2-канални хибридни аутомобилски монитор од 5 инча за вожњу уназад АХД/ЦВБС

Код производа: 15-040 Имам питање
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 12 000 дин
Цена са ПДВ-ом 14 400 дин
- +

Опис производа 2-канални хибридни аутомобилски монитор од 5 инча за вожњу уназад АХД/ЦВБС

2 -канални хибридни монитор за вожњу уназад 5" АХД/ЦВБС. Ауто монитор за удобно кретање уназад за 2 ауто камере, са даљинским управљачем. Хибридни монитор подржава мешовити улаз АХД 720П / 960П / 1080П / ЦВБС сигнал у неколико видео формата као и фреквенције ПАЛ/ НТСЦ.Нова генерација паркинг система,који вам доноси јасну,оштру слику током дана чак иу условима слабог осветљења и сва неопходна техничка средства за безбедан рад и контролу моторних возила и машина.Монитор омогућава пребацивање између две камере , (засебно приказана слика са једне или друге камере) Када се укључи брзина за вожњу уназад, слика се аутоматски пребацује на камеру за задњи поглед (канал 2), где су такође приказане линије водича , које се могу укључити или искључити у мени монитора Пакет такође укључује даљински управљач, за још лакшу контролу монитора Хибридни монитор подржава мешовити улаз АХД 720П/960П/1080П/ЦВБС сигнал у више видео формата као и ПАЛ/НТСЦ фреквенције.

Монитори аутомобила (за вожњу уназад или паркирање) - 5"

5-инчни ауто монитор за паркирање уназад

На свакој камери можете да подесите, на пример, пресликавање слике преко монитора, или да укључите вођице за преокрет, које можете прецизно калибрисати за сваку камеру посебно у менију. Са овим системом ћете тачно знати шта се налази иза или око возила. Погодан је за аутомобиле, комбије, минибусеве, камп приколице, аутобусе, камионе, полуприколице, пољопривредну механизацију и друга возила. Монитор је опремљен подесивим носачем који причвршћујете на потребно место и визиром од сунца.

Хибридни монитор за камере за вожњу уназад - два АВ улаза

ахд и цвбс ауто монитор паркинг уназад

На монитор је могуће повезати 2 камере - АХД или ЦВБС. У зависности од потребе и типа возила, можете изабрати и комбиновати камере из наше понуде како би задовољили Ваше захтеве. Камере су повезане са монитором преко 4- пин каблова. Монитор има каблове за повезивање камера и напајање монитора. Камере се напајају директно са монитора, тако да више није потребно да их посебно повезујете са извором, што поједностављује инсталацију и можете поставити камеру било где у возилу. Монитор такође укључује каблове за пребацивање преко којих можете повезати камеру са светлима за вожњу уназад. Када се укључи брзина за вожњу уназад, камера за вожњу уназад ће се аутоматски појавити на монитору. Други улаз на монитору може се, поред камере, користити нпр. за ДВД/ВЦР.

Монитор аутомобила за удобно кретање уназад

хибридни ауто монитор за паркинг

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да причврстите свој монитор на пример на ветробран или где је потребна. У случају да треба да поставите камеру на приколицу која се може скинути са аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити прикључни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице . Ово обезбеђује лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

ауто прати паркирање уназад

Карактеристике:

5-инчни монитор за вожњу уназад
за АХД и ЦВБС сигнал
Широк опсег подешавања у менију екрана
Могућност повезивања 2 камере
Различите опције приказа камере

Техничке спецификације монитора:

Модел: ПРОФИО-В50
Монитор: 5" ЛЦД екран
Систем: ПАЛ/НТСЦ 50/60Хз
Однос ширине и висине: 16:9/4:3
Резолуција монитора: 800к480 РГБ
Видљивост екрана: 70° са сваке стране
Компатибилни сигнал: АХД720П/960П/1080П/ЦВБС сигнал (АХД + ЦВБС сигнал)
Улази: 2к АХД/ЦВБС канал (АВ1 за ДВД, видеорекордер или неки други уређај у аутомобилу, АВ2 за камеру за вожњу уназад - када се укључи брзина уназад, слика се аутоматски пребацује на АВ2)
Осветљеност: 500цд/㎡
Снимак: бр
Распоред екрана: 1/2 камера
Могућност подешавања ОСД-а: осветљеност, контраст, јачина звука, језик
Напајање: ДЦ 9-32В
Аудио улаз: да 1к
Конектор: 4-пински конектор
Боја Црна
Даљински управљач: да
Димензије ЛЦД екрана: 14 к 10 к 2,5 цм
Штитник од сунца: да


Садржај пакета:

1к 5" ЛЦД монитор
1к носач за монтирање монитора
1к кабл са 2 улаза за камере
1к даљински управљач
1к сет шрафова
1к Мануал

Коментари

Остали производи