Баг - бежично даљинско прислушкивање до 500м

Код производа: 09-043 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 9 000 дин
Цена са ПДВ-ом 10 800 дин
- +

Опис производа Баг - бежично даљинско прислушкивање до 500м

Грешка - бежично даљинско прислушкивање до 500м​. Употреба уређаја је заиста разноврсна, било да се ради о разговору људи или праћењу радних простора, или другој сигналној опреми у просторији.

Уређај за прислушкивање за снимање разговора у кругу од 500 м. Једноставан, али ефикасан бежични шпијунски уређај за пресретање разговора или других околних звукова. Реч је о бежичном уређају са којим можете да слушате звукове до удаљености од 500м. У случају кућа или других зграда, ефективна удаљеност пресретања је 300м.

Руковање уређајем је апсолутно лако за свакога. Једноставно поставите предајник са повезаном батеријом на жељену локацију, укључите пријемни уређај са повезаним слушалицама и можете слушати шта се дешава око предајника. Квалитет примљеног звука можете једноставно повећати подешавањем канала на пријемнику. Сигнал пресретања се такође може побољшати ротирањем антене на предајном уређају. Сигнал слушања се такође може појачати одговарајућим ротирањем антене на предајном уређају.

буба - слушање разговора

Употреба уређаја је заиста разноврсна. Захваљујући висококвалитетном микрофону, интегрисаном предајнику, моћи ћете да примате звук високог квалитета, било да се ради о разговору људи, праћењу радних простора или другој сигналној опреми у просторији.

Спецификације:

Димензије пријемника: 78,8 мм × 50 мм × 16,5 мм
Тежина пријемника: 53 г (са батеријом)
Радни напон: 3,7В
Радна струја: 20-30 мА
Димензије предајника (микрофона) 27 мм к 19,5 мм к 15 мм
Тежина предајника: 10 г (без батерије)
Напон предајника: 9 В
Струја предајника: 15-40 мА


Прибор:

1к Прислушни уређај - пријемник
1к Прислушни уређај - предајник
1к 3,7В литијумска батерија
1к 9В батерија
1к слушалице (3,5 мм прикључак)
1к УСБ кабл за пуњење
1к Мануал

Коментари

Остали производи