4к ауто камера ГПС ДОД ГС980Д + 5Г ВиФи + отвор бленде ф/1.5 + 3" дисплеј

Код производа: 55-220 Имам питање
Произвођач ДОД
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 40 000 дин
Цена са ПДВ-ом 48 000 дин
- +

Опис производа 4к ауто камера ГПС ДОД ГС980Д + 5Г ВиФи + отвор бленде ф/1.5 + 3" дисплеј

4к ауто камера ГПС ДОД ГС980Д +5Г ВиФи + отвор бленде ф/1.5 + 3" дисплеј. Ауто камере нове генерације НЕКСТ ГЕН - ДОД ГС980Д са подршком за до 256ГБ микро СД картице. Ауто камера са апсолутно новим ОмниВисон ОС08А10 сензором слике за предњу камеру и СОНИ СТАРВИС ИМКС307 ЦМОС Сензор за задњу камеру гарантује револуционарни ноћни вид чак и ноћу па чак иу потпуном мраку ДОД ГС980Д је ауто камера са пуним видео снимањем у 4К резолуцији за предњу и ФУЛЛ ХД резолуција за задњу камеру у квалитету без премца на оба видео канала камере са фреквенцијом снимања од 30 фпс, Х.265 видео компресијом и отвором бленде ф/1,5 за кристално чисту слику.

Уграђени Супер кондензатор уместо Ли-Ион батерије - за још бољу издржљивост и животни век камере. Комплет камера има широкоугаоно сочиво до 140° за предњу и задњу камеру, што вам омогућава да надгледате заиста широк угао око вашег аутомобила, приближавајући се параметрима рибљег ока. Мале димензије предње камере, само 97к54к40мм гарантују да неће привући пажњу или да вам неће блокирати поглед.

Камера за аутомобил - Двострука 4к + 1К камера са додатном задњом камером

Тако вам неће промаћи ниједан детаљ, а имате и снимак са задњег дела возила (у случају судара са леђа и сл.). Употреба задње камере је опциона, предња камера се такође може користити засебно. Могућност окретања слике за 180 степени за предњу и задњу камеру (камера се може монтирати "наопако").

најбоља ауто камера ГПС ДОД ГС980Д 5Г ВиФи ф/1,5 и 3" дисплеј

Објектив са отвором бленде ф/1,5 за светлу и јасну слику. Х.265 компресија слике, МП4 датотека. Мицро СД подршка до 256 ГБ. Ауто камера такође има ИСО осетљивост до 6400 за одлично снимање у условима слабог осветљења и ноћни видео. Уграђени ГПС процесор омогућава возачима да снимају брзину и позицију са великом прецизношћу. Камера се може лако контролисати помоћу дугмади и јасног ЛЦД дисплеја од 3.0" . Кабловска веза између камера је дуга око 6м . ДОД С980Д камера се може прикључити на напајање од 12/24В , тако да се може користити без икаквог проблеми у другим возилима, нпр. камионима или аутобусима. Предња камера се такође лако причвршћује на шофершајбну аутомобила помоћу 3М лепљивог носача са ГПС логером.

Најбоља двострука ГПС камера за аутомобиле са подршком за 5Г Ви-Фи и 4К резолуцијом

Најбоља 4к 5Г камера за аутомобиле са ГПС-ом

ЦЕ сертификована ауто камера за рад широм Европске уније

Сертификована камера за аутомобиле за употребу широм ЕУ (тј. такође у Аустрији, Немачкој и другим земљама чланицама). Испуњава критеријуме техничких стандарда и може се користити у возилу.

Сертификована ЦЕ камера за аутомобиле за ЕУ ​​- ауто камере

Контролне камере за аутомобил нове генерације НЕКСТ ГЕН - ДОД ГС980Д

Врхунска камера за аутомобиле и нови водећи модел награђиваног тајванског произвођача ДОД-ТЕЦХ.  

професионална ауто камера дод гс980д - нова генерација камера

До 4К + 1К резолуције снимања са камере

Тако да нећете пропустити ниједан детаљ (као што је читљивост регистарске таблице) ако возите брзо, у условима лошег осветљења (киша, снег, мрак, итд.)

До 4К + 1К резолуције снимања са камере - дод гс980д

Брзи пренос података - 5Г ВИФИ

Прегледање и дељење података директно преко мобилног телефона, без потребе за вађењем меморијске картице

5Г вифи пренос података велике брзине дод камера

Апликација за Андроид/иОС

Јасна апликација ДОД-а (Андроид/иОС) за паметне телефоне или таблете, где ћете моћи да репродукујете своје видео записе о вожњи након упаривања преко Ви-Фи-ја, пратите своју тренутну позицију преко гоогле мапа или промените подешавања камере.

апликација од ДОД Андроид/иОС - дод ауто камера

Отвор бленде ф/1.5 гарантује високу осетљивост и оштру слику чак и у условима лошег осветљења током дана или ноћу

Високе перформансе при слабом осветљењу – Величина отвора бленде одражава количину светлости која пада на сензор приликом снимања. Што је већи отвор бленде (мањи ф-број), сензор камере ће ухватити више светла. Захваљујући најширем отвору бленде, који је 66% већи у поређењу са конкуренцијом на тржишту, ДОД камере производе најоштрију слику.
4к камера ф/1.5 отвор бленде ултра ХД 4к дод гс980д

Уграђен ГПС модул у патентираном држачу са 3М налепницом

Патентирани заиста јак држач за фиксирање за елиминисање вибрација или нежељених звукова на снимку са 3М налепницом (са УСБ-Ц конектором за напајање директно са држача) са уграђеним ГПС сензором.

дод гс980д - уграђени ГПС модул у држачу

Ауто камера се напаја преко УСБ-Ц интерфејса

Ауто камера ДОД ГС980Д се напаја преко УСБ-Ц интерфејса (не класичног микро или мини УСБ), односно новог стандарда за брзи пренос података као и за напајање камере у аутомобилу.

напајање за камеру ДОД ГС980Д - усб Ц кабл

Савршен ноћни вид захваљујући ХДР технологији обезбеђује оштру слику чак и по мраку

Ово је технологија високог динамичког опсега , која ће омогућити много боље гледање веома светлих и веома тамних делова слике у исто време . Скраћеница ХДР, то је технологија која омогућава побољшану репродукцију детаља у тамним и светлим деловима снимљене сцене у исто време
Технологија високог динамичког опсега - ГС980Д

Лидер на тржишту надзора и безбедности аутомобила - Потпуно нови РЕЖИМ ПАРКИНГА 5. ГЕНЕРАЦИЈЕ

Велика предност је побољшани систем функција режима паркирања нове генерације надоградње 5.0. Добра камера снима током вожње, али боља камера ће држати ваше возило под надзором 24/7 . Камера пружа две опције за заштиту од паркирања. Први је снимање помоћу функције ТИМЕЛАПС . Ово је снимање у временском интервалу где камера креира слике сваке 1 секунде , које се затим комбинују у видео, тако да нећете пропустити ниједан детаљ снимања који ћете морати да проверите.

Други режим је снимање током ДЕТЕКЦИЈЕ СУДАРА . У овом режиму, камера има активан Г-сензор , који детектује преоптерећење и покреће видео снимање у случају удара. Паркинг режим захтева стално напајање, идеално преко комплета трајних каблова у нашој понуди.

нови режим паркирања 5. генерације - моћна камера за аутомобил

Суперкондензатор

ДОД ГС980Д камера има уграђени супер кондензатор уместо литијумских батерија. Суперкондензатор обезбеђује бољу заштиту од виших температура и нема опасности од оштећења или експлозије као код класичних батерија. Такође пружа дужи животни век од контролних камера са литијум-јонским батеријама.

супер кондензатор - дод ауто камера ГС980Д

Подржава до 256 ГБ микро СД картице

Ауто камера подржава микро СД картице до 256ГБ (нормалне ауто камере само до 128ГБ). У случају судара, наглог кочења или нагињања аутомобила, комплет камера има функцију Г-сензора који служи за заштиту датотека у случају удара. Такође, у хитним случајевима, омогућава корисницима да ручно заштите постојећу датотеку притиском на дугме „СОС“.
меморијска картица - 256 ГБ микро СД картица

Заштита података Г-сензора у случају удара

У случају судара, наглог кочења или нагињања аутомобила, аутоматски ће заштитити све сачуване и актуелне записе. Помоћу ове функције важне датотеке неће бити избрисане или преписане , чак ни када се снимају у временској петљи.

Заштита података Г сензора

Лооп рецординг - Циклично снимање

Када је простор за складиштење на убаченој микро СД картици попуњен, она може аутоматски да препише старије датотеке новијим, тако да се датотеке стално изнова бришу.

снимање у петљи – циклично снимање камере

Нова Х.265 видео компресија

Ауто камера је опремљена новом Х.265 компресијом , која осигурава да се снимци чувају у мањој величини. Снимак у овој компресији ће заузети 30% мање простора на меморијској картици , док ће квалитет слике остати очуван. Дакле, меморијска картица може да стане много више снимака у поређењу са старијом Х.264 компресијом. 1 минут траје око 215 МБ на 4к предњој камери и око 70 МБ на 1К задњој камери.

Х.265 видео компресија - ДОД ауто камере

Спецификације:

Видео резолуција: предња камера: 3840к2160@30фпс, задња камера 1920к1080@30фпс
Сензор: предња камера: ОмниВисон ОС08А10, задња камера: СОНИ СТАРВИС ИМКС307 ЦМОС сензор
Екран: 3" ИПС екран
Широкоугаони објектив: 140° (предња и задња камера)
Отвор бленде: ф/1.5
ИСО осетљивост: до ИСО 6400
Видео формат: Х.265 МП4
Медији за снимање: Мицро СДХЦ/СДКСЦ класе 10 (до 256ГБ)
Аудио: микрофон и моно звучник (укључени)
Батерија: супер кондензатор
Улазна снага: 5В 2,5А
Димензије предње камере (д/ш/в): 97к54к40мм
Димензије задње камере: 60к30к33 мм
Тежина предње камере: 91,6 г
Тежина задње камере: 28,2 г
Радна температура -20°Ц ~ 65°Ц, (-4°Ф ~ 149°Ф)

Садржај пакета:

1к ДОД ГС980Д аутомобилска предња камера
1к држач са 3М налепницом + ГПС модул
1к задња камера
1к прикључни кабл за задњу камеру (6М)
1к 12-24В ауто пуњач
2к провидна заштитна налепница за лако причвршћивање држача на стакло
1к Мануал

ДОД ауто камера ГС980Д - садржај пакета

Коментари

Остали производи