Сет за вожњу уназад - 1к хибридни 7" АХД монитор + 3к АХД камера

Код производа: 19-123 Имам питање
нова попуст Сет за вожњу уназад - 1к хибридни 7" АХД монитор + 3к АХД камера
Произвођач ПРОФИО
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 35 000 дин
Цена са ПДВ-ом 42 000 дин 53 280 дин
- +

Опис производа Сет за вожњу уназад - 1к хибридни 7" АХД монитор + 3к АХД камера

Сет за рикверц - 1к хибридни 7" АХД монитор + 3к АХД камера са 11 ИР ЛЕД диода, посебно ћете ценити приликом уградње на већа моторна возила. Сет за вожњу уназад са снимањем СД картице са 3к АХД камером са ХД резолуцијом 720П и 11 ИР ЛЕД, ИП68 заштита и угао гледања од 145° и АХД монитор је систем дизајниран за кретање возила у тешким и збуњујућим ситуацијама на било ком терену.Камера бренда ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС има АХД резолуцију од 1280к720п, захваљујући којој можете јасно видети све детаље и оштро.АХД камера са заиста веома малим димензијама од само 55к55к55 мм ће се побринути за квалитетну слику не само током дана, већ ћете кроз ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода (после сјаја 15м) добро видети када се возите уназад чак и ноћу. Величина ЛЦД екрана од 7" предодређује овај сет као идеалног помоћника при вожњи уназад.

Овај АХД систем је комбинација најбоље технологије која је развијена за комби, минибус, караван, аутобус, камион, полуприколицу, трактор, комбајн и другу пољопривредну или грађевинску механизацију и возила. Посебно ћете ценити АХД систем када се инсталира на већа моторна возила, где вам је потребно више погледа из различитих углова. Монитор служи и као ДВР рекордер за снимање са камера (похрањује се на меморијску картицу до 256 ГБ).

Могућност повезивања до 4 камере са могућношћу избора редоследа приказаних камера.

Појединачне камере могу бити приказане једна поред друге или, ако је потребно, комбиновани распоред камера на монитору.

поставите камеру за вожњу уназад хд + хд монитор

Захваљујући овом систему, тачно ћете знати шта се налази иза или око возила. АХД сет за рикверц садржи 7" ЛЦД монитор + 3к камеру са ИЦ ноћним видом + 3к (5м, 10м, 15м или 20м кабл) који је укључен у цену сета и можете га изабрати према вашим потребама приликом наручивања. АХД сет је изузетан осим по квалитету слике и самим тим на монитору који знате да повежете до 4 (АХД 1080П / АХД 720П / 960Х / ЦВБС) камере истовремено.Монитор може да буде за бољу оријентацију у исто време све следеће камере једни другима, или по потреби да изаберете такву варијанту приказа камера које вам дају највише. Хибридни монитор подржава мешовити улаз у неколико видео формата као и ПАЛ/НТСЦ фреквенције , као и пресликавање слике изабране камере на монитор мени.   ИП степен заштите камере је до ИП 68, што значи да је отпорна на воду, блато, прашину и механичка оштећења.

камера за вожњу уназад за багер, комбајн

Монитор за вожњу уназад садржи мени у којем имате различите опције за подешавање ЛЦД монитора и камера повезаних на њега. Монитор служи и као ДВР рекордер за снимање са камера (похрањује се на меморијску картицу до 256 ГБ). Хибридни монитор подржава мешовити улаз АХД 1080П / АХД 720П / 960Х / ЦВБС у неколико видео формата као и ПАЛ/НТСЦ фреквенције, до 4 камере се могу повезати на монитор у исто време. То значи да можете имати камеру са АХД резолуцијом од 1080П и другу, на пример са резолуцијом од 720П, повезану са монитором, а монитор ће истовремено приказати слику са обе.

Снимак са камера се чува на СД картици , која је подржана до 256 ГБ.

хибридни аутомобилски монитор од 7 инча - подршка за СД картицу од 256 ГБ

Хибридни ауто монитор (машине) за вожњу уназад од 7" за 4 АХД/ЦВБС камере са снимањем на СД картицу до 256 ГБ, са могућношћу повезивања до 4к било које врсте камера ФУЛЛ ХД, ХД, ЦВБС итд. камера за вожњу уназад. Нова генерација паркинг система, који вам доноси јасну, оштру слику током дана, чак иу условима слабог осветљења и сва неопходна техничка средства за безбедан рад и управљање моторним возилима и машинама.У пакету је и даљински управљач, за још лакше управљање монитора.

Употреба камере за вожњу уназад са монитором у ХД резолуцији, погодна и за грађевинске машине

систем камера за вожњу уназад за камионе

На монитор се могу повезати до 4 камере - АХД или ЦВБС. У зависности од потребе и типа возила, можете изабрати и комбиновати камере из наше понуде како би задовољили Ваше захтеве. Камере су повезане са монитором преко 4- пин каблова. Монитор има каблове за повезивање камера и напајање монитора. Камере се напајају директно са монитора, тако да их више није потребно посебно повезивати на извор, што поједностављује инсталацију и камеру можете поставити било где у возилу. Монитор такође укључује 4 прекидача кабла преко којих можете повезати камеру са светлима за вожњу уназад. Када се укључи брзина за вожњу уназад, камера за вожњу уназад ће се аутоматски појавити на монитору. Подршка за циклично видео снимање (24-часовна функција надзора паркирања).

Хибридни монитор за камере за вожњу уназад са снимањем слике са 4 камере

сет за вожњу уназад и паркинг за комбајн

У случају да је потребно да монитор монтирате на другачији начин него помоћу носача (оно што је укључено у пакет), у нашој понуди можете пронаћи још три типа постоља који вам омогућавају да причврстите монитор на пример на ветробран или где је потребна. У случају да треба да поставите камеру на приколицу која се може скинути са аутомобила или камиона, у нашој е-продавници можете купити прикључни кабл камере за вожњу уназад за приколице и полуприколице. Ово обезбеђује лако искључивање система за вожњу уназад и поновно повезивање.

систем камера за вожњу уназад + ир ЛЕД ноћни вид

Мини камера за вожњу уназад 55к55к55 мм са ХД резолуцијом 720П и ноћним видом 15м - 11 ИР ЛЕД и ИП68 заштитом и углом гледања од 145°. Ова моћна камера за вожњу уназад је право решење за праћење околине возила. Даје вам преглед онога што се дешава око возила када се креће или уназад. Камера за вожњу уназад има ноћни вид са 11 ИР ЛЕД диода и накнадни сјај од 15 метара. Камера има широку примену, јер је погодна за веће аутомобиле, комбије, минибусеве, аутобусе, полуприколице, приколице, пољопривредну механизацију или камионе. 1/4 ЦМОС сензор слике са ХД резолуцијом од 1280к720 пиксела омогућава квалитетан и оштар пренос слике.

ИП68 заштита гарантује отпорност на воду, блато, прашину и механичка оштећења

сет камера за надзор - ИП68 водоотпоран и отпоран на прашину

Камера за вожњу уназад има угао скенирања до 145°, што је довољан домет за потребе вожње уназад или праћења кретања возила у окружењу где је потребна повећана пажња у погледу безбедности. Ова ХД камера испуњава степен заштите ИП68 што је чини водоотпорном, прашином и отпорном на механичка оштећења. Само кућиште камере је заштићено издржљивим кућиштем од легуре. Камера се може монтирати на различите површине, што је могуће помоћу металног носача, захваљујући којем можете да је нагнете и фиксирате у жељени положај. Напајање камере и пренос сигнала је преко висококвалитетног, оклопљеног конектора са 4-пинским терминалом, који има водоотпорну завршну обраду, што ће вам олакшати рад током инсталације. Камера се напаја директно са монитора за вожњу уназад са напоном од 12-24В.

паркинг камера са углом од 175° за камионе


Карактеристике:

ПЛУС Камера за вожњу уназад за све аутомобиле
плус 11к ЛЕД ИР ноћни вид 15 м
плус Издржљиво кућиште камере од легуре
плус Угао гледања до 145°
плус ИП68 водоотпоран, отпоран на прашину и оштећења
ПЛУС 7-инчни монитор за вожњу уназад
плус Широк опсег подешавања у менију екрана
плус Могућност повезивања до 4 камере

Техничке спецификације камере:

Сензор слике: ЦМОС 1/4"
Резолуција: ХД 1280к720 (500 ТВ линија)
Систем: ПАЛ/НТСЦ
Минимално осветљење: 0 ЛУКС (ИР укључен)
ИР ноћни вид: да 11 ИР ЛЕД диода
Удаљеност ноћног вида: 15 м
Угао гледања: 145°
ИП степен заштите: ИП 68 водоотпоран, отпоран на прашину, отпоран на оштећења
Потрошња енергије: 3В
Радна температура: -20 до 70° Ц
ДЦ напајање: 12-24В
Интерфејс: РЦА
Димензије: 55к55к55 мм

Техничке спецификације монитора:

Модел: Профио -В70
Монитор: 7" ХД екран
Систем: ПАЛ/НТСЦ 50/60Хз
Однос ширине и висине: 16:9
Резолуција монитора: 1024 к 600 РГБ
Видљивост екрана: 180° са сваке стране
Видео резолуција при снимању: 1280к720П, 1280к960П, 960Х
Компатибилни сигнал: АХД 720П @ 25/30, 960П @ 50/60, 1080П @ 25/30, ЦВБС 960Х
Улази: 4к АХД/ЦВБС канал
Дугмад са позадинским осветљењем: да, плаво светло
Осветљеност: 500-700цд/м2
Снимање: да, 4 канала
Циклично снимање: да
Распоред екрана: 1/2/3/4 камера
Видео формат: АВИ
Меморија: подржава СД картицу класе 10, до 256 ГБ (меморијска картица није укључена)
Могућност подешавања ОСД-а: осветљеност, контраст, јачина звука, језик
Напајање: ДЦ 12-36В (напон 13В је потребан за напајање чак и са камером)
Излазни напон: ДЦ + 11,5В/3А
Аудио улаз: да 1к
Конектор: 4-пински конектор
Боја Црна
Даљински управљач: да
Димензије: 18 к 12 к 2,5 цм
Штитник за сунце: да, одвојив
Радна температура: -20 до 70° Ц

Садржај пакета:

1к хибридни 7" монитор за вожњу уназад
3к АХД камера за вожњу уназад
3к Прикључни кабл 5м, 10м, 15м, 20м по избору
1к даљински управљач
1к визир за сунце
1к носач за монтирање монитора
3к носач за монтажу камере
1к Мануал

Дужину каблова можете изабрати према вашим потребама 5м, 10м, 15м и 20м. Наведите дужину кабла у напомени о поруџбини.

Коментари

Остали производи