ТИМЕКЕТТЛЕ М3 слушалице за превођење - ОНЛИНЕ/ОФФЛИНЕ превод/музика/телефонски позиви

Код производа: 70-024 Имам питање
Произвођач ТИМЕКЕТТЛЕ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 22 000 дин
Цена са ПДВ-ом 26 400 дин
- +

Опис производа ТИМЕКЕТТЛЕ М3 слушалице за превођење - ОНЛИНЕ/ОФФЛИНЕ превод/музика/телефонски позиви

ТИМЕКЕТТЛЕ М3 слушалице за превођење - ОНЛИНЕ/ОФФЛИНЕ превод/музика/телефонски позиви. Преводилац подржава превођење до 40 језика ОНЛИНЕ. Код нас можете купити јединствени преводилац за двосмерно гласовно превођење у реалном времену у свету. Они ће вам омогућити да путујете светом без језичке баријере. Бежичне слушалице са интелигентним преводиоцем које револуционишу комуникацију без обзира на језичке баријере . Удобан превод у реалном времену директно преко слушалица, као да преводилац преводи директно у слушалице.

Подршка за 40 језика на мрежи + 8 језика ван мреже . Чим извучете преводилац, он се одмах повезује са вашим паметним телефоном (иОС/Андроид подршка). Пустите свој омиљени стил музике или преузмите телефонски позив, и кад год вам затреба превод, брзо се пребаците на нашу апликацију. Преклопне слушалице су компатибилне са иОС и Андроид апликацијама и имају јединствену Куалцомм Блуетоотх 5.2 технологију са дометом до 10 метара. Паметне слушалице имају ергономски сигуран дизајн, безбедно и удобно леже у уху и отпорне су на зној и воду са ИПКС4 покривеношћу.

Преводилац гласа (преводилац) Тимекеттле М3 слушалице (такође за слушање музике или телефонских позива)

тимекеттле м3 - преводни слушни апарат

3 у 1: Превођење, музика и телефонски позиви

Слушате ли музику и одједном вам неко приђе? Једноставно промените режим додиром на слушалицу и бићете у режиму превођења! Када путујете у иностранство, нема ништа горе од тога да сте заглављени на непознатом месту без могућности да ефикасно комуницирате. Са М3 преводиоцем никада се нећете наћи у таквој ситуацији, јер ће обезбедити природну комуникацију у реалном времену без употребе руку. Уроните у локалну културу док путујете, изразите се отворено и успоставите значајније везе са људима које срећете.
џепни преводилац м3 тимекеттле

95% тачности, мало време одзива од 0,5 с, активно блокирање буке, дуго трајање батерије

Са 6 преводилаца светске класе (ДеепЛ, Гоогле, Мицрософт, иФлитек, АмиВоиве, Хоиа), слушалице пружају превод брзо и прецизно . Са прецизним активним блокирањем шума за незаменљив квалитет звука, са којим можете да смањите спољни звук до 30 дБ. М3 обезбеђује до 7,5 сати трајања батерије по пуњењу, више од 24 сата трајања батерије са кућиштем за пуњење (Доцк станица) и приближно 30 дана у режиму мировања

преводилац говорног језика

Преводилац подржава превод до 40 језика ОНЛИНЕ (укључујући различита 93 акцента)

Листа подржаних језика за ОНЛИНЕ превод:

арапски, енглески, бугарски, кинески, чешки, дански, фински, француски, грчки, хебрејски, хинди, холандски, хрватски, мађарски, индонежански, јапански, кантонски (Хонг Конг), каталонски, корејски, малајски, немачки, норвешки, пољски, португалски, румунски, руски, шпански, словачки, словеначки, шведски, италијански, тамилски, телушки (Индија), тајландски, турски, вијетнамски итд.

У енглеском језику можете изабрати до 13 различитих акцената као што су (САД, Аустралија, Канада, УК остали...) Такође на шпанском можете изабрати до 20 различитих акцената (Шпанија, САД, Доминиканска Република, Мексико, Венецуела и други. ..) такође на арапском језику можете изабрати до 15 различитих акцената као што су (Уједињени Арапски Емирати, Египат, Израел, Мароко и други...)

превод до 40 језика ОНЛИНЕ - тимекеттле м3

Офлајн превод на 8 језика

М3 Транслатор подржава офлајн превод на 8 језика. Дакле, чак и ако сте у лифту или авиону са лошим сигналом, можете брзо да пређете на превод ван мреже и наставите разговор.

Доступни су следећи ОФФЛИНЕ језици за превод:

Од кинеског до енглеског, јапанског, француског, шпанског, корејског, руског и немачког
Од енглеског до јапанског, француског, шпанског, корејског, кинеског, руског и немачког

офлајн превод на 8 језика

3 режима за све ваше потребе

Режим на додир – нема више пауза између реченица за превод, М3 слушалице аутоматски бирају ваше реченице и логички их преводе за несметан разговор
Режим слушања – овај режим може да препозна, аутоматски бира реченице и да их преводи на одабране језике непрекидно у вашем уху.
Режим звучника – овај режим је за једноставне кратке реченице питања и одговора.

тимекеттле м3 - три начина превођења

6 водећих преводилачких алата у свету

Слушалице покрећу 6 водећих алата за превођење на свету (ДеепЛ, Гоогле, Мицрософт, иФлитек, АмиВоиве, Хоиа) и власнички Тимекеттле преводилац. Заједно пружају брже и прецизније преводе које можете користити на састанцима или разговорима.
тимекеттле м3 путни преводилац за слушни апарат

Комуницирајте свуда без ограничења

М3 електронски говорни преводилац ће вам отворити нове могућности широм света! Намењен је апсолутно свима, било да се ради о деци или старијим особама, који ће свакако ценити његову једноставност коришћења. Гласовни преводилац који ће бити са вама где год да кренете. Може без проблема да преводи дугачке реченице (не само кратке фразе). Преводилац који говори онлајн М3 је у нашој е-продавници директно на продају - цена је више него адекватна за његову употребу

преводилац тимекеттле м3 ин-еар слушни апарат


Активна редукција буке високе прецизности за бескомпромисан квалитет звука

М3 може постићи максималну дубину од 30дБ активне редукције буке са нашим високо прецизним АНЦ контролером, а све уз одржавање удобности у вашем уху. Зато немојте правити компромисе са буком.

преводилац М3 тимекеттле - смањење буке

Поређење појединачних модела Тимекеетле преводилаца

Разлика у односу на старију верзију М2 је у томе што је М3 опремљен са дуплим микрофоном (М2 има само један микрофон), продуженим трајањем батерије до 7,5 сати (М2 до 5 сати), активном буком потискивање при слушању музике и квалитетан алгоритам превођења.

тимекеттле м3 - поређење производа

Спецификација:
 • Модел: М3
 • Димензије: 155×101×45 мм
 • Тежина: 178 г
 • Батерија: 50 мАх
 • ИП заштита: ИПКС4
 • Блуетоотх домет: до 10 м
 • Време пуњења: прибл. 1,5 х
 • Тип конектора: УСБ Типе-Ц
 • Веза: Блуетоотх 5.2
 • Трајање батерије до 16 сати/за 4 пуњења са прикључне станице
 • до 7,5 сати трајања батерије по пуњењу, више од 24 сата трајања батерије са кућиштем за пуњење (доцк станица)
 • отприлике до 30 дана у стандби моду
тимекеттле м3 преводилац - садржај пакета
Садржај пакета:
2к Блуетоотх слушалице М3
1к прикључна станица за пуњење
1к УСБ кабл за напајање
2к кука за уши
2к резервни чепићи за уши (штитници за уши)
1к Упутство за употребу

Коментари

Остали производи