ДОД ЛС500В двојна ауто камера ФУЛЛ ХД 1080П + ГПС

Код производа: 55-038 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 36 000 дин
Цена са ПДВ-ом 43 200 дин
- +

Опис производа ДОД ЛС500В двојна ауто камера ФУЛЛ ХД 1080П + ГПС

ДОД ЛС500В двојна ауто камера ФУЛЛ ХД 1080П + ГПС. Долази са Сони СТАРВИС сензором слике, 6Г стакленим сочивом и ИСО до 12800 . ДОД ЛС500В је једна од првих ДОД камера са ФУЛЛ ХД 1080п камкордером која обезбеђује видео са свим функцијама и квалитетом без премца на оба канала камере са фреквенцијом снимања од 30 фпс.

Снима ФУЛЛ ХД 1080п ХД видео снимке ГПС 10Хз , располаже са режимом паркирања и Х.264 компресијом слике , МОВ датотеком, протоком података прибл. 15 Мбпс за сваки канал. Један минут при резолуцији 1080п 30фпс видеа са једног канала је приближно. 110 МБ. Подржава микро СД до 128 ГБ.

лс500в ауто камера

Камкордер такође има ИСО осетљивост до 12800 за одлично снимање у условима слабог осветљења и ноћних видео записа. Уграђен ГПС процесор од 10 Хз омогућава возачима да сниме тачну брзину и позицију. ДОД ЛС500В конзерва се једноставно контролише преко тастера и јасног ЛЦД екрана од 2,7" . Мени камере је на словачком језику.

Модел камере ДОД ЛС500В у поређењу са моделом ДОД РЦ500С је опремљен ЛЦД 2,7" литијумском батеријом капацитета 180мАх (ДОД РЦ500С има супер кондензатор). С друге стране, ДОД РЦ500С има функцију ВиФи конекцију преко апликације на ваш паметни телефон или таблет и ЦПЛ поларизациони филтер Остали параметри и карактеристике ДОД ЛС500В и РЦ500С камера су исти.

Комплет камера има широкоугаоно сочиво до 145 ° предње камере и 140 ° задње камере које вам омогућавају да имате заиста широкоугаони поглед око вашег аутомобила, приближавајући се параметрима рибљег ока. Употреба задње камере је опциона, предња камера се такође може користити засебно . У погледу чисто оптичких параметара, ДОД ЛС500В је еквивалентан ДОД РЦ500С (и обрнуто). Такође постоји опција заокретања слике за 180 степени за предњу и задњу камеру (камера се може поставити „надоле“). Уграђена литијумска батерија капацитета 180мАх.

Сертификовани камкордер за употребу широм ЕУ (тј. у Аустрији, Немачкој и другим земљама чланицама). Задовољавају критеријуме техничких стандарда и могу се користити у возилу.

Предња камера је опремљена потпуно новим СОНИ СТАРВИС (Видљивост звезде или видљивост у светлости звезда) сензором ИМКС291, који нуди револуционарни ноћни режим чак и у потпуном мраку!

Сони старвис сензор дод камера

Технолошки, ово је камера за аутомобиле „следеће генерације“ – са најновијим технологијама (оптика, микрочипови, функције) које нуди тржиште аутомобила.

ДОД ЛС500В је један од најбољих система камера са двоструком предњом и задњом камером.

То је ваш систем заштите током дана и ноћи 24/7.

Можете да причврстите предњу камеру према потреби за усисну чашу или држач лепка. Задња камера компактне величине од само 7,5 цм причвршћена је 3М држачем са самолепљивом траком. Кабловска веза између камера је дуга око 5,5 м. ДОД ЛС500В се може прикључити на напајање од 12/24В, тако да га је могуће користити осим у аутомобилу и за друга возила, камионе или аутобусе. Предња камера се такође лако причвршћује на шофершајбну аутомобила помоћу 3М лепљивог држача који се лако причвршћује на камеру.

Подршка за мицро СД картице до 128 ГБ (око 18 сати снимања са обе камере - 9 сати за један канал)

дод двострука ауто камера са ГПС-ом

Снимак се снима са обе камере и у комбинацији са високом ИСО осетљивошћу до 12800 омогућава вам да надгледате околину аутомобила чак и у условима лошег осветљења, ова функција је значајан безбедносни бонус када надгледате свој аутомобил током вашег одсуства. Велика предност је побољшани систем режима паркирања нове генерације који ће почети да снима 15 секунди пре него што детектује кретање. Ово ће осигурати да имате запис о томе шта се догодило од почетка до краја са обе камере испред и иза возила. Када наставите да возите, камера се враћа на снимање у режиму петље.

Лидер на тржишту безбедности и надзора аутомобила

Паркинг модд за дод камере

Камкордер подржава микро СД картице до 128 ГБ (стандардне камере до 32 ГБ). У случају незгоде, јаког кочења или нагињања аутомобила, комплет камера има функцију Г сензора, који штити датотеке од удара. Такође, у хитним случајевима, корисници могу ручно да заштите постојећу датотеку дугим притиском на дугме „СОС“. Комплет ФУЛЛ ХД ауто камера са напредном ВДР 2.0 технологијом и ВиФи везом је ваш поуздан сапутник на путевима.

Карактеристике производа:
  • Двоструко 1080п ХД видео снимање
  • Проширен ИСО опсег на ИСО 12800
  • Заштита датотека Г-сензором
  • СОС функција - Функција закључавања
  • Надзор паркинга
  • Напредна ВДР 2.0 технологија
  • Ултра лаган објектив са отвором бленде ф/1.6
  • Подржава Мицро СД картице од 128 ГБ
Дуал ФУЛЛ ХД 1080п видео снимање
Предњи и задњи поглед на ваше возило се снимају у 1080п квалитету у високој ФУЛЛ ХД резолуцији. Штавише, слика је снимљена под ултрашироким углом гледања предње камере од 145°, задње камере од 140° за потпуну заштиту.
Лс500в камера пуне хд резолуције
Проширен ИСО опсег до 12800
ДОД ЛС500в има нови Сони СТАРВИС ЦМОС сензор са побољшаном осетљивошћу не само при нормалном осветљењу, већ иу условима лошег осветљења. Побољшани домет повећава осветљеност објеката који се брзо крећу ноћу. Камера сада може да сними још више детаља у условима ултра слабог осветљења.
Лс500в камера исо 12800
Напредна ВДР 2.0 технологија
Запањујући видео при сваком светлу и уравнотеженој експозицији у свим условима. Чини ноћне снимке светлијим и смањује експозицију светлости да би се постигла најлепша слика.
лс500в камера вдр технологија
Велики отвор бленде ф/1,6, високе перформансе при слабом осветљењу
Велики отвор бленде одражава количину светлости која пада на сензор приликом снимања. Што је већи отвор бленде (мањи број ф), то ће више светлости бити ухваћено у сензору камере. Са најширим отвором бленде, који је 66% већи од конкуренције на тржишту, ДОД камере дају најоштрију слику.
Лс500в предњи и задњи отвор бленде ф/1.6
6Г оштра стаклена сочива
Оштра сочива са 6 елемената, која су направљена од шест слојева стакла, пружају задивљујућу, чисту и неискривљену слику.
Лс500в камера 6г стаклено сочиво
Широкоугаони поглед од 145°
Снимање слике под широким углом гледања од 145° за оптималну покривеност и јасноћу. Предња камера је опремљена изузетно широкоугаоним сочивом, које побољшава домет снимања, јер панорамски поглед на предњи део возила снима све стране без изобличења (дакле, нема изобличене слике).
Лс500в широкоугаони поглед
Надзор паркинга
Бићете задовољни овим паркинг надзором чак и када паркирате и оставите аутомобил. Побољшан режим паркирања , који се аутоматски покреће 10 минута након напуштања возила. Када наставите да возите, камера се враћа у режим снимања у петљи. Са СОНИ СТАРВИС сензором, такође можете уживати у револуционарном ноћном виду за предњу камеру, па чак и у потпуном мраку.
Лс500в паркинг надзор
У случају детекције покрета предње или задње камере , или у случају судара, она почиње да снима видео и закључава датотеку. Камкордер почиње да снима 15 секунди пре него што се детектује покрет или удар, што гарантује да ћете имати запис о томе шта се догодило од почетка до краја. Услов је да се камера напаја преко акумулатора аутомобила помоћу комплета каблова за трајну уградњу у ДОД ДП4.
ГПС процесор са брзином од 10 Хз
Интегрисан са најбржим ГПС-ом брзине 10Хз, бележећи прецизније податке о локацији и брзини возила. Омогућава вам да снимите своју руту на мапи док гледате видео записе у ДОД плејеру. Тренутно најбрже ажурирање ГПС-а које се користи у камкордерима.
Лс500в ауто двр ГПС процесор
ДОД ГПС Плаиер В2.0
Нова верзија ДОД ГПС Плаиер-а 2.0 са побољшаним корисничким интерфејсом је чак и са бољом јасноћом. Приказује ФУЛЛ ХД видео снимке са подацима у реалном времену као што су брзина возила, ГПС координате, преоптерећење. Интернет веза приказује тренутну локацију возила на Гоогле мапама.
дод гпс плаиер 2.0
Детекција радара брзине
Систем вас подсећа да сте у близини локације са ограничењем брзине и где се може поставити радар, тако да можете успорити. Избегавајте замке и увек имајте своју вожњу под контролом.
* Тренутно систем подржава следеће земље: УСА, ЦА, УК, НО, ПЛ, НЛ, БЕ, АУ.
Синхронизација времена и датума
Аутоматска калибрација времена, независно од ручног подешавања времена. Са уграђеним ГПС процесором брзине 10к, може прецизно калибрисати локално време и аутоматски га ускладиштити у меморији камере.
Анализа пута
То је нова функција за израчунавање удаљености, времена и просечне брзине ваше руте од тачке А до тачке Б. На пример, можете пронаћи најкраћи или најбржи начин да радите од куће, на основу података из анализе пута. То је веома економичан и практичан начин за уштеду времена и потрошње горива.
Заштита Г-сензора од удара
У случају несреће, наглог кочења или нагињања аутомобила, аутоматски ће заштитити све сачуване и тренутне записе. Са овом функцијом, датотеке неће бити избрисане или преписане, чак ни када се снимају у временској петљи.
Ручно закључавање датотеке - СОС заштита
У случају нужде, омогућава корисницима да заштите постојећу датотеку дугим притиском на дугме „СОС“, што чува датотеку од петље снимања и штити од преписивања другим датотекама.
Аутоматско снимање и искључивање
Након покретања возила, камера ће аутоматски почети да снима. Када угасите мотор, камера се аутоматски искључује без притискања ниједног дугмета.

Лооп рецординг - Циклично снимање
Када је простор за складиштење на убаченој мицроСД картици попуњен, она може аутоматски заменити старије датотеке новима, тако да се датотеке стално изнова бришу.

Заштита лозинком.
Када поставите лозинку, можете спречити друге да бришу ваше видео записе или фотографије.
Подржава Мицро СД картице од 128 ГБ
4к већа меморијска компатибилност у поређењу са старијим моделима камера, подржава до 128 ГБ мицро СД са преко 18 сати снимања.
Спецификације:
Видео резолуција: предња камера: 1920к1080 @ 30фпс, задња 1920к1080 @ 30фпс
Сензор: СОНИ СТАРВИС ЦМОС сензор
Широкоугаона предња сочива: 145°
Широкоугаона задња сочива: 140°
Предњи отвор бленде: ф/1.6
Задњи отвор бленде: ф/1.6
ИСО осетљивост: до ИСО 12800
Видео формат: МОВ
Медији за снимање: Мицро СДХЦ/СДКСЦ класе 10 (до 128 ГБ)
Аудио: микрофон и моно звучник (укључено)
Батерија: 3,7В 180мАх литијумска батерија
Улазна снага: 5В 1,5А
Димензије предње камере: 112,6 (Д) * 61,5 (Ш) * 33,4 (В) мм
Димензије задње камере: 75,2 (Д) * 26 (Ш) * 38,8 (В) мм
Тежина предње камере: 110 г
Тежина задње камере: 41 г
Радна температура -20° Ц ~ 65° Ц, (-4° Ф ~ 149° Ф)

Испоручени прибор:

1к Профи ауто камера за ДОД ЛС500В
1к задња камера са лепљивим држачем
1к кабл за повезивање са задњом камером (5М)
1к ауто пуњач 12-24В (4М продужни кабл)
1к држач
1к Мануал

Коментари

Остали производи