4-канална ауто камера ДВР снимач + ГПС/ВИФИ/4Г + праћење у реалном времену - ПРОФИО Кс6

Код производа: 55-229 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 50 000 дин
Цена са ПДВ-ом 60 000 дин
- +

Опис производа 4-канална ауто камера ДВР снимач + ГПС/ВИФИ/4Г + праћење у реалном времену - ПРОФИО Кс6

4-канална ауто камера ДВР снимач + ГПС/ВИФИ/4Г + угао гледања од 120°. Мониторинг са камера у реалном времену - ПРОФИО Кс6 од ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС. Комплетан систем за праћење аутомобила или комбија, камиона итд. као ГПС уређај за праћење са ВИФИ и 4Г СИМ подршком за савршен преглед вожње у реалном времену.

Аутомобилска камера са даљинским ГПС праћењем - нуди функције као што су ГПС Трацкер и ГПС праћење возила уживо преко апликације за телефон (Андроид/иОС) или веб платформе за рачунар, као и аудио снимање звука у области где се налази главна камера. Да бисте подесили камеру, морате користити АХД компатибилан монитор 5"/7"/10" (можете бирати директно из наше понуде)

ПРОФИО Кс6 - 4-канална вифи камера за аутомобиле 4Г СИМ ФУЛЛ ХД

ПРОФИО Кс6 - 4-канална вифи камера за аутомобиле 4Г СИМ ФУЛЛ ХД

Систем такође нуди ЖИВУ слику са камера у реалном времену. Ово је 4-канални ауто ДВР са уграђеном ФУЛЛ ХД 1080П предњом камером са углом гледања од 120° и могућношћу повезивања било које друге 3 камере за спољашњост или унутрашњост возила (бочна, задња, рикверц), који такође можете купити директно у нашој продавници са 4ПИН конектором (могуће је и коришћење уграђених камера у вашем возилу). Спољне камере се могу повезати са резолуцијом од 3к Фулл ХД, или комбинацијом 1к Фулл ХД + 2к ХД . Уграђени снимач који омогућава снимање са све четири камере у исто време. Слот за 2к СД меморијску картицу до 256ГБ , односно максимално 512ГБ простора за складиштење. Камера се може прикључити на напајање од 12/24В

Систем за надзор са подршком за 4Г СИМ и повезивањем додатне 3 камере за ЛИВЕ праћење и снимање са њих

ауто камера профио к6 4 улаза за камеру

Подршка за креирање Вифи 4Г хотспота преко уметнуте 4Г СИМ картице ће свакако бити занимљива. Камера такође може да снима звук преко микрофона , који се налази директно у телу главне камере. Слике се чувају на подржаној СД меморијској картици величине до 256 ГБ - уређај има два слота за СД картицу . Тело камере је направљено од висококвалитетних материјала, што га чини отпорним на високе температуре или екстремну хладноћу (-20°Ц до 70°Ц). Уграђени Г-сензор, циклично снимање, ротација, окретање и пресликавање слике камере су ствар која се подразумева. Камеру причвршћујете на шофершајбну захваљујући 3М налепници.

ГПС праћење локације уживо у реалном времену и праћење слике уживо са до 4 камере

4-канална ви-фи камера за аутомобил

Опциони додаци - могућност повезивања до 3 екстерне камере са 4 ПИН конектора

Могућност куповине (повезивања) до 3 екстерне камере са 4ПИН конектором, што омогућава комбинацију камера по потреби ( према врсти монтаже или димензијама и жељеном дизајну камере, са или без ноћног вида итд.). У случају личног возила, камере можете конфигурисати тако да снимају бочне стране возила и простор иза возила. У случају других превозних средстава осим аутобуса , можете комбиновати камере које 2 камере снимају улазна врата аутобуса и 1 камера може снимити простор иза возила или понашање возача. За подешавање камере потребно је на камеру спојити било који МОНИТОР са 4ПИН конектором на коме ће возач имати преглед камера и њиховог снимања (или може послужити и као помоћник при вожњи уназад) или можете променити подешавања камере. Када користите монитор, камера се може подесити помоћу приложеног даљинског управљача. Монитор и екстерне камере нису део пакета, али се могу наручити код нас.

Шема ожичења ПРОФИО Кс6 система - универзални систем камера за возила

профио к6 - универзална камера за аутомобиле, камионе, комбије

Дизајн са могућношћу закључавања

Дизајн отпоран на неовлашћено закључавање обезбеђује безбедно приањање које спречава физички приступ слоту за мицроСД картицу и слоту за СИМ картицу , што у великој мери смањује ризик од неовлашћеног приступа подацима.

профио к6 камера закључава СД картицу и СИМ

Уграђено СОС дугме

СОС дугме је уграђено у камеру на инструмент табли, што омогућава возачима да обавесте управу возног парка или другу особу у случају хитног или потенцијално опасног сценарија. Када се дугме притисне, оно брзо шаље обавештење систему.

Хитна упозорења – Када притиснете СОС дугме, администратор или друга овлашћена особа ће добијати аутоматска упозорења са тачним ГПС координатама аутомобила преко софтверске контролне табле, што им омогућава да брзо интервенишу и помогну возачу.

профио к6 - систем фулл фд камера за аутомобил

Двоструки слот за меморијску картицу

Камера има 2 слота за меморијску картицу капацитета до 256 ГБ по слоту. Укупно, камера може имати до 512 ГБ простора за складиштење . Снимак сачуван на картици представља приближно 2 ГБ на сат по 1 снимљеном каналу у Фулл ХД резолуцији. Меморијске картице нису укључене у пакет.

вифи ауто камера профио к6 дуал слот СД картица

Екстерни ГПС модул са каблом од 3м

Већина ауто камера има ГПС модул уграђен директно у кућиште камере, што понекад може да изазове проблеме приликом тражења ГПС сигнала, посебно ако ветробран има додатну површинску обраду, као што је грејање ветробранског стакла, итд. Профио Кс6 ауто камера је опремљена са екстерни ГПС модул, који има дугачак кабл од 3 метра , тако да ГПС модул можете поставити било где у возилу.

4-канални ДВР за камион, комби, аутобус, радну машину - савршено видео снимање - без мртве тачке

двр систем

Можете се повезати са возилом путем апликације за мобилни телефон, као и ВЕБ платформе на рачунару или таблету.

Мапа ће вам показати своју тренутну локацију са временом, брзином и ГПС координатама. Апликација такође подржава функцију прегледа уживо у реалном времену. У систему за надзор (апликација, веб платформа, ПЦ софтвер) можете пратити више уређаја.

Преусмеравање на ВЕБ платформу

апликација за веб платформу профио к6

ЦМСВ7 Андроид апликацијаЦМСВ7 ИОС апликација
Андроид апликација ИОС апликација

Праћење уживо у реалном времену - Гледајте снимке са контролне камере било када и било где

Праћење уживо у реалном времену - камера профио к6

Вифи интернет у возилу - 4Г ХОТСПОТ

Само убаците 4Г СИМ картицу и лако ћете се повезати на Интернет. Након уметања СИМ картице у уређај, можете активирати функцију хотспота и она ће креирати 4Г ВиФи приступну тачку (услуге података морају бити активиране на СИМ картици). Подржава 2Г ГСМ, 3Г ВЦДМА и 4Г (ЛТЕ) пренос података. Тако да се можете повезати на брзи интернет скоро свуда где имате покривеност. Након покретања мотора, Ви-Фи приступна тачка ће се аутоматски укључити.
Вифи интернет у возилу - 4Г ХОТСПОТ профио к6

Лооп рецординг - Циклично снимање

Када је простор за складиштење на убаченој мицро СД картици попуњен, она може аутоматски заменити старије датотеке новијим, тако да се датотеке стално обнављају.

цамера профио к6 - Снимање у петљи - циклично снимање

Поуздан сведок незгоде - уграђени Г сензор

Захваљујући уграђеном Г-сензору, Профио Кс6 ауто камера је поуздан партнер чак иу кризним ситуацијама. Камера аутоматски детектује удар и закључава датотеку како се не би аутоматски избрисала. Таква датотека се чува у наменској фасцикли где је не може избрисати функција снимања у петљи.

ауто камере г сензор профио к6

Лооп рецординг

Видео снимци ће се чувати на микро СД картици сваких 5 минута. Ако је СД картица пуна, старији снимци ће се аутоматски избрисати и заменити новим.

ауто камера фулл хд снимање у петљи

Подржава ВДР функцију (широки динамички опсег)

Ова камера за аутомобил подржава ВДР функцију, ВДР је врхунска технологија примењена на камере, без обзира да ли је окружење превише светло или тамно, или да ли има сенке, рефлексије, затамњености, итд. ВДР је разлика у нивоима светлости на слици између најтамније и најсветлије области.

подржава ВДР функцију Профио Кс6

ВДР - широк динамички опсег - ауто камере

профио елецтроницс Камера Профио Трацкинг Цам Кс6 је врхунски производ новог бренда ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС , који је уско специјализован за развој и производњу иновативних камера које доносе нову димензију њиховој употреби у свакодневној пракси.

Спецификација:

Процесор: Хи3521А
Оперативни систем: Линук
ТВ систем: ПАЛ
Видео компресија: Х.264
Резолуција: 1080П/720П/960Х/Д1/ЦИФ
Број канала: 4
Компресија звука: Г.726
Снимање звука: да
Складиштење: 2кСД картица мак. 256 ГБ (није укључено)
Предња камера: Да, АХД 1080П
АВ излаз: ЦВБС
Алармни улаз: 4
ГПС: да
Ви-Фи: да, 802.11б/г/н, 2,4ГХз
Напајање: ДЦ:8В~36В
Димензије главне камере: 141,5 мм (ш) к 83 мм (в) к 47,5 мм (д)
Радна температура: -20°Ц до 70°Ц


Садржај пакета:

1к Профио Кс6 ДВР систем
1к екстерни ГПС модул са 3м каблом
1к комплет за монтажу
1к продужни кабл за напајање (дужина 5м)
1к каблови за напајање
1к даљински управљач
2к тастер камере
1к Мануал

садржај пакета профио к6

Коментари

Остали производи