоматски ће заштитити све сачуване и тренутне записе. Са овом функцијом, датотеке неће бити избрисане или преписане, чак ни када се снимају у временској петљи.

г-сензор - лс500в +
Ручно закључавање фајлова - СОС заштита

У случају нужде, омогућава корисницима да заштите постојећу датотеку дугим притиском на дугме „СОС“, што чува датотеку од петље снимања и штити од преписивања другим датотекама.

сос ручно закључавање датотеке - лс500в +
Аутоматско снимање и искључивање

Након покретања возила, камера ће аутоматски почети да снима. Када угасите мотор, камера се аутоматски искључује без притискања ниједног дугмета.

аутоматско учитавање и укључивање - лс500в +
Лооп рецординг - Циклично снимање

Када је простор за складиштење на убаченој мицроСД картици попуњен, она може аутоматски заменити старије датотеке новима, тако да се датотеке стално поново бришу.
снимање у петљи - лс500в +
Заштита лозинком.

Када поставите лозинку, можете спречити друге да бришу ваше видео записе или фотографије.

заштита лозинком - лс500в +
Подржава Мицро СД картицу од 128 ГБ

4к већа меморијска компатибилност у поређењу са старијим моделима камера, подржава до 128 ГБ мицро СД са преко 18 сати снимања.

Подршка картица до 128 ГБ - ЛС500В +
Спецификације:
Видео резолуција: предња камера: 1920к1080 @ 30фпс, задња камера 1920к1080 @ 30фпс
Сензор: СОНИ СТАРВИС ЦМОС сензор
Екран: 3" 16:9 ТФТ ЛЦД екран
Широкоугаона предња сочива: 145°
Широкоугаона задња сочива: 140°
Предњи отвор бленде: ф/1.6
Задњи отвор бленде: ф/1.6
ИСО осетљивост: до ИСО 12800
Видео формат: МОВ
Медији за снимање: Мицро СДХЦ / СДКСЦ класа 10 (до 128 ГБ)
Аудио: микрофон и моно звучник (укључено)
Батерија: 3,7В 900мАх литијумска батерија
Улазна снага: 5В 1,5А
Димензије предње камере: 112 (Д) * 71,9 (Ш) * 36,4 (В) мм
Димензије задње камере: 75,2 (Д) * 26 (Ш) * 38,8 (В) мм
Тежина предње камере: 145 г
Тежина задње камере: 41 г
Радна температура -20° Ц ~ 65° Ц, (-4° Ф ~ 149° Ф)

Испоручени прибор:

1к професионална ауто камера ДОД ЛС500В+
1к поларизациони ЦПЛ филтер
1к задња камера са лепљивим држачем
1к кабл за повезивање са задњом камером (5М)
1к ауто пуњач 12-24В (продужни кабл 4М)
1к држач
1к Мануал

Коментари

Остали производи