Против изгубљеног блуетоотх уређаја за претрагу + ДВОСМЕРНИ аларм - Андроид/иОС АПП

Код производа: 09-121 Имам питање
Произвођач ОЕМ
Доступност производа на складишту
Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Цена без ПДВ-а 3 000 дин
Цена са ПДВ-ом 3 600 дин
- +

Опис производа Против изгубљеног блуетоотх уређаја за претрагу + ДВОСМЕРНИ аларм - Андроид/иОС АПП

Уређај за претрагу против изгубљеног блуетоотх-а за проналажење кључева или мобилног телефона + ДВОСМЕРНИ аларм - контролна апликација за Андроид/иОС такође ради и за звиждање (такође путем обавештења о аларму на мобилном телефону). Овај уређај против губитка је производ заснован на технологији ниске енергије Блуетоотх 4.0. Коришћењем софтвера АПП „иСеарцхинг“ за повезивање са мобилним уређајима као што су мобилни телефони преко Блуетоотх-а, корисник може лако да пронађе изгубљене предмете (као што су кључеви, торбице, итд.). Овај привезак за кључеве, или као привезак на канапу или ланцу, ради као проналазач кључева, или чак особа или кућни љубимац.

Укључите овај трагач и упарите га са својим телефоном преко Блуетоотх-а . Затим преузмите апликацију на свој телефон или ручно из АПП продавнице или Гоогле плаи-а, или помоћу КР кода у упутству. Преко апликације можете контролисати тражило. Уређај комуницира са вашим телефоном преко апликације и бићете упозорени када се неки објекат или особа помери ван ефективног Блуетоотх домета. Тракер ће почети да пишти, бићете упозорени алармом на вашем мобилном телефону, а апликација ће вам чак показати и последњу ГПС локацију трагача.

ГПС уређај против губитка са блуетоотх-ом за проналажење кључева, мобилног телефона итд

мини ГПС блуетоотх налаз кључева или мобилни телефон

Причврстите трагач на било шта што бисте могли да изгубите и притисните дугме „Аларм“ на мобилној апликацији да бисте га пронашли у активном домету. Помоћи ће вам да брзо пронађете изгубљене кључеве, или чак дете које вам нестане из вида, одмах ћете бити обавештени, можете га користити и за аутомобил, кућне љубимце, торбу, актовку или друге ствари. Гласан бип ће вас водити до изгубљене ствари. Или, на пример, када изађете из куће и заборавите новчаник у који сте прво ставили паметно тражило, аларм ће вас упозорити на телефону.

Такође ради и обрнуто од ДВОСМЕРНОГ аларма. Кад год се уређај за праћење удаљи од мобилног, уређај за праћење ће почети да пишти, али ће се и аларм огласити на мобилном. Тако, на пример, идете на посао, али заборавите мобилни телефон код куће, имате уређај за праћење, изађете и чим се удаљите, трекер почиње да пишти и схватите да сте оставили мобилни телефон код куће. Али корисна ствар? Уређај има и још једну практичну функцију, уз помоћ даљинског управљача у трекеру, овај привезак можете користити и као даљински окидач за снимање селфија мобилним телефоном . Све што треба да урадите је да притиснете контролно дугме на трекеру (наравно, мобилна апликација такође мора бити активна).

анти лост финдер - кључеви мобиле финдер ГПС трацкер

Техничке спецификације:

Материјал: АБС + акрил
Блуетоотх: 4.0
АПП: иФиндУ /иСеарцхинг
ДВОСМЕРНИ аларм
Батерија: дугме ЦР2032
Капацитет батерије: 200 мАх
Радни напон: 3В
Звучник: 90 ДБ
Радно растојање: 0-30м
Режим приправности: до 6 месеци
Применљиви системи: иОС 9.0 и новији, Андроид 9.0 и новији
Контролно дугме: држите 3 секунде да бисте укључили/5 секунди да бисте искључили уређај.
Димензије: 40к7 мм
Нето тежина: 8 г


Садржај пакета:

1к мини ГПС тражило
1к упутство за употребу

Коментари

Остали производи