Диктафон у привезку за кључеве са детекцијом звука + 8ГБ

Код производа: 09-097 Имам питање
нова Диктафон у привезку за кључеве са детекцијом звука + 8ГБ
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 10 000 дин
Цена са ПДВ-ом 12 000 дин
- +

Опис производа Диктафон у привезку за кључеве са детекцијом звука + 8ГБ

Диктафон у привезку за кључеве са детекцијом звука (аудио) + 8ГБ меморије + ЛЕД УВ светло. Мини шпијунски уређај за незапажено снимање гласа. Дигитални диктафон такође садржи ЛЕД УВ светло за откривање лажног новца. Снимач звука - преносиви, изгледа као привезак за кључеве или огрлица. Диктафон се напаја или преко приложеног УСБ кабла или преко пуњиве Ли-полимер батерије, која је потпуно напуњена и нуди непрекидно снимање гласа и звукова до 10 сати у ВАВ формату. Дискретно аудио снимање било где. На дну уређаја налази се љубичасто УВ ЛЕД светло за откривање лажног новца.

минијатурни диктафон у привезку за кључеве

Захваљујући његовом преносивом компактном дизајну, увек можете лако да ускладиштите и снимите свој диктафон као шпијунски уређај, на пример у џепу, тако да можете да снимите тајне или дискретне разговоре или разне аудио детаље. Диктафон је идеалан мобилни диктафон за снимање звукова на већим удаљеностима - до 10 метара.

шпијунски диктафон - привезак за кључеве

Дигитални диктафон у елегантном привеску за кључеве од 8 ГБ интерне меморије. Уређај нуди 4 функције у једном звуку - снимање звука, ЛЕД УВ лампу, УСБ драјв, аутоматско снимање звука - почиње када се детектује повећан ниво буке . То је иновативан уређај који комбинује елегантан дизајн и истовремено пријатан дизајн за коришћење свих његових функција. Дигитални диктафон скривен у привеску снима звук у врхунском квалитету захваљујући смањењу шума и стога је одличан додатак обуци, пословним састанцима, пословним и другим сврхама снимања разговора. Интегрисана меморија од 8 ГБ пружа довољно простора за складиштење дуготрајних записа гласа - до 30 сати снимања, такође захваљујући уграђеној литијумској батерији капацитета 160 мАх, која ће служити за приближно 10 сати непрекидног снимања .

скривени звук диктафона у привезку за кључеве

Функција детекције звука је важна - аутоматско снимање почиње када се сними звук

У интегрисану меморију од 8 ГБ могу се учитати и разне друге датотеке, тако да привезак обавља и класичну функцију преносивог УСБ флеш диска. Мини диктафон је преносив и практичан уређај за снимање, захваљујући својим минијатурним димензијама и малој тежини од само 13 грама, користиће се у разним животним ситуацијама, када је потребан и неупадљив начин снимања звука.

мини диктафон у привеску

Карактеристике:

Започните снимање једним додиром
Диктафон
Функција аутоматског снимања у случају детекције звука
ЛЕД светло за откривање лажног новца
УСБ флеш диск са 8ГБ интерне меморије

Спецификација:

Боја Црна
Формат аудио записа: ВАВ
Карактеристике: аудио снимање једним додиром, аутоматско аудио снимање
Интерна меморија: 8ГБ
Напајање: уграђена пуњива литијумска батерија капацитета 160мАх
Време снимања (капацитет меморије): до 30 сати
Време снимања (век трајања батерије): до 10 сати
Квалитет: 192КБПС
Димензије: 60к32к9мм
Тежина: 13г

Садржај пакета:

1к дигитални диктафон
1к чипка
1к УСБ кабл
1к приручник

Коментари

Остали производи