ДОД ЛС470В+ Ауто камера - премиум модел

Код производа: 55-022 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 32 900 дин
Цена са ПДВ-ом 39 480 дин
- +

Опис производа ДОД ЛС470В+ Ауто камера - премиум модел

ДОД ЛС470В+ Ауто камера - премиум модел можете купити на мрежи по доброј цени. Производ на лагеру спреман за наручивање. Фулл ХД, ГПС логер до 10 пута бржег ажурирања, угао гледања од 150°, 7Г стаклено сочиво, ИСО до 12800, ВДР 2.0.

Модел камере ДОД ЛС470В+ је у поређењу са моделом ДОД ЛС470В опремљен поларизационим филтером, батеријом капацитета 650мАх (век трајања батерије до 3 сата), већим екраном 3.0". Остали параметри и карактеристике камера и ДОД ЛС470В ЛС470В + су исти.

Модели Ауто ДВР ДОД ЛС470В ЛС470В+ и тренутно представљају најбоље од савремене понуде свих црних кутија у аутомобилима на светском тржишту. То је доказано не само   коришћене технологије, али изнад   задовољство возача који активно користе ове камере. Њихова цена је релативно виша, али нуди техничку софистицираност, и прави евиденцију која се заиста може применити чак и када су докази о незгодама. Са овим камерама вам се дефинитивно деси да не можете да прочитате регистарске таблице возила које ће на неки начин штетити, или угрозити. Ауто коморе сертификоване за употребу широм ЕУ (нпр. у Аустрији, Немачкој и другим државама чланицама).   Испуњава критеријуме техничких стандарда и може се користити у возилима.


Апсолутна новина ДОД ЛС470В + има Сони Екмор сензор са новом напредном ВДР 2.0 технологијом која повећава осетљивост на светлост до ИСО 12800 (ДОД ЛС460В само у 3200). Опремљен је новом широкоугаоном сликом од 150° без икаквих изобличења (ДОД ЛС460В 140° угао гледања). 7Г стаклено сочиво - комбинација седам слојева стакла, пружа невероватно светлу, јасну и неискривљену слику (ДОД ЛС 460В - 6Г стаклено сочиво). Има ГПС процесор брзине 10к, најбржа ГПС технологија за аутомобиле осигурава прецизно праћење брзине возила и ултра-брз ГПС положај вашег путовања (ДОД ЛС460В - 5к ГПС процесор брзине). Камера ће добити потпуно нови редизајниран и побољшан софтвер за ПЦ - ДОД ГПС Плаиер 2.0 (ДОД ЛС460В - ДОД ГПС 1.6 плејер). Паркингу је додата функција режима – праћење током паркирања током којег ће камера детектовати кретање испред камере и аутоматски снимати уцртано.

  Нови шампион управо долази - камера ДОД ЛС470В + !!!

дод лс470в промо +

Камера се лако причвршћује на шофершајбну помоћу усисне чаше са држачем који се лако причвршћује на камеру. Уграђени Г-сензор за аутоматску заштиту датотека при покретању при удару, кочењу у случају нужде или нагибу аутомобила ће аутоматски заштитити све тренутне и сачуване видео датотеке. Дајте вам ФУЛЛ ХД видео квалитет са резолуцијом до 1920к1080. Има велики 3,0" ТФТ ЛЦД 16:9 екран за једноставно гледање и подешавања видео записа. Широку слику угла гледања од 150° , снимање пута испред и стране, аутоматску калибрацију времена помоћу ГПС-а, ХУД дисплеј компаса , ХУД приказ брзине. цените функцију ГПС записивача , тако да снимате видео запис своје вожње (ГПС локација, тренутна брзина) , моћи ћете да гледате на свом рачунару са испорученим софтвером. Идеално за предузећа за контролу возачког особља професионалних возача итд.   Камера се може прикључити на напајање 12/24В тако да је употреба могућа без проблема, искључујући аутомобиле и друга возила, на пример. камиони или аутобуси. Мени камере је такође доступан на словачком језику.

Поларизациони филтер - значајно смањује рефлектујући одсјај. Омогућава побољшане слике, бољи контраст и што је најважније, значајно смањује рефлексије на ветробранском стаклу, тако да су слике јасније и без одсјаја.

поларизациони филтер ДОД ЛС470В +

Висока батерија од 650мАх (200мАх ЛС470В ДОД) до 3кнасобна, дакле већа издржљивост у поређењу са ДОД ЛС470В. У недостатку напајања повећава се надзор (режим паркирања) и тиме се обезбеђује већа заштита.

батерија високих перформанси 650мАх ДОД ЛС470В +

3'' 16:9 дисплеј широког екрана (ДОД ЛС470В 2,7" дисплеј). Камера има велики екран широког екрана који пружа јасну и довољно велику слику погодну за подешавања приказа и репродукцију видео записа директно на екрану камере.

3" дисплеј дод лс470в +

ДОД ЛС470В + сада подржава ултра висок ИСО 12.800. проширени опсег повећава јасноћу објеката који се брзо крећу ноћу. Камера је сада могућа да сними још више детаља у условима ултра слабог осветљења.

ИСО 12800 дод лс470в

Објектив са великим отвором бленде Ф1.6 - што је већи отвор бленде, то су боље перформансе при слабом осветљењу! Са Сони Екмор сензором побољшава се могућност преноса светлости у условима слабог осветљења, омогућавајући вам да снимите задивљујућу дубину поља и одличан ноћни вид.

Отвор објектива Ф1.6 дод лс470в

Уграђен ГПС процесор брзине 10к, најновија технологија аутоматског ГПС-а која обезбеђује прецизно праћење брзине возила и ултра-брз ГПС положај вашег путовања у реалном времену. Тренутно, најбрже ажурирање које се користи у ГПС Аутоцхамберс.

10 ГПС ажурирање дод лс470в

Нова верзија ДОД ГПС Плаиер-а 2.0 побољшања корисничког интерфејса су још јаснија. Приказује Фулл ХД видео запис са подацима у реалном времену као што су брзина возила, ГПС, застоји, итд. Са интернетом приказује тренутну позицију возила на Гоогле мапама.

дод ГПС Плаиер 2.0

Погледајте податке (водени жиг) директно у видео снимку. У несрећи или другим догађајима на путу, омогућава вам да тренутно проверите локацију возила (ГПС координате), брзину возила или тачан датум и време снимања. Што ће ојачати кредибилитет доказа за доказивање одговорности.

Водени жиг дод лс470в

Напредно 7Г стаклено сочиво - комбинација седам слојева стакла, софистицирано 7Г оштро сочиво, пружа невероватно светлу, јасну и неискривљену слику.

7 г стаклено сочиво дод лс470в +

150 ° широк угао гледања. Камера је опремљена посебно широкоугаоним сочивом који побољшава опсег видео снимања као   панорамски поглед на предњи део возила који заузимају све стране без изобличења (тј. без искривљене слике).

150 ултра широкоугаоних дод лс470в +

Анализа пута је нова функција за израчунавање удаљености, времена и просечне брзине вашег путовања од тачке А до тачке Б. На пример, можете да идентификујете најкраћу или најбржу руту од куће до посла на основу анализе пута . То је веома економичан и практичан начин за уштеду времена и потрошње горива.

анализа путање дод лс470в +

Нова напредна технологија ВДР 2.0 - задивљујући видео у свим условима осветљења и избалансираном излагању свим временским условима. Прави светлије ноћне снимке и смањује излагање јаком светлу да би се постигла најлепша слика.

ВДР технологија дод ЛС 470 вати +

Аутоматско време калибрације, независно време ручног подешавања. са изграђеним   ГПС процесор брзине 10к је у стању да назначи тачно локално време и аутоматски калибрише меморисану камеру.

ХУД компас дод лс470в +

ХУД брзина и приказ компаса. Уређај може да укаже у ком правцу идете. Поред 10к бржег ажурирања ГПС-а које обезбеђује прецизно праћење стварне брзине возила.

ДОД ЛС470В + ХУД дисплеј

Заштита података Г-сензора при удару. Удар, кочење у случају нужде или нагињање аутомобила ће аутоматски заштитити све тренутне и сачуване видео датотеке. Помоћу ове функције важне датотеке неће бити избрисане или преписане приликом снимања у временском изобличењу.
г-сензор + дод лс470в
Ручна СОС заштита. У хитним случајевима омогућава корисницима да заштите постојећу датотеку дугим притиском на "СОС" како би се датотека сачувала од петљи снимања и спречава преписивање других датотека.
СОС ручна заштита дод лс470в +
Праћење током паркирања. Укључите ову функцију са сталним напајањем и камера ће детектовати кретање објеката испред камере. Када камера процени да се предњи део возила не помера, аутоматски се искључује видео снимање. Ово је корисно за заштиту од оштећења возила, крађе ствари.
надзор паркинга дод лс470в +

Спецификације:


Резолуција видеа: 1920к1080 @ 30фпс, 1280к720 @ 30фпс, 1280к720 @ 60фпс, 848к480 @ 30фпс, 640к480 @ 30фпс
Сензор СОНИ Екмор ЦМОС
Широкоугаони објектив: ултраширокоугаони објектив од 150 °
Отвор сочива: Ф 1.6
ИСО: до 12800
ЛЦД екран: 3,0 "16: 9 широки екран
Видео формат: Х.264 МОВ
Подржава Мицро СДХЦ Цласс 10 меморијску картицу (подржава до 32ГБ)
Аудио: Уграђен микрофон / звучник
Батерија: Уграђена литијумска батерија великог капацитета 3.7В 650мАх
Напајање: 5В 1А
Димензије: 112 (В) к 71,9 (Ш) к 39,2 (В) мм
Тежина: 140 г

Укључена додатна опрема:

1к Профи камера за аутомобил ДОД ЛС470В +
1к ауто пуњач
1к држач
1к усисна чашица
1к ЦПЛ филтер
1к ЦД са ДОД ГПС плејером 2.0
1к приручник на енглеском

Коментари

Остали производи