Ауто пуњач 2к УСБ са ГПС локатором + гласовни надзор

Код производа: 09-051 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа преднаруџба
Рок испоруке 1 - 3 недеље.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 10 000 дин
Цена са ПДВ-ом 12 000 дин
- +

Опис производа Ауто пуњач 2к УСБ са ГПС локатором + гласовни надзор

Пуњач за аутомобил 2к УСБ са ГПС локатором + гласовни надзор . Пуњач је компатибилан са свим возилима на тржишту , јер је прикључен на упаљач у аутомобилу. Он ће пружити довољне информације у реалном времену о возилу које се надгледа. На први поглед изгледа као класични ауто пуњач, али скрива ГПС локатор. Компактан и модеран дизајн уређаја савршено се уклапа у унутрашњост вашег возила и стога не морате да бринете да ће бити откривен.

Са овим ауто пуњачем нећете имати проблема са лоцирањем свог возила, ако га позајмите свом пријатељу или детету, тако да ћете избећи нежељене емоције и страх или бриге, да ли је посада од аутомобила у реду. Уређај долази са бесплатно доступном "ТрацкСолид" апликацијом (иОС, Андроид) за ваш мобилни телефон, помоћу које можете пратити тренутну локацију возила у којем се налази ауто пуњач, а такође ћете имати и преглед упозорења .

гпс локатор у аутомобилу у ауто пуњачу

Једноставна инсталација

Већина уређаја на тржишту ГПС локатора, има веома компликовану инсталацију. Не брините, јер за овај модел није потребно подешавање. Једноставно укључите пуњач за аутомобил у упаљач за цигарете у аутомобилу и можете почети да користите све његове карактеристике.

гпс локатор у инсталацији ауто пуњача

СОС хитни позив

У случају нужде, можете притиснути одговарајуће СОС дугме на 3 секунде да активирате аларм. Уређај затим шаље СМС на подразумевани број мобилног телефона и такође ће га бирати док позив не прими.

ГПС трацкер хитно СОС дугме

Праћење гласа

Након слања команде „Монитор“ на уређај путем СМС-а, уређај ће одговорити „ОК“ и затим ће бирати подразумевани СОС мобилни број. По пријему позива, особа на СОС броју моћи ће да чује шта се дешава око ауто пуњача или унутрашњости возила. Током слушања, уређај не производи никакве звучне или светлосне сигнале и стога је потпуно неопажено слушање.

ГПС локатор ауто пуњач са гласовним надзором

Детекција статуса возила

Уређај подржава детекцију статуса возила, без обзира да ли је укључен или искључен. Ако је неовлашћено лице покренуло возило без вашег знања, одмах ћете добити обавештење на телефон.

мулти ауто пуњач детекција статуса возила

Аларм за празну батерију

Пуњач за аутомобил има уграђену литијумску батерију од 130 мАх и стога може да ради чак и након што је уклоњен из паљења. Када батерија падне на 10%, уређај ће послати СМС упозорења "Упозорење! Батерија је празна, напуните је на време!" на подразумевани СОС мобилни број. Ако ће батерија бити мања од 1%, следећа текстуална порука "Упозорење! Батерија је прениска, напајање ће се аутоматски искључити".

ГПС локатор у акумулатору пуњача за аутомобил

Аларм за прекорачење брзине

Ако се возило креће брзином већом од дозвољене, уређај ће послати СМС на подразумевани број мобилног телефона.

ауто пуњач са детекцијом брзине ГПС локатора

Звучни аларм

Ако снимљени звук око ауто пуњача пређе 70 дБ, уређај ће вас аутоматски обавестити позивом на подразумевани мобилни број. Ауто пуњач са ГПС локатором је стога идеално решење за заштиту вашег возила.

ГПС локатор детекција звучног аларма

Карактеристике:

УСБ пуњач за аутомобиле са ГПС локатором
Упозорење на звукове изнад 70 дб
Слушање унутрашњости возила путем телефонског позива
Интегрисана батерија, која обезбеђује његову функционалност чак и када се извади из упаљача
СОС дугме

Спецификације:

Батерија: 3,7В/130 мАх литијумска
Мрежна веза: ГСМ/ГПРС
Фреквенција: ГСМ 850/900/1800/1900 МХз
2к УСБ излаз: 5В
Радни напон: 9-15 В ДЦ
Радна температура: -20 ~ 60° Ц у возилу
Максимална влажност: 5% - 95%
Димензије: 84 мм к 44 мм к 38 мм
Тежина: 81 г

Пакет садржи:

1к ауто пуњач са ГПС трацкером
1к Упутство за употребу

Коментари

Остали производи