Шпијунска блуетоотх слушалица + ултра моћно појачало од 7 В + микрофон

Код производа: 09-040 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 19 000 дин
Цена са ПДВ-ом 22 800 дин
- +

Опис производа Шпијунска блуетоотх слушалица + ултра моћно појачало од 7 В + микрофон

Шпијунска блуетоотх слушалица + ултра моћно појачало од 7 В + микрофон је најновија невидљива слушалица за слушалице са спољним осетљивим микрофоном. Тренутно ТОП модел на тржишту шпијунских слушалица !!! Невидљиве слушалице - нано мини шпијунска слушалица + 7В појачало за безбедносне и студентске сврхе (испит) идеалне су микро слушалице за вас.

Свима је позната ситуација у вашем животу када бисте ценили да вам неко може саветовати или помоћи у тешким ситуацијама а да нико за то не зна. Намењен је студентима током тестирања, испита, трговцима током пословних састанака и за друге ситуације. Унапређена шпијунска слушалица је револуционарни уређај који вам омогућава да се повежете са неким на даљину користећи свој мобилни телефон, али а да нико не зна за то. За контролу блуетоотх кутије само убаците СИМ картицу и укључите уређај.

шпијунске слушалице са појачалом од 7В

Окачите блуетоотх огрлицу на врат да бисте упарили уређај за пренос са слушалицама и убацили мини слушалице у ухо. Користећи ултра моћно појачало снаге 7В, сигнал се бежично преноси до пријемника, где се сигнал претвара у глас. Огрлица има продужени кабл бољи од претходног модела, тако да се цео уређај лако може сакрити у џепу. За комуникацију служи осетљив микрофон који можете закачити на одећу. Након позива на СИМ картицу, уређај аутоматски прима позив и можете започети комуникацију.

шпијунска блуетоотх слушалица са микрофоном

Купцима препоручујемо да не купују јефтине имитације шпијунских слушалица лошег квалитета преко непроверених продаваца.

Гаранција шпијунске слушалице - 24 месеца. Стручни савети и услуге.

Шпијунске слушалице су обликоване тако да се уклапају у бубну опну - да буду неупадљиве. Направљен је од нетоксичног материјала. Шпијунска слушалица на продају по одличној цени коју можете купити на мрежи у нашој е-продавници. Погледајте нашу понуду и пронађите оно што тражите.

користе шпијунске слушалице

Најновији побољшани модел популарне шпијунске слушалице. У поређењу са претходним моделом, побољшан је анатомски облик, како би могао у потпуности да запечати уво од цурења звука у околину. Слушалица се састоји од најновијег осетљивог пријемника (калем), стабилног микро звучника са веома светлим и јасним звуком са минималном буком. Слушалицу напаја једна минијатурна батерија са дугметом. Слушалица коју можете лако уметнути у ушни канал. На слушалици је причвршћена провидна кука којом можете извадити слушалицу из уха. За још лакше руковање слушалицом у нашој е-продавници нудимо магнетну пинцету. Укључена је батерија са трајањем батерије до 7 сати.

Карактеристике:

Професионални дизајн, одличан квалитет звука
Ергономски дизајн, практично руковање
Трајање батерије до 7 сати
Једноставно руковање и пријем позива.
Подржите хандс-фрее за двосмерну комуникацију.

Спецификације:

Фреквенцијски одзив: 180Хз-5600Хз
Стопа изобличења <2%
Излаз: 115 дб
Оптимална вредност: 40 дб
Осетљивост: <100 дб
Радна струја: 0,65 мА
Бука: 20 дб
Појачало: 7В
Време разговора по једном пуњењу: 12 сати
Радна температура: -10° Ц - 60° Ц
Тип батерије: СР416СВ 337
Трајање батерије: до 7х
Димензије/тежина: 13к6мм /0,5 г
Величина/тежина паковања: 52к42к14мм/0,8 г


Пакет садржи:

1к шпијунска слушалица
1к клип микрофон
1к Блуетоотх петља 7в за качење на врату
1к УСБ кабл
1к адаптер за напајање
1к Батерија
1к Мануал

Коментари

Остали производи