Велепродаја

Велепродаја

Уколико желите да купујете робу из наше продавнице по велепродајним ценама, потребно је да се региструјете у нашој е-продавници. Пријавите се лако директно на овој вези - хттп ://ввв.ефеел.цо/:усер/регистратион.

Неопходно је да нас контактирате на е-маил инфо@ефеел.еу ради договора о условима велепродајне сарадње (минимална количина, период поруџбине, износ велепродајног попуста итд.).
Након што активирамо ваш велепродајни налог, имаћете приступ велепродајним ценама, што значи да ће укупна цена за вашу поруџбину бити аутоматски смањена, у зависности од износа договореног велепродајног попуста.

Да ли поседујете е-продавницу или продавницу?

Уколико поседујете класичну продавницу или е-продавницу и желите да проширите свој асортиман производима из наше понуде, контактирајте нас путем е-поште на инфо@ефеел.еу . Осим широке палете производа, можемо гарантовати кратке рокове испоруке, стручне савете при куповини професионалан приступ.

Да ли бисте желели да напишете чланак или рецензију о нама и да добијете финансијску награду?

Да ли сте заинтересовани за наше производе? Да ли сте новинар, уредник, или имате лични блог, или сте активни на интернет форумима? Уколико желите да напишете чланак о нашем асортиману или продавници, или да промовишете одабране производе , обезбедићемо вам све потребне ПР материјале (фотографије, чланке итд.). Бићете награђени договореним финансијским буџетом.

Ако сте заинтересовани, контактирајте нас путем е-поште инфо@ефеел.еу .

Да ли поседујете веб локацију и желите додатни приход?

Да ли поседујете веб локацију и желите да нас подржите тако што ћете приказати наше фласх банере или друге промотивне материјале на вашој веб страници? Само нам пишите о огласном простору који можете да понудите и ми ћемо вас сигурно контактирати и преговарати о условима.

Било би нам драго када бисмо могли да разменимо урл линкове, иконе или банере са тематски сличним сајтовима.

За све додатне информације које вам могу затребати, контактирајте нас путем е-поште инфо@ефеел.еу или телефона: + 421 907 211 712.

Адреса компаније и информације за обрачун:

Медиа Леадерс Лтд
Наместие СНП 16
974 01 Банска Бистрица
Словачка

ИД компаније: 46 406 999
ПДВ ИД: СК202 336 8787