БСД ЛЦД монитор 7" за 4 камере за вожњу уназад са снимањем слике

Код производа: 15-047 Имам питање
нова БСД ЛЦД монитор 7" за 4 камере за вожњу уназад са снимањем слике
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 23 000 дин
Цена са ПДВ-ом 27 600 дин
- +

Опис производа БСД ЛЦД монитор 7" за 4 камере за вожњу уназад са снимањем слике

БСД ЛЦД монитор 7" за камере за вожњу уназад за аутомобиле, машине, комбије са снимањем слике са 4 камере + БСД систем за праћење мртвих углова. ЛЦД монитор за камере за вожњу уназад са системом детекције људи и возила или објеката (БСД) + снимање на 128ГБ мицро СД. Са овим монитором можете да повежете до 4 камере за вожњу уназад са системом за праћење мртвог угла, што овај монитор чини идеалним асистентом за вожњу уназад. БСД - систем за надзор обезбеђује да ћете такође имати преглед мртвих углова. БСД систем детектује људе и аутомобиле у угао гледања камере Подржана је на две камере на каналима 3 и 4. Ова функција вам приказује људе у жутом оквиру и аутомобиле у црвеном оквиру.

Ако се особа или аутомобил крећу директно ка камери, жути или црвени оквир ће бити потпуно обојен , што указује да препрека иде директно ка вама . У подешавањима такође можете да омогућите или онемогућите звучно обавештење . Директно на монитору имате дугмад помоћу којих можете пребацивати слику између камера или приказати све 4 камере одједном. Монитор вам омогућава да прелазите између различитих опција приказа камере, у зависности од тога колико камера сте повезали и које желите да се појављују као главне. Такође имате даљински управљач за још бољу контролу монитора. Могу се повезати само ХД и ФУЛЛ ХД камере ДВР ЛЦД монитор

БСД систем за детекцију мртвог угла​ - детектује ОСОБЕ у жутом оквиру и АУТОМОБИЛЕ у црвеном оквиру

монитор за вожњу уназад и паркирање бсд

Монитор такође подржава приказ помоћних смерница, не само на задњој камери за вожњу уназад, већ и на десној и левој камери (бројеви канала 3 и 4) . Водилице се могу калибрисати према возилу на које су уграђене. Монитор такође служи као ДВР рекордер са подршком за меморијске картице до 128ГБ . Видео снимци са камкордера се чувају у одвојеним датотекама према каналима 1 до 4 . Захваљујући својим функцијама, овај систем за вожњу уназад има широк спектар употребе.

Могућност повезивања до 4 камере са могућношћу избора редоследа приказивања камере.

Појединачне камере се могу приказати једна поред друге или, ако је потребно, комбиновати распоред камера на монитору.

БСД монитор за паркинг камере

На ДВР монитор се могу повезати само камере са ЛЕД осветљењем (није могуће повезати камере са ИР ноћним видом). Са овим системом ћете тачно знати шта се налази иза или око возила. Погодан је за аутомобиле, комбије, минибусе, камп приколице, аутобусе, камионе, полуприколице, пољопривредну механизацију и друга возила. Монитор је опремљен подесивим носачем који можете причврстити на потребну локацију. Ту је и визир од сунца који обезбеђује јасну слику, а без одсјаја и дугмад са позадинским осветљењем олакшавају рад у мраку.

БСД монитор за камере за вожњу уназад са снимањем слике са 4 камере (микро СД подршка до 128 ГБ)

монитор паркинга камиона

На монитор се могу повезати до 4 камере које можете изабрати из наше понуде (само камере без ИР ноћног вида) и повезати их са монитором преко 5, 10, 15 или 20 метара 4-пин каблова. 4-пински конектор који повезује камеру са каблом је водоотпоран, а камера је отпорна на прашину и оштећења. Инсталација је једноставна. Каблови за напајање се налазе директно на монитору, а појединачне камере се напајају преко 4-пинског кабла директно са монитора, тако да није потребно спајати сваку камеру на извор. Монитор такође укључује 3 прикључна кабла за повезивање једне камере са светлима за вожњу уназад. Када возите уназад, изабрана камера ће се аутоматски приказати на монитору.

монитор за вожњу уназад са снимањем – комбајн

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи и друге врсте постоља који вам омогућавају да свој монитор причврстите на пример на шофершајбну или где је то потребно. У случају да треба да поставите камеру на приколицу која се може скинути са аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити прикључни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово обезбеђује лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

7-инчни монитор за аутомобиле

Карактеристике:

7" ЛЦД монитор
БСД - систем за праћење слепих углова (слепих углова)
Могућност повезивања до 4 камере за вожњу уназад
Пресликавање слике
Могућност приказа све 4 камере на монитору одједном
ОСД мени са даљинским управљачем
Резолуција екрана 1024к600 пиксела

Техничке спецификације:

Модел: Профио - В70БСД
Монитор: 7" ЛЕД ХД 16:9 РГБ
Резолуција: 1024к600 пиксела
Позадинско осветљење: 500цд/м2
Угао гледања: 180°
АВ улаз: 4 АХД канала, 720п @ 25/30 подршка
Окидач: 4 канала
Режими приказа: 4 камере, 2 камере, 1 камера
Функције: 3-канални систем за праћење мртвих углова (слепих углова) са алармом (лева, десна страна, позади), удаљеност за надгледање може да подеси корисник
ДВР: 4-канално снимање, АХД резолуција 1280к720 / ТС формат
Снимање: подршка за СД картицу до 128 ГБ
Систем: ПАЛ/НТСЦ
ОСД: осветљеност, контраст, боја, јачина звука, језик, пресликавање слике, кашњење
Напајање: 9-40В улаз, 12В излаз
Потрошња: до 7В
Радна температура: -20 до 70° Ц
Видео конектор: РЦА / 4-пин
Величина: 180к121к26 (75) мм

Садржај пакета:

1к 7" ЛЦД монитор
1к даљински управљач
1к визир за сунце
1к носач за монтирање монитора
1к шрафови за монтажу монитора
1к кабл за напајање
1к Мануал

Коментари

Остали производи