О нама

Компанија

Ефеел.цом је један од највећих интернет продаваца камера - шпијунских, ЦЦТВ, аутомобилских, сигурносних камера. Основан 2009. године, Ефеел.цом има седиште у Словачкој (централна Европа). Наша пословна филозофија је једноставна: дајте потрошачима и предузећима оно што желе, када то желе. Никада не престајемо да унапређујемо наше пословање светске класе стављајући наше клијенте - и њихове потребе - на прво место.

Медиа Леадерс доо поседује међународно признати сертификат система менаџмента квалитетом ИСО 9001:2015
Кликните за више информација
ИСО сертификат 9001:2008

Производи

Нашим купцима нудимо стотине производа, а наша листа категорија производа и понуде производа расте сваким даном. Ефеел купци знају да добијају најбоље цене и ексклузивне понуде за огроман асортиман производа као што су сигурносне камере, ЦЦТВ камере, ауто камере, шпијунске камере и још много тога.

Наши одлични односи са свим главним добављачима значе да ће наши купци увек пронаћи посебне понуде за вруће производе из сваког одељка производа. А да бисмо помогли нашим клијентима да изаберу праве производе, олакшавамо проналажење доступности, цена, рецензија и оцена.


Услуга

На Ефеел.цом, наш фокус је одувек био на помоћи корисницима да уштеде време и новац. Због тога смо уложили у изградњу веб странице која им омогућава да безбедно управљају својим налозима без интервенције. То је оснажујући приступ самопослуживања 24/7 који осигурава да наши купци буду задовољни, а наше цене конкурентне .