ДОД РКС300В - камера за огледало са камером за вожњу уназад

Код производа: 55-023 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 24 900 дин
Цена са ПДВ-ом 29 880 дин
- +

Опис производа ДОД РКС300В - камера за огледало са камером за вожњу уназад

ДОД РКС300В - камера за огледало са подршком за камеру за вожњу уназад можете купити на мрежи по доброј цени. Производ на лагеру спреман за наручивање. Најбољи од најбољих. ДОД РКС300В долази са танким дизајном од 1 цм и тако се лако прилагођава класичном ретровизору. Подесиви угао сочива је око 60% већи него раније, што омогућава подешавање хоризонталног и вертикалног угла до 40 степени. ДОД РКС300В са вишеслојним вакуумским премазом површине огледала је у стању да елиминише одсјај светла возила иза вас. Контролна тастатура има једноставан и лак рад у мраку.

Ауто камера у ретровизору ДОД РКС300В са подршком за камеру за вожњу уназад

дод рк300в са камером за вожњу уназад

Камера у ретровизору је јединствена углавном зато што вам омогућава да преко видео улаза повежете било коју камеру за вожњу уназад. Када је брзина за вожњу уназад (камера за вожњу уназад је повезана са светлима за вожњу уназад) слика камере за вожњу уназад ће се приказати на ЛЦД екрану (слика са ове камере се не снима). Можете користити било коју камеру за вожњу уназад, која има исти конектор за видео утичницу.

Уграђени Г-сензор за аутоматско покретање заштите датотека при удару, наглом кочењу или када је аутомобил нагнут, аутоматски ће заштитити све тренутне и сачуване видео датотеке. Пружа ФУЛЛ ХД видео квалитет са резолуцијом до 1920к1080. Широки угао гледања од 140° бележи догађаје испред возила и са обе стране. Камера се може прикључити на напајање 12/24В тако да је коришћење могуће без проблема, не само у личном возилу већ иу другим возилима, на пример камионима или аутобусима.

У понуди имамо и модел РКС400В који у поређењу са моделом РКС300В има функцију ГПС Логгер (остали параметри су идентични).

дод рк300в ретровизор

Камера има већу област гледања и 4,3 " широки екран (16:9) дисплеј обезбеђује шири екран за репродукцију видео записа. ВДР технологија омогућава прилагођавање осветљености околине, па ствара светлије ноћне снимке и смањује јако осветљење изложености Достигните најлепшу слику Поседује 3ДНР функцију - Дигиталну редукцију шума и Оштра сочива од шест елемената која се састоји од 6 слојева стакла и пружа запањујуће јасну и неискривљену слику ДОД РКС300В долази са чичак траком која је јача и поузданија метод за монтажу на оригинални ретровизор.


4,3'' 16:9 широки ЛЦД екран. Камера има велики широки екран који пружа јасну и довољно велику слику погодну за приказ подешавања и репродукцију видео записа директно на екрану камере.

Камера дод рк300в


Тастатура има једноставан и лак рад у мраку. Иновативно ЛЕД угравирано осветљење тастатуре је једноставно за коришћење чак и без светла у аутомобилу. Позадинско осветљење се аутоматски искључује након 10 секунди. Практично, удобно и елегантно.

Тастери са позадинским осветљењем дод рк400в


Објектив са подесивим углом у било ком смеру. ДОД РКС300В сочиво са подесивим углом је око 60% веће него раније, а хоризонтални и вертикални углови се могу подесити до 40 степени. Има пун опсег угла гледања за високо побољшање способности фиксирања на већини огледала.

Подесива сочива дод рк400в


Огледало против одсјаја. Приликом ноћне вожње долази до рефлексије светлости од огледала, што је неугодно и заслепљује очи возача. ДОД РКС300В са вишеслојним вакуумским премазом површине огледала је у стању да елиминише одсјај фарова возила иза вас.

Анти-заслепљујуће стакло дод рк400в

Подршка камере за вожњу уназад или паркирање. Овај производ подржава додавање камере за вожњу уназад. Можете купити камеру за вожњу уназад ради сопствене безбедности. Реверзна слика се приказује на великом екрану од 4,3 инча тако да можете лако да видите шта се дешава иза, и тако да смањите вероватноћу повреде.

Подржава камеру за задњи поглед дод рк400в

Моћна ВДР технологија. Запањујући видео у било ком светлу. ВДР технологија, добро избалансирана експозиција без обзира да ли је сунчан дан или ноћ. Прави светлије слике и смањује јаку експозицију светлости да би се постигла најлепша слика.

ВДР технологија дод рк400в

3ДНР (Дигитално смањење шума) - Дигитално смањење шума - смањује зрнасту слику у условима слабог осветљења. Систем дигиталне редукције шума, може ефикасно смањити шум дигиталног сигнала када је то потребно и обезбеђује чисту, природну слику.

3д смањење количине дод рк400в

Приказ детаља (водени жиг) на видео снимку. Када се догоди несрећа или други догађај на путу, ова функција вам омогућава да одмах проверите тачан датум и време снимања. А то ће ојачати кредибилитет доказа при доказивању одговорности.

водени жиг дод рк400в

Напредно 6Г стаклено сочиво - комбинација шест слојева стакла, то је софистицирано 6Г оштро сочиво. Захваљујући прецизној путањи светлости, пружа запањујуће светлу, јасну и неискривљену слику.

6 грама Ленс дод рк400в

Велцро трака. Традиционална уградња помоћу копче или гумених крајева често са изгубљеном еластичношћу. Да би се постигло јаче причвршћивање, ДОД РКС300В долази са чичак траком, што је јачи и поузданији метод за монтажу на оригинални ретровизор.

Велцро трака дод рк400в

Ултра танак дизајн. Време је да се постави стандард виткости ретровизора аутомобила. ДОД РКС300В са 1 цм танким дизајном је прилагодљив оригиналном ретровизору у вашем возилу.

Камера дод рк400в дебљине 1 цм

Спецификације:

Резолуција видеа: 1920к1080 @ 30фпс, 1280к720 @ 30фпс, 1280к720 @ 60фпс, 848к480 @ 30фпс, 640к480 @ 30фпс
Сензор: 3 мегапиксела 1/3 "ЦМОС
Широки угао: 140 °
ИСО: Аутоматска подешавања
4,3 "16:9 широки екран
Компримовани видео формат - Х.264
Меморијска картица: Екстерни Мицро СДХЦ класе 10 (подршка до 32ГБ)
Уграђен микрофон/звучник
Уграђена батерија великог капацитета: 3,7В 320мАх
Снага: 5В 1,5А
Величина: 8,5к31к1 цм
Тежина: 298 г
Радна температура: -20 ° Ц ~ 65 ° Ц

Укључена додатна опрема:

1к професионална ауто камера ДОД РКС300В
1к ауто пуњач
1к видео кабл за повезивање камере за вожњу уназад
1к Мануал

Коментари

Остали производи