Вифи камера ФУЛЛ ХД са даљинским надзором и спикерфоном

Код производа: 10-088 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 15 900 дин
Цена са ПДВ-ом 19 080 дин
- +

Опис производа Вифи камера ФУЛЛ ХД са даљинским надзором и спикерфоном

Вифи камера са будилником ФУЛЛ ХД са даљинским надзором и спикерфоном и друге шпијунске камере за продају на мрежи – по разумној цени. Купујте од професионалаца. Аларм бежичне камере је идеално решење за дуготрајно и неупадљиво праћење. Снима видео у реалном времену са резолуцијом 1280к720П при брзини кадрова од 30 фпс.

1/4 ЦМОС објектив има угао гледања до 160° што омогућава праћење велике површине. Камера такође има ИР ЛЕД диоде за ноћно гледање које вам омогућавају да видите слику чак и у потпуном мраку. Видео се чува на екстерној микро СД/ТФ картици до максимално 32 ГБ. Будилник са камером напаја литијумска батерија од 4000 мАх која може да снима до 6 сати. Можете користити и могућност сталног напајања преко УСБ адаптера што омогућава континуирано снимање 24/7.

ВиФи Будилник Камера ХД

Аларм камере такође има функцију детекције покрета што штеди простор на картици јер је камера у режиму мировања и почиње да снима тек када се детектује покрет. Ток података видео снимања је 1 ГБ на сат. Преко ВиФи везе можете повезати будилник са камером на таблет мобилног телефона или рачунар, можете само преузети апликацију ЦАМВФ која подржава Андроид оперативни систем, иОС, или на приложеном инсталационом ЦД-у пронаћи ћете софтвер за рачунар. Ово вам омогућава да снимате и гледате видео стримовање преко ВиФи мреже у реалном времену.

ХД будилник Камера

Будилник има уграђени звучник и микрофон, који се у комбинацији са апликацијом може користити за даљинско слушање. Дакле, чујете све око аларма који се дешава и звучник ће користити за даљинску комуникацију. Апликација такође може да подеси одређени временски интервал када камера снима спутум или фотографише. Овај будилник је погодан за људе који су мање технички вешти. Због своје конфигурације и повезивање са вифи рутером је врло једноставно (слично повезивању мобилног телефона са ВиФи мрежом). Након такве везе са локалним вифи рутером, можете повезати камеру са било ког места у свету где је интернет доступан.

апликација за мобилне уређаје

Карактеристике:

  • Камера скривена у будилнику
  • Бежични пренос слике у реалном времену
  • Могућност сталног напајања
  • Функција детекције покрета
  • ИР ЛЕД ноћни вид у потпуном мраку

Спецификације:

Сензор слике: ХД 1280к720п
Објектив: 1/4 ЦМОС
Брзина кадрова: 30 фпс
Формат: МП4
Формат компресије: Х.264 Дуал-стреам
Меморијска картица: Мицро СД / ТФ картица до макс. 32 ГБ
Напајање: 4000мАх литијумска батерија
Бежична веза: ИЕЕЕ802.11
Бежични режим: АП / СТА

Садржај:

1к будилник са ВиФи камером
1к УСБ кабл
1к адаптер за напајање
1к Мануал

Коментари

Остали производи