Џепни преводилац на 72 језика и фотографија - ДОСМОНО Т2

Код производа: 70-011 Имам питање
нова Џепни преводилац на 72 језика и фотографија - ДОСМОНО Т2
Произвођач ДОСМОНО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 32 000 дин
Цена са ПДВ-ом 38 400 дин
- +

Опис производа Џепни преводилац на 72 језика и фотографија - ДОСМОНО Т2

Џепни преводилац на 72 језика + фотографија - Досмоно Т2 са Блуетоотх/ВиФи и 4Г везом, са великим екраном у боји од 3,7" може да преводи говор и фотографије. Паметан преводилац снимљених текстова на 28 језика. Електронски гласовни преводилац је опремљен камером и екраном осетљивим на додир од 3,7 инча . Џепни преводилац може да управља гласовним преводом на 72 језика и на 28 језика такође може да преведе текст (преко фотографисаних слика) . Ради се о мултифункционалном уређају са електронским двосмерним преводиоцем , који између осталог укључује функцију „притисните за разговор“ (притисните и причајте на бази воки-токи), водич за путовања, Блуетоотх и ВиФи везу, 4Г мрежу преко уграђене СИМ картица и многе друге додатне функције. Можете почети да преводите разговоре са странцима и све остало што вам је потребно за превођење. Нема више преводиоца или водича на одмору, овај електронски онлајн гласовни преводилац је довољан за вас.

Велики екран осетљив на додир у пуној боји од 3,7" омогућава згодну контролу различитих функција уређаја. Преводилац гласа има уграђену задњу камеру од 13 Мпк за снимање не само слика високог квалитета, већ и за снимање текста на страном језику, и преводилац ће га накнадно превести на изабрани језик.

Следећих 28 језика је подржано за превођење фотографисаних реченица и текстова: кинески (мандарински), енглески (Сједињене Америчке Државе), арапски, дански (Данска), немачки (Немачка), шпански (Шпанија), фински (Финска), италијански (Италија), пољски (Пољска), португалски (Португал), шведски (Шведска), индонежански (Индонезија), чешки (Чешка), филипински (Филипини), хрватски (Хрватска), исландски (Исланд), мађарски (Мађарска), Вијетнамски (Вијетнам), турски (Турска), грчки (Грчка), бугарски (Бугарска), украјински (Украјина), хебрејски, тајландски (Тајланд), француски (Француска), јапански (Јапан), корејски (Јужна Кореја), руски ( Русија).

Најбољи преводилац за онлајн преводе реченица и текстова - Досмоно Т2.

Џепни преводилац - Паметни преводилац ДОСМОНО Т2

досмоно преводилац

Немојте више престати да упознајете нове земље због језичке баријере, препустите комуникацију иновативном преводиоцу.

Револуционарни онлајн преводилац је погодан за свакодневну употребу у животу и раду због свог практичног, лаганог и квалитетног дизајна. Користећи технологију превођења гласа светске класе и услугу превођења у облаку Мицрософт Азуре, стопа препознавања превода је до 97% . Уз подршку за 72 језика, ваша ограничења путовања ће бити неограничена и више нећете морати да одлучујете да ли ћете посетити стране земље или не отићи у иностранство због језичке баријере.
досмоно т2

Преводилац скенираних текстова

Рукописи, документи, логотипи, натписи - преводилац све то преводи без икаквих проблема. Само скенирајте текст који желите да преведете и екран ће приказати превод на језик који вам је потребан.

преводилац говора и фотографија

Туристички водич

Ваш уређај има функцију водича са којом се нећете изгубити ни у једној земљи. Даће вам довољно информација о земљи коју посећујете, за упознавање са локалном историјом, географијом, климом, културом, храном и тако даље.
Такође ће вам препоручити савете за излете, спортске активности или пешачке стазе. У овом уређају ћете пронаћи и калкулатор за конверзију валута и за различите мерне јединице.

преводилац говора

Глобална језичка комуникација

На основу сигнала глобалне 4Г мреже можете креирати групу за комуникацију између корисника ДОСМОНО преводиоца. Генерисаћете комуникациони код за креирање приватне групе и можете комуницирати са својим пријатељима или пословним партнерима.
Доступно је до 6 канала за комуникацију са више корисника на њиховим језицима током пословних састанака, путовања итд.

фото тумач

Дигитални тумач подржава 4Г мрежу - СИМ картицу

На задњој страни уређаја користите приложену пинцету да бисте избацили држач за Нано СИМ картицу.
Затим уметните СИМ картицу (са златним чипом надоле) у држач и поново уметните држач у уређај.

вифи преводилац

Изузетно дуго трајање батерије у режиму мировања

Интегрисана батерија преводиоца величине 3300 мАх се пуни за приближно 3 сата и затим обезбеђује радно време 8-10 сати, у стандби времену до 72 сата (3 дана).

Интегрисани систем онлајн преводиоца подржава 72 језика

Енглески, кинески, арапски, дански, немачки, шпански, аустралијски, француски, италијански, јапански, корејски, португалски, руски, вијетнамски, тајландски и многи други.

тумач говора

Карактеристике:

ПЛУС Подршка за 72 језика за гласовни превод
ПЛУС Подршка за 28 језика за превођење текстова и слика
ПЛУС 3,7" екран осетљив на додир
ПЛУС Блуетоотх, ВиФи и 4Г мрежна веза
ПЛУС 3,5 мм аудио излаз
ПЛУС Преводилац фотографија
ПЛУС Туристички водич
ПЛУС Функција „Притисните за разговор“ између преводилаца

Спецификације:

Модел: Т2
Екран: 3,7" ТФТ ЛЦД екран осетљив на додир
Резолуција екрана: 800к480
Оперативни систем: Андроид
Мрежна подешавања: Блуетоотх/ВиФи/4Г
Подршка за језик: 72 за гласовни превод
Аудио излаз: 3,5 мм слушалице
Подржани формати: ВАВ, МП3, ТКСТ
Рам: 1ГБ
Меморија: 16 ГБ
Задња камера: 13 Мпк
Батерија: 3300 мАх
Радно време: до 3 дана
Пуњење: микро УСБ
Боја: црна, наранџаста
Димензије: 128 мм (дужина) к 60 мм (ширина) к 14 мм (дебљина)
Тежина: 144 г

Садржај пакета:

1к Мултифункционални преводилац
1к Мицро УСБ кабл
1к Пинцета
1к Упутство за употребу

Коментари

Остали производи